Krona – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Krona

prinsesskronaExponering: 1/60 f4.5 ISO 640 Ljussättning: extern blixt

Poff, så var den här helgen nästan slut! Vi hann med en del ändå. I lördags åkte Sambon och Storasyster längdskidor på golfbanan sedan hade vi gäster på bad med semlor och kvällen avslutades givetvis med melodifestivalen.
Dagen idag började med friidrottsträning för mig som ledare och Storasyster som aktiv. Att barnen hade varit uppe sent och tittat på melodifestivalen märktes tydlig för alla var mycket trötta. Lillasyster var hos en dagiskompis på kalas och det var lite spännande att slira omkring med bilen på oskottade småvägar i blöt snömodd för att ta sig dit. Får se hur länge snön stannar kvar. Håller tummarna att det finns tillräckligt på lördag när Ingarövasan går av stapeln.
35 av 365: Krona; tema 148 i utmaningen 365 foton 2014.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.