Influensatider – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Influensatider

Vabruari har inte ens börjat och vi turas om att vabba för fullt. Eller vi snarare vobbar som de de flesta gör numera eftersom det är svårt att släppa jobbet. Några mail hinner man ju läsa och svara på medan barnet vilar eller kollar på iPaden.

influensaI slutet av förra veckan var Storasyster först ut att insjukna. Hon fick feber; 39,6 som mest, ont i halsen, snuva och hosta. Hostan biter sig kvar, men annars var hon på benen efter tre dagar.
Igår bröt det ut på Lillasyster med lite andra symptom. Hög feber; 40,2 som mest, kräkningar och snuva.

Nu går jag bara och väntar på att det ska bryta ut på mig. Det vore ju nästan otroligt om jag klarar mig efter att ha sovit tätt, tätt med en 40 gradig kamin både förra veckan och denna. Eller sovit var en överdrift för febriga barn är lite i varmaste laget för att det ska vara mysigt och behagligt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.