Trettonbarnsmamman

Vinn hudvårdsprodukter från LloydsApotek!

Som 13-barnsmamma springer man ju en del på apotek och i samarbete med LloydsApotek så kommer jag under året att tipsa om nyheter och produkter/tjänster därifrån. Visste ni t ex att LloydsApotek arbetar med utbildade hudexperter och att de erbjuder kostnadsfria hudanalyser. Kul grej tycker jag som jag ska försöka testa någon gång snart!

De kan enkelt mäta din huds fuktighet, fetthalt, elasticitet, pH, melaninhalt och UV-känslighet och man kan få en definition på sin hudtyp. Det finns två typer av analyser. Singeltester där du vill undersöka ett område, till exempel fetthalten i din hud. Eller så kan de genomföra ett helt program där de effektivt går igenom hudens beståndsdelar och ger dig en mer noggrann kartläggning av din hudtyp. Därefter får man såklart personliga produktrekommendationer som passar ens hudtyp.

 

Nu tävlar jag ut ett fantastiskt hudvårdsskit från LloydsApotek fylld med produkter från ACO. Detta kan du vinna: Protecting Day Cream, Rostoring Night Cream, Rebalancing Cleansing Foam, Rebalancing Skin Toner, Face Serum och Eye Cream. Värde: Ca 1000 kr.

FullSizeRender-1

För att vara med och tävla: Ge ditt bästa hudvårdstips i kommentarsfältet. En vinnare dras senast den 5/4 och kontaktas via mail.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Jag är med!
    Mitt bästa hudvårdstips är att dricka mycket vatten så inte huden torkar ut. Jag tycker också det är viktigt att smörja ansiktet varje morgon och kväll med en speciell salva/kräm som passar ens ansikte – allt är individuellt.

    Tack för en fin tävling!

  2. Ewa Svensson

    Mitt bästa tips är ricinolja och mandelolja……jag tar en droppe ricinolja (som renar huden) och 3 droppar mandelolja ( som lugnar huden) tvättar ansiktet rent från smink och smuts, sköljer sedan med ljummet vatten

  3. Tina Carlström

    Jag tvättar alltid mitt ansikte två gånger. Därefter avslutar jag med att skölja ansiktet kallt. Det får igång blodcirkulationen, är porsammandragande och uppiggande för en småbarnsmamma som får för lite sömn.

  4. Zandra

    Mitt bästa tips är att inte jobba för mycket med hyn i onödan. Använd mild tvål eller smink remover och smörj med det salva innan läggdags och på morgonen. Ju mer den torkas ut, mer smuts och porer bildas. / Zandra

  5. Pernilla

    Mitt bästa tips som jag bara älskar är att ta en kväll då man börjar med dusch och sedan en lång bastu då man också ser till att peela huden när den blir mjuk. sedan tar man en härlig dusch och och därefter smörja in huden med ngn härlig lotion så känner man sig som ”ny” i huden!
    Kram och tack för jättebra blogg!

  6. Jasmine

    Mitt bästa tips är egentligen att dricka mycket vatten, jag märker att så fort jag får i mig för lite vätska så bli min hy mycket torrare och fler finnar poppar upp.

  7. Marre

    Finns så mycket man kan göra men allting hjälper inte när, speciellt för mig då jag har väldigt känslig och fettig (oljig) hy. Själv så får jag finnar väldigt lätt och när jag såg den här tävlingen så blev jag hur glad som helst eftersom jag verkligen vill vinna den här tävlingen. Själv har man slösat en massa pengar på folk som säger att vissa produkter är bättre än andra och då väljer man att lyssna på de såklart. Men min bästa hudvårdstips är nog att tvätta ansiktet med kallt vatten och smörja in ansiktet. Självklart ska man också äta bra. Själv brukar jag göra egen mask till ansiktet men nu kommer det låta lite konstigt med det hjälper faktiskt. Då tar jag turkisk yoghurt (det ska vara kalltkallt) och så lägger jag det på ansiktet. Efter 45-60 min så tvättar jag bort det och lägger rosenvatten som jag har lagt i frusen så att det blir till en isbit. Så jag hoppas verkligen att man vinner den här tävlingen men lycka till, till er alla!

