Pärlor – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Pärlor


Pärlhyacinter

Från 20 grader varmt och ljuva sommarkänslor igår till 8 grader och regn idag. Det är tvära väderomslag i april. Valborgsvädret ser tyvärr inte ut att bli bättre, snarare sämre. Tur att det finns en stor eld att värma sig vid, för barnen vill ju självklart mingla på det lokala valborgfirandet. “Alla ska dit!”

Bilden visar ett gäng pärlhyacinter som pryder vägen till mitt jobb.

111 av 365: Pärlor; tema 235 i utmaningen 365 foton 2014.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofi

    Oj, samma tanke fanns hos mig på temat pärlor… Men än så länge har inte bilden kommit in i min blogg,näven om jag fått in en drös bilder idag.

  2. Photosessan

    Åh, så härlig bild! Jag hoppas ni får en trevlig valborg, och visst är det så att det “hör till” att gå till brasan… Jag hoppas vi kan bege oss dit en liten sväng, men det ser mörkt ut eftersom största tösen upp visade feber en bit över 38 ikväll…. :/