Det ljuva 40+ livet

Tjejmilen 2013

tjejmilen 2013

Jag känner mig euforisk! Jag har sprungit min första mil någonsin och jag klarade mitt mål på under timmen, närmare bestämt 59:23.
Vilken folkfest, vilket väder och vad roligt det var att springa för Frödinge Mejeri. Det var sant det som alla talat om för mig innan loppet att man lyfts fram och nästan flyger. Benen kändes oförskämt lätta, särskilt förbi de platser med live band. Under de första kilometrarna var det ganska trångt, men sedan luckrades startfältet upp och under resten av loppet behövde man inte trängas.
Det här gör jag gärna om nästa år.

Tjejmilen 2013

Minst sagt trångt på Gärdet.

20130907-182418.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.