  8. Therese L

    Fukt!!! Vatten, rengöring och bra produkter tillsammans med en människor runt omkring dig som ger dig många orsaker att skratta ♡

  9. Linda

    Kärlek och sex, god mat och dryck, motion och meditation, skratt och gråt, mod att säga förlåt, djur och natur, musik och kultur. Ja allt detta tror jag är en riktig hälsokur för vår hud, hår, själ och hjärta.

  10. Sara

    Enligt mig är vanligt vatten och sömn det bästa för huden. Enkelt och helt enkelt bäst! 🙂
    Vänligen, Sara

  11. Kristin W

    Alla skriver att man ska sova mycket, men det är ju inte det lättaste med flera småbarn hemma! Mina tips är därför: återfukta massor, drick vatten och låt huden stråla av alla pussar från barnen.

  12. Anna-Carin

    Balans i livet. Dricka vatten, sömn och träning. Det är mitt tips, men även använda fuktgörande créme när man tvättat sig och varit i kontakt med vatten. Nu håller jag tummarna! /Tack för alla fina avsnitt i ”familjen annor…”

  13. Maja nyrén

    Mitt tips är att tvätta ansiktet minst morgon och kväll för att minska på finnar då det är en olja i huden som gör att finnar uppstår. Tvättar man då ansiktet så blir det färre finnar;)

  14. Maja nyrén

    Mitt tips är att tvätta ansiktet minst morgon och kväll för att minska på finnar då det är en olja i huden som gör att finnar uppstår. Tvättar man då ansiktet så blir det färre finnar:)

  15. Annica

    Jag är ur usel på hudvård så jag behöver verkligen något sånthär som jag kan få hjälp av. Men ett bra tips jag har är att ta kaffesump och använda som bodyskrubb. Det blir jätte bra och man blir helt len efter.

  16. Sofie Larsson

    Mitt tips är att inte sova med sminket på! Noggrann rengöring på kvällen o man är mycket fräschare på morgonen!
    Glad påsk till dig o din härliga familj!

  17. Sarah

    Äta bra mat och frukt och dricka lagom mycket vatten gör huden gott inifrån. Att köra en peeling en till två gånger i veckan och avsluta med en skön fuktkräm gör gott utifrån.

  18. Anette

    Att komma in rosig och frisk om kinderna efter en förmiddag ute i parken med massa bus och skratt med mina döttrar är mitt bästa skönhetstips för huden… Sen kan man avsluta med att sova middag tillsammans med dom, så får man igen förlorad sömn. Mysigt och läkande för både kropp och själ!

  19. Maritha T

    Tvätta ansiktet med vatten och undvik tvål men smörj in dig varje morgon och kväll med natt och dagkräm, och så ut i naturen för frisk luft är toppen.

  20. Åsa

    Mitt bästa hudvårdstips är att använda bra produkter som passar ens egna hud, se till att återfukta huden och göra en peeling ibland. Samt att rengöra sminkborstar och svampar med jämna mellanrum då det samlas mycket bakterier där.
    Håller tummarna! 🙂

  21. emilia

    Jag är superdålig på att ta hand om min hy. trotts att min hy är super känslig just nu!men jag försöker att skrubba ansiktet ibland när tiden tillåter. jag hoppas istället att jag skulle vinna detta. kramar

  22. Sara

    Var glad och möt dig själv i spegeln varje morgon med ett leende. Grubbla inte, inga bittra tankar. Gläds åt vad man har. Ät sunt, andas frisk luft, rök inte. Skratta, gråt och älska livet. Håll huden ren och smörj in morgon och kväll!

  23. Maja

    Efter 25 år med akne kan jag säga att det bästa för min hy har varit att sluta äta socker, mjölkprodukter och -framförallt – gluten.

  24. Moa

    Hej!
    Mitt bästa skönhetstipsär ett simpelt men ack så viktigt moment! Nämligen att peela huden minst 2ggr i veckan så den där härliga lystern kommer igång! (Sitter man i bastun innan så har man nästan ett ”gravid glow nästan hela kvällen)

  25. Louise Johnsson Sälgström

    Jag tvättar huden i ansiktet med mild tvål morgon och kväll, smörjer endast med olay nattkräm. Huden blir mjuk och jag har nästan aldrig finnar. Har gjort de i flera år oxh de fungerar verkligen 🙂

  26. Malin Norell

    Rengör alltid mitt ansikte i två omgångar, först tvättar jag bort sminket och sen tvättar jag ansiktet igen så det känns rent och fräscht 🙂

  27. Emma

    Hej! Mitt bästa huvårdstips är god sömn, dricka mycket vatten och vars noga med att rengöra huden efter kosmetika.

