Nya Loppi.se – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Nya Loppi.se

Har du sett att Loppi.se har fått en ny startsida?

loppi.se
Loppi.se startades för snart fem år sedan av Katarina Bergegård och Charlotta Wågert. Det började som en köp & säljsite inriktad på barnprodukter, men har på kort tid vuxit till något mycket mer: En inspirationssite för kvinnor.

Köp och sälj finns kvar, men på loppi.se hittar du mängder av motivation och inspiration till allt från träning till kvällens middag till shopping till ett gäng härliga bloggare (som jag 😉 ) och en mängd bra tävlingar där fina priser står på spel.

Just nu kan du vinna priser från Röhnnisch och Polarn & Pyret, eller ta del av ett superdeal på Yasuragi.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.