Hållare – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Hållare

Ekelund Linneväveriet i Horred AB

Vilken härlig vårdag det har varit idag, nio grader varmt och sol. Som kronan på verket har jag haft nöjet att besöka Ekelund Linneväveriet i Horred med anor från 1600-talet. Tillsammans med min kollega fick vi en guidad visning av deras fina miljövänliga väverifabrik. Det är fascinerande att de kan ha hela sin produktion i Sverige, bara garnet importeras från EU. Många trådar är det i vävstolarna som väver blixtsnabbt.

56 av 365: Hållare; tema 98 i utmaniningen 365 foton 2014.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla(Nilla)

    Va kul att få se något sånt där. Har bara sett det en gång förut på Klässbols linneväveri. Född och uppvuxen där nere i Arvika(bor dock inte där längre) men ändå bara varit dit och sett hur dom gör allt en gång.