  28. Antonia

    Äta mycket frukt och grönsaker, gärna ekologiskt och obesprutat. Röra på sig och dricka vatten som rensar ut orenheter i kroppen. Hoppas att lyckan är på min sida, jag hade gärna provat dessa nya produkter. Kram

  29. Frida

    Att tänka på hudvård känns hemskt avlägset som småbarnsförälder.. Men den absolut finaste huden visar upp sig efter en god natts sömn! Skulle vara trevligt att se hur och om produkter kan göra underverk på en trött morsa?!

  30. Hanna

    Bada bastu 🙂 Det bästa jag vet! Hela kroppen slappnar av, huden blir ren och fräsch. Efteråt smörjer jag in huden med återfuktande hudlotion. Bastu, god sömn och dricka vatten 🙂

  31. Lina

    Jag är sämst på att ta hand om hyn, skulle älska att få detta! Ett supertips som man alltid kan fixa hemma är att skrubba kroppen med kaffesump!! Huden blir supermjuk!! Ni måste testa!

  32. Lilian

    Bästa tips Tja det måste väl vara regelbunden rengöring, in smörjning och fuktas vid behov, skratta mkt och ta vara på vad livet bjuder på….dessutom dricka mkt vatten, stressa mindre och sova tillräckligt vilket aldrig hinns med skulle gärna vilja vinna detta setet å kunna skämma bort mig själv 🙂
    Glad påsk 🙂 kramar

  33. Marsipan

    Jag odlar fram alovera plantor och bryter dagligen av blad och pressar ut saften och smörjer huden, det har en läkande effekt och håller huden fin. Sedan brukar jag ha hårinpackning över natten som jag blandar själv, då tar jag och vispar upp ägg och öl och smörjer in håret i 🙂

  34. Camilla J

    Ta ett varmt avslappnande bad med lite baby olja i. Huden blir så mjuk och härlig. Dessutom är det billigt! Kram

  35. Emelie

    Hej, Mitt bästa tips är nog en hel del promenader att man äter rätt.
    Jag har varit alltid att jag älskar väldigt mycket lotion men har inte direkt hittat den rätta det är ju olika för alla det där. Sen är min ekonomi helt kass så att jag har inte råd med dyra saker.
    Så det skulle sitta så fint att vinna detta pris, skulle bli så glad verkligen! 🙂

  36. mammaPetra

    när själen mår bra speglas det på utsida, huden strålar och ett leende sprids på läpparna. Skäm sedan bort huden med mkt fukt.

  37. Sara S

    Mitt bästa tips är att använda produkter som är anpassade för din hudtyp. Har själv problemhy och märker direkt om en produkt inte passar.

  38. Helahea

    Mitt bästa skönhetstips speciellt till ungdomar är en kall sked. När en finne håller på att bryta ut ta ut skeden ur kylen tryck den runda sidan mot finnen. Minskar utbrottet och gör att inflammationen läker snabbare.
    Så ha alltid en sked i kylen eller frysen men vänta då lite att trycka den diket mot huden.

  39. Sofia

    Hej, mitt bästa tips är att ta lite olivolja i handen, häll i strösocker och blanda ihop det. Smörj sedan dina händer, fötter, armbågar och de blir som barnrumpor! Billigt och bra, inga konstiga tillsatser heller.

  40. Mikaela

    Mitt tips är att röra på sig, men samtidigt att man äter bra kost, rengör ansiktet dagligen men även rengör på djupet någon gång i veckan (med ex. ansiktsmask) se även till att du trivs med ditt liv, var glad&stressa inte för mycket!!

    Kram 🙂

  41. Mariad

    Jag rekommenderar kallpressad kokkosolja extra Virgin, den är hälsosam att äta, men även bra för huden, helt underbar att ta bort sminket med (svider inte och är bra för huden), har även läst att den naturligt har solskyddsfaktor 15. En produkt som fungerar till så mycket, ekologisk och naturlig.
    Så jag rekommenderar kallpressad kokkosolja extra Virgin (OBS inte det härdade kokosfettet, det är nåt helt annat)

  42. Kerstin

    Börja dagen med att dricka ett glas ljummet citronvatten på fastande mage. Den bästa hudcremen är utan tvekan ekologisk kokosolja. Den slätar ut huden och gör den återfuktad utan att man känner sig kladdig.

