Det ljuva 40+ livet

Kärleksvisan

Så här lät det när jag sjöng Kärleksvisan på utomhusvigseln igår. Vid pianot sitter min fantastiska sambo :).

Fler bilder från bröllopshelgen finns i detta inlägg.


bröllopsdekoration

Vem har skrivit Kärleksvisan? – Den är skriven av Sarah Dawn Finer och Peter Hallström.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sarianne

    Måste erkänna att jag inte har stenkoll, men den förpackningen jag köpte innehöll fem dagar och där stod det att man skulle använda i fem dagar eller tills plåstrena inte var färgade längre på morgonen. Sen kan man fortsätta och hålla efter med ett plåster lite varannan vecka. När jag googlar runt så står det väldigt olika har jag märkt så jag tänker lite att man får köra på känsla!

  2. Camilla

    Väldigt fin! Vilken fin röst du har 🙂

    Hoppas att det gick bra för stora tjejen på hennes första skoldag idag!