Det ljuva 40+ livet

Fototriss – Vad ligger dig varmt om hjärtat?

Vad ligger mig varmt om hjärtat?

Svaret är självklart; mina tjejer och min sambo. Sambon var upptagen på annat håll denna gnistrande kalla vinterdag, så det fick bli tjejerna som får symbolisera temat i veckans fototriss. Denna veckan är det även tävling där fina priser från Vingresor står på spel. En destination som ligger mig varmt om hjärtat är Gran Canaria. Restips på lite oturistiga utflykter hittar du du här.

triss1
triss2
triss3

Fler bilder på vad andra håller varmt om hjärtat hittar du här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åke

    Superhärliga bilder som bevisar att det går att vara ute bara för att termometern visar -grader. Barnen ser verkligen ut att trivas. Jag förmodar att ni är på någon is och härjar… Havet kan man ha mycket trevligt med på vintern också 😉 Tre mycket värmande bilder 🙂