Dagens lunch – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Dagens lunch

Det blev en rask promenad till Barnens hus i Nacka på lunchen. Jag hade inte någon möjlighet att hämta ut Loppipåsen när den delades ut i helgen, men fick till min stora glädje beskedet att det inte var försent. Dessutom var det halva priset på mössor, vantar, fleece och strumpor, så jag passade på att fynda inför den kommande vintern. (även om det bär emot att redan nu börja tänka på vinter, mörker och kyla.)

fruktsalllad eden och loppipåsen

När jag ändå var i krokarna besökte jag ICA Maxi för några småinköp och där hade företaget eden en marknadsundersökning för fruktsallad. Som tack för att man besvarade frågor om förpackningsutseende, smak, pris m.m. fick man en burk med fruktsallad. Ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Dagens lunch blev således en mycket delikat och fräsch fruktsallad. Mums!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.