Det ljuva 40+ livet

Filmlunch med SF Anytime

Burr, det har blivit riktigt kallt igen. Sommaren verkar ha tagit en time out här i Stockholmsområdet. Då kan man ju passa på och krypa upp i soffan och titta på en riktig bra film. Nu för tiden behöver man ju inte ens gå utanför dörren för att hyra den senaste rullen. SF Anytime är först med det senaste (lagligt) och att hyra en film är bara ett par knapptryckningar bort.

Maria Sid SF Anytime lunch
SF Anytime bjöd in till filmlunch för att prata om svenskarnas filmvanor och sommarens filmpremiärer på VOD video on demand. Konfrencier var skådespelaren Maria Sid som berättade om sin filmkaraktär Disa i filmen Hallå, hallå. En filmkomedi som kommer ut på VOD den 25 juni. Hon pratade också om det senaste skvallret från Cannes, där Disa bland annat träffade en trött Antonio Banderas. Hennes pågående jobb är inspelning av uppföljaren till Såsom i himmelen, Så ock på jorden.
Vi fick ta del av nya undersökningssiffror som visar, inte helt oväntat, att allt fler svenskar hyr film online och att varannan svensk använder film som barnvakt för att få egen tid.

Filmlunch SF Anytime
Lunchen var inspirerad av de senaste storfilmerna; American Hustler, Dallas Buyers Club och Frozen. En 70-talsklassiker – räkcocktail, Dallas burger med pulled pork och en frusen överraskning med passion och halloncrisp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.