  43. Ann-Sofie Persson

    Mitt bästa tips är att försöka att inte stressa, äta rätt och skydda dig mot solens strålar för att motverka rynkor och skadad hud. Omge dig med vänner och familj som gör att du mår bra så återspeglas det i huden!

  44. Marica

    Heej!
    Mitt bästa tips…ja det är flera. Men det absolut bästa är ullsalva och idominsalva. Är du torr i ansiktet eller har ett sår är idominsalva bäst. Vips så är ytliga små sår väck. Har använt det på barnen, speciellt om de ska ta kort på dagis/skolan. Ullsalva gör underverk vid röd irriterad hud och främst när man är förkyld. Naturlig salva också.

    Mvh Marica

  45. Caroline

    Rör på dig regelbundet – stimulerar blodcirkulationen.
    Är mycket vitaminer ( gärna b och c ) du får vitaminboost i hela dig! Alltid bra för hudens elasticitet.
    Smörj in dig med BRA saker – man får lite vad man betalar för – alldeles för billig peng och det kan i längden torka ut din hy.
    Men framför allt – glädje. Le, skratta och tillåt dig själv lite extra skrattrynkor på näsn 😉 också bra för hudens elasticitet.

  46. Carina H

    Hej. Jag undrar bara var du ha fått tag i den svarta blomgirlangen som sitter på kylskåpet?? tack på förhand
    Glad Påsk !!

  47. Emilia Abrahamsson

    Då jag lidit av hemsk acne hela mitt liv och gör det bästa varje dag för att dölja ärren med smink vet jag också vikten av att rengöra och återfukta ansiktet varje dag! Med nyss fyllda 30 år så kan jag inte tumma på den dagliga rutinen även fast det ibland blir ont om tid. Mitt bästa tips därför: en ordentlig rengöring varje dag och alltid en återfuktande hudkräm och så ett stort glas citronvatten på morgonen för att även återfukta innifrån 🙂

  48. Jessica Håkansson

    Mitt bästa hudvårdstips är att koka upp vatten i en kastrull och sätta sig över med en handduk över huvudet. Ångan och värmen gör att porerna öppnar sig. Har man mycket pormaskar bl.a är deta jättebra istället för att klämma ut dem. Man kan använda tops och klämma lite efteråt men ta en bomullstuss med ansiktsvatten efteråt och låt ansiktet vila lite innan du ätter på en skön kräm, tex Acos 😉

  49. magdalena s

    Mitt bästa hudvårdstips är att använda milda produkter speciellt framtagna för ansiktet,
    det som fungerar bäst för mig ät att tvätta ansiktet och sätta på ett serum,
    SERUM är guld för mitt ansikte, på sommaren använder jag bara serum, på vintern använder jag det under en ansiktekräm, serum gör att ansiktet känns skönt och fint, och återfuktat

  50. Emma

    Mitt tips är att vara noga med solkräm och skydda sig mot uv-strålar. Det räcker med liiite färg i ansiktet och på kroppen för att känna sig fräsch. Huden kommer se otroligt ung ut länge om den inte utsätts för mycket av sol. (Ps. var noga även att smörja barnen, så ger vi dem en extra livlina mot framtida hudsjukdomar). Kram

  51. K

    BästA tips, dricka mycket vatten gärna med citron i ( gör kroppen basisk) har ofta ingefära i det ljumna vattnet också, sova bra på natten. Jag är 47 och har inte en rynka i ansiktet och har aldrig använt cremer. Bara kallt vatten och ekologisk tvål. Bra att skratta och må bra och inte röka. Plus så klart motion och frisk luft:)

  52. Tanja Åström

    Le! Det är mitt bästa skönhetstips. Ett varmt hjärtligt leende smittar av sig. Människor blir glada och så ler de också. Är man glad så mår man bra och det syns på din hy!

