Loppi Event Food & Lifestyle – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Loppi Event Food & Lifestyle

Loppievent_foodlifestyle

I strålande vårsol gick Loppi Event Food & Lifestyle av stapeln i lördags. Det kändes inte så farligt att gå inomhus för lokalen, Birkas avgångshall, var helt suverän. Ljus och med en ljuvlig utsikt. Dagens konfrencier Nina Hermansen, en av deltagarna i första säsongen av Hela Sverige Bakar, öppnade tillställningen med att våga ta av kavajen och visa den snygga jumpsuiten trots gäddhäng.
Apopå Hela Sverige Bakar, snart drar en ny säsong igång, närmare bestämt den 23 maj klockan 20:00 i TV4. Då ställer sig ett gäng kändisar vid ugnarna och OBH Nordicamaskinerna. En uppgift vi fick under förmiddagen var att förutspå vinnaren i tävlingen. Min första spontana gissning är Anna Book, men jag tror nu kanske också på Evy Palm eller Erika Johansson, då de verkar vara två målinriktade tjejer.

Loppievent_OBH

Förra säsongens vinnare Caroline Ahlqvist pratade hjärtligt om OBH Nordicas hushållsassistent Hercules, om allt den kan göra och framförallt hur tyst den går. Hon hade varit uppe sedan 4 på morgonen för att förse oss deltagare med diverse bakverk, utan att väcka dottern trots att maskinen gick på högvarv. Vi fick bl.a smaka en helt ljuvlig choklad och lakritstårta.

Loppievent_varpepp

Som kontrast till alla smaskiga bakverk talades det en hel del om andra typer av livsstil också och då mer åt det sundare hållet. Om Raw food, mat som är helt naturlig och oprocessad och vikten att röra på sig och att alla kan.
Loppis grundare Charlotta är ett levande bevis att man ganska snabbt kan uppnå resultat även om man inte har rört sig på många år. Träningsinspiratören Oscar Jöback med eget gym, Oscar Jöback Wellnwess, körde ett motiverande pep-talk. Om att se träning i det vardagliga och att alla har olika träningsnivå. John Opshal författaren av boken Supermat har levt på rawfood i hela sitt liv och brann givetvis för att man ska äta naturlig mat som våra kroppar är ämnade för och på så sätt hålla sig frisk.

Loppievent_food

Sia bjöd på Frozen Yoghurt med mangosmak. Fettfri och bara naturliga tillsatser. Den var god. Brämhult bjöd på olika juicer och Stockholm bjöd på underbart väder.

Loppievent_goodie

Väl hemma packades en välfylld goodiebag upp med en Torkyhållare från Edet, Olja och vinägerflaska från OBH Nordica, Åksjukepiller och Vitlökskapslar från Actilex, Tidningarna Hunger och Elle Mat & Vin, Supernature max och boken Supermat, C-vitamingodis och Body oil från Yves Rocher, Harlequinroman, Birkas nya maskot Bianka, Kalorisnåla Italienska grytor av Alexandra Zazzi för Alleveo, Riskakor och te från Friggs, Frozen Yoghurt från Sia, Juice från Rinkeby, Sockerpasta från Panduro Hobby, Kakor från Lotus och Årets majblomma.

Tack Loppi för ett som vanligt väl genomfört evenemang.

Att baka är en avkopplande sysselsättning tycker jag och kanske ännu mer med en tystgående OBH Nordica bakmaskin. Mitt favoritrecept publicerade jag här på bloggen för ungefär ett år sedan men jag tipsar er gärna igen. Här är receptet: Banankokosmuffins med kola och lite chokladtopping om man vill.

muffins banana coco choko

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.