Fototriss – Färgstarkt / Färgglatt – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Annons

Fototriss – Färgstarkt / Färgglatt

Årets sista Fototriss ger vinstchans att komma en bit på väg till ett av Vingresors färgstarka resemål lågt borta. Mitt färgstarka och färgglada bidrag är från dagens pepparkakshusbak, där den blåa färgen till Muminhuset blandades med stor omsorg och precision till rätt nyans.

muminhus1
muminhus2
muminhus

Fler färgrika bidrag finns hos Fototriss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena på Fototriss

    Grattis – du har kommit till final med din fototriss! Därmed har du redan vunnit en fotobok från Dext och har även chans att vinna presentkortet från Ving. Omröstningen har precis börjat och pågår fram till söndag kväll.

    I omröstningsinlägget hittar du en länk till Dexts bokserie Bättre bilder. Du får välja en valfri bok ur den serien, så skicka mig ett mail med din adress och vilken bok du väljer, så ber jag Dext skicka den till dig.

    Lycka till och god jul!

  2. Annette

    Snyggt!! Vilket läckert pepparkakshus, det måste jag lägga på minnet och försöka mig på jag också. Kanske ett lämpligt pyssel under jullovet 🙂

Annons