Ledarskap – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Ledarskap

omfamna

Igår ägde en inspirationskväll rum för alla ledare och sponsorer i Ingarö IF.
Årets sponsorer med det ena mest fantastiska avtalet efter det andra presenterades av klubbens ordförande Chris Härenstam.
Men kvällens höjdpunkt var ändå Curre Lundmark, en av Sveriges mest framgångsrika ledare. Det var otroligt inspirerande att lyssna till denna sympatiska man, som berättade om ledarskap inom ungdomsidrott men även på lite högre nivå än så.
OS i Lillehammar och den dramatiska straffläggningen mot Canada i finalen är väl ett oundvikligt ämne och det var riktigt kul att få höra anekdoter från “behind the scenes”. Vi satt alla som klistrade när vi fick se en filmsnutt med highlights från OS 94 och även om det är 20 år sedan var det minst lika spännande den den här gången också. Speciellt när man nu visste vilka tankar som snurrade i huvudet på förbundskapten. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.