Tvillingmorsan

NaturalCycles

Jag ska testa NaturalCycles, ska bli spännande. Ett innovativt och nytt preventivmedel utan hormoner. Passar för dig som vill planera en graviditet, eller undviker en graviditet. Jag har haft kopparspiral sen barnen kom. Men det har inte passat mig bra alls. Jag vill inte ha några hormoner, så detta passar nog mig väldigt bra.

Det du behöver är en temp & en app till telefonen. Du tar tempen varje morgon för att se om du är fertil eller inte. Det blir som en kalender i telefonen, Det visar när du har mens, när du har ägglossning & när du kan bli med barn. Så man vet när man ska försöka bli gravid eller undvika att bli gravid.


( Detta är ett samarbete med NaturalCycles )

Har någon av mina läsare provat denna? Fungerar den bra för just dig? Har du lyckas blivit gravid med NatrualCycles?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Köper man den receptfritt eller? Vilken grej!!!! :))
    Ps. Tack för att du bjuder på en fantastisk blogg! 🙂

  2. Anna

    Men är inte det där tempmetoden som fungerar med en vanlig temp? I sådana fall får man ju inte en stegring på temperaturen förrän EFTER att man har haft ägglossning? Då missar man den ju (och kan därför missa ägglossning, vilket kan vara jobbigt oavsett om man blir gravid eller inte) Eller fungerar den här annorlunda?

  3. Cecilia

    Har fler vänner som provat detta och det har inte alls funkat bra. Dom har blivit gravida utan att ha velat bli de. En av dom va precis på Mvc för kontroll då hon valt att behålla barnet och enligt dom är det lika osäkert som avbrutet sex. Jag skulle inte våga använda de om jag inte vill bli gravid. Hoppas du har bättre tur 😉

  4. Cirkus Alfredo

    Intressant, den verkar ju fungera för att öka chansen för att bli gravid. Hoppas den hjälper lika bra mot att förhindra graviditet. Du får rapportera sen efter ett tag. Det är verkligen bra att det finns hormonfria alternativ.

  5. Camilla 33 år och 10 barnsmamma

    Jag körde med vanlig tempning innan detta märket kom,o vanligt diagram o boka i,vi var en grupp på familjeliv som stöttade varandra..
    Ett tips är ju att tempa med vanlig temp o skriva upp på papper o sen dra streck mellan alla så ser du ditt mönster,kostar inget.
    Funkade kanon att bli gravid 😀
    vet dock inte hur säkert det ä rnär man inte vill bli gravid ..:-D
    Detta är som sagt en bra grej som funnits länge o jag tror på det 😀

    Mvh Camilla

  6. Ch

    Fast kopparspiral är väl hormonfri?
    Köper absolut att du känner att den inte passar dig och att du vill vara utan hormoner =)
    bara undrar eftersom jag fattat det som att det finns hormonspiral och kopparspiral.. Alltså måste kopparspiral vara utan hormoner? eller?

    Jag måste tyvärr använda hormoner pga sjukdom (endometrios), annars hade jag troligen kört på att tempa =)

    1. Malin - Tvillingmorsan

      Ja precis. Koppasspiralen är utan hormoner, eftersom jag inte vill ha hormoner. Men det passar inte mig ändå då jag har problem med blödningar i 1 år nu 🙂 så ska bli spännande att prova denna!

  7. Sara

    Jag har använt den i några månader o den fungerar super. Vi planerar barn men har avvaktat än så länge då vi inte vill ha decemberbarn hehe men den har hittat min äl o mensen kommer när den säger också (nån dag tidigare eller senare ibland).