  53. mammalinda

    Frisk luft. Dricka mycket vatten. Bra sömn. Absolut inte röka. Ät sunt. Var lycklig. Lev det liv du vill leva. Typ ta hand om dig själv alltså!! Och så gärna ett hudvårdskit från ACO då 😉 😀 Håller tummarna 😀

  54. Jessica

    Det finns inget skönare än när huden fått svettats långsamt i en bastu på 50 grader, samtidigt som man då och då häller vatten med eucalyptos olja i på aggregatet. En sval dusch efter detta och en mjuk kräm på hela kroppen efteråt är mitt bästa tips!

  55. Anna G

    Mitt bästa tips är: 2 msk honung + 1 ägg. Blanda, pensla i ansiktet, låt verka i ca 15-20 minuter. Voila! Huden blir så len och fräsch:)

  56. Anna

    Fixa, smörj och ge dig och din kropp lite egen tid. Att då och då unna sig lite peeling, ansiktsmask, massage och annat fix gör susen både för huden och humöret.

  57. Mimmi

    Mitt bästa tips är att Tvätta ansiktet på kvällen. Unna dig en ordentlig rengöring som passar din hy( unna dig ett besök hos hudterapeut för goda råd) A och O för att huden ska kunna återhämta sig på natten.

  58. Carita Nuutinen

    Någon sa att det krämer och rengöring man använder för barn alltid är skonsamma och väl testade. Så har i tre år använt barnsängens tvål för rengöring av ansiktet och efter det miniderm kräm för återfuktning på kvällen. Men skulle vara kul att få känna sig lite vuxen och få lite lyxigare produkter att testa än det barnen använder. Hoppas på tur!!!kram till er stora härliga familj❤

  59. Rebecka

    Om du har torr hud så använd barnolja när du duschar eller när du badar. Då blir du riktigt len och huden blir mera elastisk.

  60. Caroline Örnberg

    Ett par droppar olivolja i badet gör huden supermjuk och fin! Även bra för håret.. Äta mkt frukt och grönt samt dricka mkt vatten gör även det sitt!

  61. Caroline mathiasson

    Sova, äta grönt, dricka mycket vatten! Återfuktar gärna med en produkt som innehåller solskydd.. Gör hyn glad, inte att glömma att ta hand om sig, mår insidan bra gör utsidan det också!

  62. Emma Wahlberg

    Mitt bästa hudvårdstips!

    Undvik allt för mycket smink för ansiktet! Jag tror inte på att det kan vara bra för ansiktet med all foundation, puder Ect som många dagligen använder. Huden mår bäst av att bara vara! 🙂

  63. Maria Jönsson

    Mitt bästa tips är egentligen att sova bra, inte så lätt i perioder (säger denna mamman som inte sovit 10 hela nätter på drygt 3 år). Kallt vatten fräschar upp bra! Hoppas jag vinner, lite lyx så här på vårkanten för en fattig student 🙂

  64. Cleo

    Mitt bästa tips är rengör milt och inte för ofta. Återfukta med kokosolja, drick vatten och se till att det finns tillräckligt med sömn.

  65. Marika

    Mitt bästa tips är helt klart att äta en bra och balanserad kost! Och dricka massor med vatten! Jag märker direkt en stor skillnad på min hy om jag misskött dessa aspekter.

  66. Agnes Edeby

    Hej! Mitt bästa tips för hudvård är att rengöra ordentligt på kvällen, köra ansiktsmask någon gång ibland, så lite smink som möjligt och äta så hälsosamt man kan. Mår man bra i kroppen och själen så speglas det i ens mående och man bryr sig mindre om hur man ser ut! För alla har små blemmor och problem men det tänker ju bara en själv på. Och jag tror starkt på att lite mörk choklad då och då gör under för hyn 😉

  67. j-s

    Jag som har hudsjukdomen keratosis pilaris som gör att jag inte kan kleta på vad som helst, använder mig av peeling 2 ggr i veckan från jan marini & calmuril morgon & kväll har tagit mog 10 år att hitta en lösning på mitt hudproblem & nu kan jag ha smink & annat upp till utan att då plitor i mängder på armar bröstkorg & lår samt ansiktet, underbart

  68. Malin Svensk Björck

    Mitt bästa tips är att inte hela tiden pilla i ansiktet för det tillför ju massa smits och bakterier. Då måste du tvätta ansiktet oftare och huden torkar ut och hud problemen är ett faktum. Då måste man försöka bryta den onda cirkeln så huden kan återfukta sig själv igen och läka.
    Ha en härlig påsk!
    Mvh
    Malin

  69. Lotta

    Le, trots att det sägs ge rynkor för att känna sig gladare och man ser piggare ut. Använda kokosolja till torr hud, man kan även göra hårinpackning med det. Även egen deo kan man göra.

