Tvillingmorsan

Vinn en färgsprakande drömresa

Beckers_Rhensgatan1

 

Lägger du märke till färgerna omkring dig? Det är lätt att man glömmer bort färgernas betydelse. Det tog företaget Beckers fasta på och spelade in den här roliga filmen. På Rehnsgatan i Stockholm infördes helt nya parkeringsbestämmelser för en dag – färgen på bilen bestämde om man fick parkera eller inte. Hur det gick?
Se filmen här:

Nu kan du vara med och tävla om 15 000 i resecheckar.
Gör så här:

 

Fota något – en blomma, en grå katt, himmel, regnbåge eller vad som helst – som inspirerar dig att sätta färg på något i ditt hem. Ladda upp en bilden på Instagram tillsammans med en kort beskrivning av vad du vill måla och taggen #beckerssätterfärg, så är du med och tävlar om resecheckar, trisslotter och biocheckar.

 

  • 
1:a pris: Resecheckar till ett värde av 15 000 kr.
  • 2:a pris: Resecheckar till ett värde av 5 000 kr
  • 3:e pris: Resecheckar till ett värde av 1 500 kr.

 

Dessutom utses varannan vecka 10 vinnande bidrag. Vinsten per bidrag består då av fem Trisslotter (värde 150 kr) eller två biocheckar (värde 190-260 kr).

”Vinnarna meddelas via en kommentar från @beckersfarg direkt under vinnarbilderna på Instagram, så håll koll på Instagram. Läs fullständiga tävlingsregler på beckerssatterfarg.se där även vinnarna offentliggörs.

 

Beckers_Rhensgatan7

 

 

Detta är ett samarbete med Beckers

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.