Tvillingmorsan

Pass – most wanted

Imorse styrde vi in mot Gävle för att skaffa ett nytt pass. Nytt efternamn också ju, känns overkligt att skriva sin nya signatur. Men det tar sig.

Passfotot blev som alltid. Jag ser ut som en kriminell drugdealer från USA som har suttit i fängelset i 20 år. Eller ne! Värre.

Jag skrattade hela vägen hem åt bilden & tänker att kanske borde jag sminkat mig. Jag försökte se naturlig ut, ja bara Malin. Vilket resulterade i nästan världens sämsta pass bild. Vi kommer inte bli insläppta i Thailand nästa år;)
IMG_6012.JPG

Lovar er verkligen en bild ni får skratta åt när passet har kommit!

Haha har ni lyckats blivit snygga på Pass Id eller körkorts bilden? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Var faktiskt nöjd med bilden på mitt körkort, men efter nåt år så tog jag lastbilskortet och då blev man tvungen att ta ny bild – och på den ser jag heeelt bedrövlig ut :p haha.

  2. Lina

    Nej både pass och körkortsbild har blivit helt hemska, jag håller med om att man ser ut som en fånge 😉 haha. Tur man inte behöver visa dom allt för ofta 😉

  3. Mikaela

    Jag var så himla nöjd med min körkortsbild. Sen gifte vi oss och jag bytte efternamn, alltså nytt körkort. Den nya bilden, där jag är gravid och plufsig, vill jag inte ens prata om.. Överväger att fixa nytt körkort nu när jag är tillbaka på normalvikt igen.