Nyfriserad – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Nyfriserad

Frisyr 40plus

Jag har märkt att det är många som söker på “frisyrer 40+”. Är det någon slags magisk gräns där man borde ha en annorlunda frisyr? Är det då man borde bli lite mer tantig? Är det då man inte borde ha långt hår längre?
Idag var jag hos min härliga underbara frisör och som vanligt blev det inga större förändringar. Tre olika nyanser på folieslingorna och en rejäl kapninga av allt slitet hår. Precis samma procedur som under de senaste 10 åren, med undantag av 6 månader med brunt hår. Tråkigt? Kanske det, men jag har provat page en gång och det trivdes jag inte i, jag har haft lugg under några år vilket inte var en den ultimata kombinationen med virveln i pannan och när jag var liten hade jag jämt kort hår.

Permanent har jag inte provat ännu… Njae, jag tror att jag håller mig till rakt slingat långt hår ett tag till, åtminstone till 50+.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lotta

  Du blev ju jättefin i håret (såg på Instagram)! Håller med om att fotot blev tufft, du är så grym med kameran 🙂

  Ha en fin fredag och helg! Kram!

 2. Camilla

  Det måste ju betyda att du fortfarande ser ut som 30 eftersom du har haft samma frissa i 10 år?
  Själv är jag en riktig fegis så här blir det inte mer än toppning.

  Snygg bild? Den är tagen med systemkameran va?

  1. 40plus

   Tack gulliga du!
   Japp,bilden är tagen med systemkameran in i spegeln sedan har jag spegelvänt den i Photoshop :).