Det ljuva 40+ livet

Fototriss – Vitt

Veckans tema i Fototriss är vitt, men här är det jämngrått ute och man har inte haft någon större lust att gå utanför dörren. Därför har vi varit inne hela dagen och förberett inför den stundande den julen.

vitt1

vitt2

vitt3Det är tävling denna vecka i samarbete med Coolstuff. Jag önskar mig egentligen inget speciellt i julklapp, men på Coolstuff har de en massa saker man inte visste att man behövde, som de här.

Fler vita bilder finns hos Fototriss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Oliver

  Minns att kristyränglar hörde till julpysslet när jag var barn. Det bästa var nog julgransplundringen när man fick knapra på änglarna. Fin serie som gav en ahaupplevelse.

 2. Spanaren

  Nämen du vilken fin bild med kristyr. Tjejen i vitt med brodyr runt handleden och det blåa nagellacket. En sådan här bild skulle jag vilja ha på väggen. Vackert berörd! Alla trissar var bra men denna berörde mig så *tack* /kram

 3. Åke

  Sitta inne ??? Jag har varit två gånger på isen med mina fyrbenat och varit på taket och snickrat tills det blev mörkt o lite till… Men ni har fått fina saker gjorda 🙂 Superhärlig triss med kul för barnen 🙂 Passande för jultider 🙂

 4. Photosessan

  Åh, vilka barndomsminnen, såna ska jag nog försöka få till att pyssla innan jul oxå! De är ju så vackra, vi har dessutom ingen katt som hoppar upp i granen och river ner dem 🙂 Vilket katten gjorde när vi var små…

 5. Violen på Brandholmen

  Så mysigt ni har haft det! Vara inne och pyssla är inte det sämsta när det är tråkväder ute!
  Trevlig helg!