Bröllopssång – The first time ever I saw your face – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Bröllopssång – The first time ever I saw your face

Lite pirrigt var det allt ska erkännas. Även om jag har stått där framme i kyrkan redo för sång många gånger tidigare så hade jag aldrig övat så lite tillsammans med den som skall kompa mig. Två gånger körde vi igenom låten 45 minuter innan vigseln. Men kantorn var coollugn och jag försökte vara detsamma.


Fler bilder från den fantastiska dagen kommer här.

weddinchampagneBrudparet ankom till Tjolöholmsslott i sällskap med ett folkdansgille som sedan smyckade den välansade slottsparken med sin dans.

weddingfolkloreMaten var som hela arrangemanget helt fantastiskt.
MENY
Förrätt: Åreröding med Spikenlöjrom (stekt inlagd röding serveras med svartpeppar cremé fraich och citronrostad brioche)
Huvudrätt: Hjort från Ulvered (helgrillad hjortytterfilé med sockerstekt vit och grön sparris. Blomkåls- och tryffelkräm. Rostade rotfruktsprimörer samt rödvinssås)
Efterrätt: Rabarber (rabarbertarlette med mascarponecréme smaksatt med cointreu och grön kardemumma samt jordgubbs- och vaniljsorbet)
Och så lite tårta på det!

weddingcakeKvällen och inledningen av natten fortsatte på dansgolvet där partybandet såg till att hålla glöden varm. Det dansades så att svetten lackade, men klockan 02:00 var det slut på det roliga.

weddinwaltz

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.