Tvillingmorsan

New in – Pompdeluxe

 

DSC_0753

Nu har barnens kläder från pomp delux kommit. Åh va jag är nöjd. Så fina kläder. Är GLAD ATT JAG GICK på det där klädpartyt & fick upptäcka dom.

Collage19

Agnes fick en jätte söt & mysig kofta. Den är  helt underbart mjuk så hon kommer kunna mysa riktigt i den.
Till Alfred köpte jag En vit farfarströja & marin vit randiga farfars byxor. Han kommer bli så söt i detta.

TÖMMNING 21 sept

Agnes fick även denna söta tröja med rosetter på baksidan. Till den fick hon nya strumpbyxor & matcha med.

Collage18

Kommer absolut att handla mer därifrån. & vad jag hört är kvalitén super bra. Så tummen upp för pompdelux. Dock får detta hängas in i gaderoben till i vinter. Barnen har precis börjat med 74 & det minsta i pompdelux är 80. Men den som väntar på något gott!

( Gillar du detta inlägg så klicka på gilla knappen här under. På så vis vet jag vilka inlägg mina följare gillar bäst, & jag kan fokusera mer på det)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. storasyrran

    Pomp är fantastiskt! Så himla fina kläder! Jag tycker de har hållt sig bra! Ibland kan man få plagg som inte håller måttet men då ska man genast reklamera! Fleecen som du köpt till Agnes är helt underbar. Mina döttrar har såna från tidigare kollektioner och de har använts jättemycket!

  2. linn

    Gillar också pomp men tycker dom är finare till flickor än pojkar. Dessutom tyckte jag höstkollektionen var lite väl dov för min smak 🙂 Gillar Walter i starka klara färger 🙂