Tvillingmorsan

Bloggtips!

Nu va det länge sedan jag hade ett bloggtips för er finisar!
denna gång vill jag tipsa om Bullermamman!

20140414-211112.jpg

Bullermamman , Eller Elina som hon heter! Förstagångsmamma till Charlie, Hon är mitt i en viktfight med hjälp av Viktväktarna! Super härlig tjej som inte skriver att hon lever på rosa moln som småbarnsförälder! Hos henne hittar du allt från tävlingar & eventmingel !

Hon bor i Västerås med Charlie & hans pappa! Ni får läsa om en småbarnsmamman vardag! Och ja, det ska svänga rätt upp & ner och man vet aldrig vad som kan hända!

längtar tills jag får träffa henne på loppis nästa event! Det pratas även om en fika efteråt ! Vilket jag tycker låter utmärkt!

Här hittar ni henne

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Manella - mamma till Isac

    Läser hennes blogg och det är inte många bloggar som jag fastnar för, din, hennes och några till är favoriterna. Är själv småbarnsförälder, födde min son för sex månader sen och har redan tampats med kikhosta, öroninflammation x3 + ont i öronen igen, kolik och antagligen komjölksproteinallergi. Hade även problem med amningen. Känner mig rätt utmattad vissa dagar men vill inte ses som en misslyckad mamma. Ibland vill jag bara gråta och förlossningen plågar mig ännu (men inte lika mkt numera). Älskar din blogg 🙂