  70. Pauliina

    Sov! Och försök tänka på saker positivt! Strunta i sminket dem gånger du faktiskt inte behöver de. En fin hy är allt du behöver för att stråla 🙂

  71. Emma

    Tvätta ansiktet på kvällen och smörj morgon och kväll.
    Provar ofta olika och många krämer är bra. Kan vara bra med fetare kräm på vintern.
    Vatten frukt och promenader känns bra för hela kroppen!

  72. Kristina skogäng

    Ät och drick med förnuft, tvätta lagom, låt huden få luft,regn,kyla och sol allt med måtta:)!

  73. Camilla

    Jag använder vantar som man tvättar potatis med!! Till att tvåla in mig. En till kroppen och en till ansiktet. Mjuk och len. Det är toppen!

  74. Liz

    Min mamma hade en mjuk gammaldags rakborste ( sån man använde till raklödder förr ) som hon masserade ansiktet med 1-2 ggr / vecka. Doppade den i rengöringslotion sen masserade hon runt, runt. Efteråt sjöljde hon av och smörjde sig med en hudkräm.Detta hade hon gjort sen hon var ung. Hon var storrökare men när hon dog var hon mycket slät och fin för sin ålder. Många trodde henne inte när hon sa sin ålder. Jag har tagit efter hennes knep….fast med en batteridriven ansiktsmassage borste ( lite modernare 😉 ). Säter fart på blodcirkulationen och för bort slaggprodukter samt tar bort döda hudceller. Gamla mamma visste hur man gjorde hon….ett tips från 40-talet som håller än.

  75. Camilla

    Mitt tips är att SOVA ordentligt så huden får återhämta sig, smörja ansiktet morgon och kväll med en bra kräm, inte helt fel att smörja hela kroppen också. Ät nyttigt o vara ute mycket. Sitter man mycket vid tv/data så torka huden samt inomhusluften är inte heller den bästa för huden. Glad Påsk!

  76. Ida

    Mitt tips är att dricka mycket vatten men framförallt skratta mycket. En lycklig människa är en vacker människa 🙂

    1. Lina S

      Härligt och det stämmer,finns några stjärnor med bra tips här..
      Kroppen gillar att klara och läka sig själv,
      men med en massa påkletad sk slutar den med det tyvärr..
      Glad påsk… 🙂

      1. popcorn

        Precis så tänker jag med! Använder man t ex lypsyl jämt slutar läpparna producera själva och man får kroniskt torra läppar, använder man nässpray jämt blir man konstant snuvig…sömn, frisk luft och vatten i lagom mängd är nog det bästa!

  77. Nathalie

    Använda bra och snälla produkter som inte täpper till porerna utan låter huden andas.
    Pilla inte på diverse prickar i ansiktet (lättare sagt än gjort) 😉 och se till att skydda sig ordentligt i solen så inte huden blir bränd!

  78. Caroline

    Mitt skönhetstips är (lite tyvärr kan tilläggas då det inte går att fuska) tillräckligt många timmars sömn. Både för hyn, vikten och välbefinnandet överlag. Men tur att det finns produkter som kan kompensera mig som är dålig på att prioritera sömnen 🙂

  79. Malin

    Det bästa hudvårdstipset är att må bra; mår man bra så återspeglar det sig i både kropp- och själ. Vårda huden på samma sätt som du vårdar din övriga kropp; återfukta, utsätt inte huden för alltför mycket sol och låt kroppen åldras naturligt 🙂

  80. Hanna

    Jag har två enkla råd som jag själv märker stor skillnad på om det inte klaffar. Drick vatten och sov gott 🙂 Självklart använder jag mer än gärna bra hudvårdsprodukter också men rubbar jag för mycket på dessa två grundstenar (vilket händer då och då) så märker jag skillnad och det hade varit roligt att testa nya produkter för att se om jag kan jämna ut effekterna lite när jag får mindre sömn. 🙂

  81. sus

    hej hej, kallpressad kokosolja är ju jätte bra till hela kroppen även hår toppar, doftar underbart:).

