Loppi Blogbag höst 2013 – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Loppi Blogbag höst 2013

blogbag loppi

Nu har jag fått nöjet att prova lite nyheter från Loppi Blogbag igen. Höstens Loppi Blogbag innehåller följande produkter.

Croodarna på DVD.

“Häng med på förhistoriens första, största och roligaste äventyr där Croodarna, världens första familj, ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från alla faror.” Barnen har redan hunnit se Croodarna flera gånger och älskar den. En ny filmfavorit här hemma helt klart.

Barnängen Sensitive Deo 50 ml.

“En effektiv, snabbtorkande och alkoholfri antiperspirant som ger deoskydd i 48h. Milt vårdande och passar dig med extra känslig hud.” Jag föredrar deodoranter utan parfym. Barnängen Sensitive är svagt parfymerad och helt ok.

Santa Marias nya kryddblandning Coriander & Chili.

“Kryddblandningen som kommer i en snygg och funktionell kvarn, ger en härligt frisk och aromatisk smak av bland annat chili, lime, korianderblad, citrongräs och vitlök. Kryddan ger en asiatisk touch till din mat och passar utmärkt till kyckling, fisk, skaldjur, nudlar och sallader.” Recept och inspiration finns hos Santa Maria.

Reztart

“- ett näringsrikt mellanmål med lågt GI. Ett enkelt och gott sätt att fylla på med näringsrik och långvarig energi. Produkterna är ett resultat av 10 års svensk forskning och de innehåller inget tillsatt socker.” På deras hemsida kan man köpa ett prova-på-paket till extra förmånligt pris.

SweetDrops Stevia

“- med chokladsmak från SweetLeaf. SweetDrops är flytande stevia smaksatt med naturlig arom eller neutral. Prova att smaksätta yoghurten med bärsmaken, läsken med citron och glassen med choklad, eller hitta på din egen kombination.” Extremt söta droppar (4 droppar motsvartar 1 tsk socker)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.