Solgul smoothie – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Solgul smoothie

God morgon! Vad passar bättre än att börja dagen med en solgul smoothie. Särskilt denna söndagsmorgon här i Stockholmsområdet där det är regnigt och gråmulet. Gult är temat för veckans fototriss, där man om turen är framme kan vinna ett härligt välfyllt påskägg med praktiska prylar från Coolstuff.

gul smoothie ingrediensergul smoothie mixagul smoothie påskpysslad

Till två glas använde jag:
Juice från en apelsin
2 msk kokosflingor
En banan
1/4 ananas
Mixa & servera!

Fler bilder med gult finns hos Fototriss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli - A'la Foto

    Läcker triss och speciellt sista bilden ser otroligt lockande ut (även ifall en fruktsmoothie inte har mycket med påsk att göra! 😉 ) Fast å andra sidan, denna lilla dryck kanske du bara dricker till påsk…vad vet jag! 🙂