  82. Christina Frisberg

    Jag har haft tur med min hy har aldrig haft finnar eller akne, jag tycker att det viktigaste är att ha en riktigt bra dag/natt kräm som är väl anpassad till just din hud, och jag har det väldigt förspänt som har en tonårsdotter som älskar att göra ansiktsmasker och ansiktsmassage på sin mamma, 🙂

  83. Camilla Sandmark

    Att använda rengöringslotion som inte torkar ut huden är A och O för att behålla sin hy fräsch och ungdomlig!

  84. annica sundström

    Noggrann rengöring, bra produkter och lite jävlaranamma håller huden fräsch på denna glada mamma. Solskyddsfaktor är ett måste så klart och att se så positivt på dagen man bara kan-det mesta har potential att bli underbart!

  85. Siri

    Eftersom att jag gör detta engång i veckan och har oftast babylen hy, så är mitt tips att sätta på lite ägg gula på ansiktet i ca 20-30min! Och använd inte vanlig tvål i ansiktet!! Det torkar ut din hy och ibland kan man få irriterande utslag. Hitta rätt produkt att tvätta med!

  86. Paola

    Pröva dig fram tills du hittar produkter som verkligen passar dig. Ha sedan fasta rutiner – det mår din hy bäst av! Var noga med att återfukta ordentligt och gör gärna en mild peeling och ansiktsmask en gång i veckan. Jag föredrar oparfymerade eller milt parfymerade produkter!

  87. Maria

    mitt bästa tips är ,
    Enkelt en ansiktsmask av honung , gärna från en lokal producerar samt gurka för ögonen ligg så i 5-10 min sen sköljer du av och huden är mjuk som en baby hud 🙂

  88. Mona

    Mitt bästa knep är kanske lite annorlunda men det är att inte tvätta sig med produkter på morgonen, har fått lära mig att efter man sovit behöver inte huden rengöras med produkter, ljummet vatten räcker. Däremot på kvällen är det viktigt, då man burit smink exempelvis. Det är också viktigt att inte ta för feta krämer under och runt ögonen,det kan få motsatt effekt, tunga ögonlock och problem med vaglar. Huden behöver främst fukt så det är de krämerna man ska leta efter, hellre än sk mirakelkrämer.
    KRAM!

  89. Mamma_C

    Bästa för huden (och hela kroppen) är att dricka mycket vatten! Det hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter och hyn strålar. 🙂

  90. Kristina

    Det bästa för min hud är att sova så mycket jag kan, även om det blir mindre och mindre då jag befinner mig tre veckor innan BF. Får ta igen sömnen med bebisgos och förhoppningsvis en bra kräm frånACO. Sömn, frisk luft och massa vatten är det bästa för huden.

  91. Jenny T Svensson

    Är så dålig på att ta hand om min hud så jag har inga bra tips. Tycker därför detta skulle vara ett perfekt ”kit” för mig att vinna! Kram Jenny

  92. B-M

    Mitt bästa tips är att dricka mycket vatten och att aldrig slarva med att sminka av sig på kvällen. Sedan behöver man naturligtvis återfukta genom att smörja in sig. Hoppas på tur i tävlingen nu! Glad påsk!!

  93. Carina Gustafsson

    Mitt bästa hudvårdstips är Inotyolsalvan. Jag arbetar i vården och vi använder salvan både till små och större sår och rodnader. Hemma använder jag den till häl och ”fingersprickor”. På med Inotyol och ett plåster över och ha det över natten.

    1. pernilla

      Fast de nya rönen säger att inotyol inte är bra för huden, har precis gått en sårvårdskurs! På mitt arbete är inotyol borttaget helt och ersatt med cavilon-salva! Äntligen slippa spraya och pad:a när det bästa är att smörja ibland=)

  94. Kajsa

    Mina två tips är att släppa allt smink för någon dag eller två. På så sätt får huden vila. Sen att boosta med lite extra vitaminer, typ frukt 🙂

  95. Cissi J

    Mitt tips är att va ute mycket i friska luften då mår huden bra. Använda bra produkter som håller en normal fuktighet i huden. O man får inte överdriva med produkter.
    Kram Cissi

  96. Ann-sofhi

    Sov ordentligt och återfukta huden morgon och kväll med produkter som är fulla av fukt inte fett. Är alltid återfuktad i ansiktet men har inte fet hy! Kram

  97. Jessica

    Hej!

