Det ljuva 40+ livet

Glögg, Monster & Mysterier

Åh, det är verkligen mysigt när Junibacken ställer till med sin traditionsenliga glöggkväll.
Man välkomnades utanför av rykande varm glögg och pepparkakor som avnjöts till den ljuvliga doften av nedstampat granris, vilket prydde hela entrégången.

junibacken_galen

Storasyster blev utvald till ett livsfarligt uppdrag. Hon njöt i fulla drag där hon stod mellan två tokiga gycklare och käglorna ven kring hennes huvud.

junibacken_maten

God mat och smaskig efterrätt, men barnen hade svårt att sitta stilla och njuta för de ville ju bara leka. Skönt att de hade varandra och kunde springa iväg själva.

junibacken_nelly rapp

Teaterföreställningen Nellie Rapp Monsteragent var rysligt spännande, välspelad och väldigt mystisk.

junibacken_nelly rapp1

Hur gick det till när Dracula försvann egentligen?

junibacken_valleby cafeCafét i Valleby har anställt extrapersonal.

Den nya utställningen Monster & Mysterier på Junibacken var lika fantastisk som alltid. Vi har inte läst böckerna om Lasse Majas detektivbyrå eller Nelly Rapp Monsteragent, men det ska det bli ändring på.
Härliga detaljer och många ställen att hitta röda ledtrådar på. Tjejerna gick in för letandet och levererade flera ledtrådar under kvällen till de långbenta detektiverna.

junibacken_valleby

Bio Rio i Valleby visade spännande Cowboyfilm.

junibacken_kattmålning

Här förvandlas Lillasyster till en katt.

junibacken_stolpe

Först in och sist ut (nästan). Tänk vilken lycka för en 5- och en 7-åring att under den sista timmen ha en sagovärld nästan helt för sig själva. Lillasyster var överlycklig att hon inte lägre var rädd för att åka Sagotåget, så vi passade på att åka det tre gånger. Ha, ha Katla – jag är inte rädd för dig längre!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.