Tvillingmorsan

Sju månader

Nu är barnen sju månader gamla. Det är otroligt så fort dagarna rullar på. Dom är överallt, sätter sig, reser sig, ställer sig upp mot allt. I natt har det inte varit roligt. Från 23.00-05.00 har dom gråtit & varit hysteriska. Dom står i sängarna & ropar, slänger sig ner, gråter ännu mer. Ingenting fungerar. Dom vill inte äta, dom har en ren blöja, dom vill inte mysa. Dom fick Alvedon runt 04.00 & efter det blev det bättre. Tänder & förkylning samtidigt är inte att leka med.

Juni (49)

Efter alla möjliga försök till att göra dom nöjda så åt dom lite välling & somnade snyftandes om. Kristian fick gå ner & lägga sig på soffan för att få lite sömn innan jobbet. Så idag är vi trötta allihopa.

Jag ska försöka vila en stund på soffan för att sedan börja rensa lite mer saker innan flytten. Släpvagnen börjar fyllas på & det känns skönt. Som jag sagt tidigare så ska det rensas som sjutton. Inget skit ska med denna gång. Förhoppningsvis kan vi ha ordning & reda ett litet tag när vi flyttat. Sen börjar väl utrymmena fyllas på igen. ( Hur mycket skit samlar man på sig egentligen?)

Kram från en trött tvillingmamma & snoriga ungar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Urs inre kul med ledsna barn! Själv har jag en 6 veckor pojke här hemma med kolik :/ det är inte alls kul att se när dom har ont.

    Du har aldrig tänkt på att sälja iväg några av kläderna du köpt/fått ? Alfred och Agnes har ju såå fina kläder, tänker man kanske kan få fynda några av dem eftersom de växer.

    PS din blogg är kanon.
    Kram

  2. Maria Barthelsson

    Jag vet hur det känns! Jag är själv tvillingmamma till två pojkar på snart 3 år.Jag har även varit själv i veckorna då maken arbetar borta i Norge.Hoppas kommande natt blir bättre.Styrkekram

  3. bullermamman

    Åh snuttisarna =/ Hoppas denna natt blir lättare, och att de får må bättre snart! Det är fasiken inte lätt vare sig för barn eller föräldrar när det blir sådär tokigt 🙁 <3

  4. C

    Åh stackarna, hoppas tänderna snart kommer och förkylningen går över. Och stackars dig! Min son är 10 dgr yngre än dina och han är i samma sits, första tanden på G och så snorig…Det blir lite en ond cirkel med när dom sover mer på dagen istället. Men det blir snart bättre ska du se, minns inte ens att det var så med stora tjejen som är 2,5