Inofficiel The Fooo-tröja – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Inofficiel The Fooo-tröja

Till helgen ska Storasyster på ett The Fooo födelsedagsparty och det är ju alltid lika svårt att komma på vad man ska ge i present.

the fooo_sweater 1Efter lite funderande kom jag att tänka på stryka-på-vinyl som Lillasyster fick i födelsedagspresent och som hade blivit liggande. Hon blev förstås arg på mig för att jag tog av hennes present, men jag har lovat dyrt och heligt att jag ska köpa ny.

Tröjan hittade jag i REA-stället på H&M. Bokstäverna klippte jag ut i vinylen med sax och så fick jag ta till skärkniven för de små pilliga bokstäverna. Sedan var det bara att placera ut bokstäverna och stryka rakt på skyddsplasten i ungefär 30 sekunder. När motivet sitter fast pillar man bort plasten och det är klart!

the fooo_sweater3Väldigt enkelt, snabbt och kul! Titta hur snygg tröjan blev!
Trycket ska hålla om man tvättar plagget utochin.

the fooo_sweater

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.