Tvillingmorsan

Tisdag

Idag sken solen. Kanske lyckades känna en smula lycka mitt i allt detta. Gjorde något spännande idag. Lovar att visa sen. Trodde aldrig jag skulle göra det.

Nu står Alfred & pussar Agnes i pannan. Han har varit jättegullig mot henne idag. Det tillhör inte vanligheterna! Han har kurat mot hennes rygg, pussat & varit snäll.

Vi ska kasta lite bollar & busa nu innan det är läggdags. Sen står dammsuga & hänga tvätt på schemat!

IMG_8698.JPGIMG_8814.PNG

Jag är så otroligt trött, fast jag sover så är jag så trött i huvudet att jag knappt orkar stå upp. Tankarna snurrar & jag vet inte ens vad jag ska känna längre. Önskar jag kunde vakna ur denna mardröm!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammalinda

    Det kommer bli bättre! Ta en dag i taget och tillåt dig att känna alla känslor som finns där. Och framförallt försök att inte tänka så mycket. Håll dig bara till nuet och titta på dina underbara barn och känn deras glädje och kärlek till dig. Det kommer gå bra!! Många kramar till dig!

  2. Susanna

    Hej! Jag önskar att vi kände varndra för då skulle jag ge dig en varm kram minst en gång om dagen. Jag hittade din blogg strax efter att min dotter var född i slutet av februari och tycker det är spännande att få följa dina busfröns utvevkling parallellt med dotterns.
    Varje gång jag ser din Agnes så tycker jag hon påminner så mycket om min lilla I.

    Stor kram till er!

  3. susanne

    Du är en riktig kämpe!
    Hoppas du tatuerat dig! Jag älskar tatueringar! Om inte – tips till dig att tatuera dina barn på något sätt <3