Rymling – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Rymling

nycklepiga i novemberDen här lilla krabaten flög förvirrat omkring inne hos oss i helgen.

I helgen var vi också på bio och såg Muminfamiljen på Rivieran. Jag tyckte att filmen var fint gjord, tecknarna hade tagit hänsyn till Tove Janssons originaltroll och efterliknat dem i möjligaste mån. Jag gillar att det är en klassiskt animerad film och inte en modern 3D variant – det hade verkligen inte passat in på Mumin.
Själva filmen var tyvärr väldigt långsam och det var glest mellan skämten (som mest kändes ämnade för vuxna).
Mina barn däremot som såg filmen för andra gången tyckte båda (6 & 8 år) att den var väldigt bra. Kanske just eftersom den är långsam, inte innehåller några läskigheter och att det är lite roligt att se den smått vilsna Muminfamiljen på okänd mark långt från Mumindalen.

259 av 365: Rymling; tema 247 i utmaningen 365 foton 2014.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.