Det ljuva 40+ livet

Vinnaren är

Vinnaren i Blomsterlandettävlingen är nu utsedd.

vinnaren Blomsterlandet

Puh, det har verkligen varit ett tufft arbete att utse en vinnare bland alla fantastiska julpyssel och jultraditioner och motiveringar till presentkortets användningsområde. Efter många turer fick lotten avgöra vem av juryns topp tre som skulle stå som segrare. Vinnarbidraget blev:

1. Ända sedan jag var liten har vi varje julaftonsmorgon åkt till närmaste (”offentliga”) stall eller 4H-gård för att ge djuren en massa godsaker som äpple och knäckebröd. Min pappa startade den här traditionen för att ”även djuren ska väl få njuta av julafton”. Den här traditionen, där man mitt i allt julståhej, får en fridfull stund tillsammans med familjen, hästarna, kaninerna och getterna (numera åker vi till Valla Gård i Linköping, där vi bor.)

2. Om jag vann skulle vi köpa växter till en ”Olleberså” i vår trädgård, för att fira vår nya familjemedlem, där vi skulle plantera en massa bärbuskar och annat gott till barnen. (När vår dotter föddes gjorde vi en Junilund utanför köksfönstret för att fira vår lilla tjej.)

Ett stort grattis till dig Kim S och tack alla för era fina bidrag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.