Semlepremiär – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Semlepremiär

hembakad semla

I helgen snaskade vi i oss varsin semla. Årets första. Hembakad slät bulle, hemmagjord mandelmassa och så en massa härlig vispad grädde. Precis så där lagom stor att man inte blev proppmätt.

minisemla

Men nu har Storasyster infört tre veckors sockerförbud för hela familjen. Inget godis, ingen läsk, ingen ketchup och sedan efter tre veckor får vi bara äta socker på lördagar. Bra regler – jag undrar vem i familjen som klarar av att hålla detta? Om jag känner mig själv så ligger jag pyrt till att misslyckas, som den godisråtta jag är.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.