Träningsveckan som gick v30 – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Träningsveckan som gick v30

Måndag; ABSolution.
Inte så många deltagare på klassen, så instruktören kunde gå runt och instruera individuellt. På en övning blev jag tillrättavisad, åh jäklar vad tung fällkniven blev när jag gjorde rätt. Jaha, och självklart fick jag träningsvärk i magen under några dagar efter passet.

Tisdag; 30-20-10 Cycling.
Pust, pust! Jag cyklade så att det flimrade för ögonen. Det var ett svettigt pass och härligt efteråt.

Torsdag: GRITstrengh.
Det var ett par veckor sedan jag gick på det här passet senast, så stången kändes väldigt tung. Jag fick plocka bort 5 kg. Skidåkarhoppen resulterade i en galen träningsvärk på insidan av låren.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.