Fototriss – Närgånget – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Fototriss – Närgånget

Nu är fototriss igång igen efter juluppehållet. Denna vecka är utmaningen att fotografera närgånget. Jag äger inget makroobjektiv. Det här är det närmaste jag kommer med mitt 50 mm. En triss från morgonens frukostförberedelser.

Ingrid Marie äpplen

Nypressad äppeljuice

Riva äpplen

Fler närgångna bilder finns hos Fototriss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pysselfarmor

    Å nu blev jag så sugen på havregrynsgröt med rårivet äpple över. Det ska jag äta till frukost i morgon.
    Det blir ett högt betyg till dina fina bilder…jag blev ju sugen på frukten ifråga!

  2. Mias Mix

    Äppel-smothie till frukost? Blev säkert väldigt gott! Snygga bilder blev det i vilket fall som helst 🙂 Jag har inte heller något macro och när man ser vissa bilder så känner man att man nästan måste köpa…