Gammal vänskap rostar aldrig – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Gammal vänskap rostar aldrig

friendVisst är det fantastiskt med vänner man har känt länge. Den här skönheten är 9 dagar äldre än vad jag är och vi har känt varandra sedan vi var två år gamla. I fredags sov jag över… Även om det har gått närmare ett år sedan förra mötet, så tar vi liksom vid där vi slutade och det är inte några konstigheter, som om tiden stått still helt enkelt.

antipastiVi mumsade på dessa läckerheter, slötittade på Let’s dance och uppdaterade varandra på de senaste händelserna i våra liv. Så skönt och lättsamt att bara vara tillsammans med en härlig vän. Kram till nästa gång!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.