Det ljuva 40+ livet

Fotomässan 2013

Det gick inte att bli annat än berörd när fotografen Emma Svensson delvis i tårar berättade om sin vänskap och sitt fotoprojekt med Kristian Gidlund. Vänskapen började för 10 år sedan när de träffades på Lunarstorm och hon blev Sugerplum Fairys fotograf.
Fotoutställningen ”I kroppen min” sätter bilder på Kristians vackra ord och samlar in pengar till Cancerfonden. Hittills har den genererat över 100 000 kronor och mer lär det bli för den är uppbokad under en lång tid framöver.

fotomassan 2013

Emma har under en tid bojkottat Fotomässan på grund av att den är så mansdominerad, men i år har hon en egen monter där framstående unga tjejfotografer får visa upp sina verk. Det blev en kort intervju med Emma Arvida Byström, som bl.a. medverkat i SVTs succéserie Alla är fotografer där hon inspirerade Henrik Schyffert till sitt självporträtt.

I kroppen min

Utställningen I kroppen min visas just nu på Fotomässan. Emmas känslosamma bilder och Kristians vackra ord i vacker harmoni.

utstallning

Några av Emma Arvida Byströms verk som ställs ut på Fotomässan.

fotomassan2

Besöket på Fotomässan avslutades i asgarv när jag och min kollega tryckte in oss i en fotoautomat. Vi kände oss som fnissande tonåringar, vi kunde inte sluta skratta. Ett skönt avslut på en mycket trevlig mässa och en riktigt bra start på helgen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.