    Tips! Man kan använda kaffesumpen som peeling. Funkar jättebra och man blir len och mjuk.
    Pröva på händerna Mirka så får du se. Kram Jessica

  98. Martina

    Jag har dtt kanon tips, på en dunderkur mot torr hud, ansiktet och kroppen. Och allt man behöver finns i köket. Lite vegetabilisk olja, oliv eller rapsolja, vanligt hushållssalt.
    Man häller lite salt, ungefär en halv äggkopp, sen i med olja, lite mer än att det räcker saltet. Sen rör man runt så det blir lite som en rinnig smet. Då har du vips en helt naturlig peeling. Massera in där du är torr en liten stund. Skölj med enbart ljummet vatten. Torka sedan med frottehandduk, trots att du är lite oljig. Man blir så mjuk! Saltet peelar bort gammal hud, och hjälper oljan att gå in i huden. Ingen mer återfuktning behövs den dagen. Jätteskön i ansiktet men också på benen som blir lena som silke.
    Stort plus för att den är både naturlig och dessutom nästan är gratis.

    o

  99. Elin

    Mitt tips;
    Använd olika handdukar till händer och ansikte!
    När man tvättat händerna finns det alltid bakterier kvar som hamnar på handduken, de bakterierna vill man inte ha i ansiktet sen 😉

    Tack för en toppenblogg!
    Kram Elin

        1. Lina S

          Skrattar,jag bjuder……. 70 + och samma handduk..
          Ser ut som om jag använt samma handduk i 70 år.. 🙂

  100. Susanne

    Mitt tips är att dricka mycket vatten, röra sig. Använda ekologiska hudvårds produkter. Bästa av allt le !

  101. Maria

    Det bästa hudvårdsrådet är att äta hälsosamt! ALL skönhet kommer inifrån, bokstavligen! Men självklart är det också bra att vara noggrann med att tvätta bort smink och fukta huden med en kräm av hög kvalitet. Hög kvalitet betyder inte alltid högt pris! Lär känna din hud och använd produkter som är lämpliga just för dig!

  102. Elsa

    Hej! Ja något bästa tips har jag inte, är 34 år och har fortfarande inte riktigt hittat någon favorit till min hy 🙁 aco lotion rengöring för att få bort smink är nog den enda produkt jag alltid har, men ansiktskrämer mm varierar tyvärr alltid för jag inte hittar någon favorit. Så jag tävlar gärna om detta fina set.

  103. Eva

    Livet 🙂
    Böka i trädgården med jord och lera i ansiktet.
    Havsbrisen som smeker själen varm.
    Vänner som ge många goa skratt, bra för musklerna både ansikte och magen.
    Kärleken från familjen med kramar och pussar.
    Närheten från gubben min som ökar blodflödet. ( rosiga kinder)

  104. Signe

    Mitt bästa tips är att inte sminka sig varje dag, det är trots allt det som tar mest på huden.
    Sen tror jag också att det är viktigt att äta bra mat. För några år sedan vägde jag 47 kg mer än vad jag gör nu. Då åt jag betydligt mer onyttig och fet mat, vilket bidrog till att jag hade sämre hy.
    Hoppas på en vinst!

  105. Maria

    Jag blandar alltid i olivolja i min vanliga duschtvål, blir mjuk som en bebis :p
    Sen ska man komma ihåg att dricka mycket vatten, de är jag dock dålig på då vattnet här inte alls är gott 😉

  106. Maria

    Tack för att ni bjussar på varm och kärleksfull underhållning varje torsdagskväll. Det är min ”egentid” 🙂 mitt bästa hudvårddstips är att sova med fönstret på glänt! Nu uppvaktar fåglarna varandra som bäst så som bonus får man vakna till ljuv fågelsång! Kram från Värmlandsskogen

  107. Malin

    Bästa hudvårdstipsen för mig är att låta ansiktet vila från smink, drick vatten, bra med sömn och jag tror att skönhet kommer inifrån-var lycklig

  108. Anne

    Två enkla tips: Att röra på sig, syresätta blodet och därmed huden, helst utomhus. Ät en apelsin eller Kiwi om dagen och C-vitaminet ger din hy en underbar lyster!

  109. Mia

    Hej! Mitt bästa tips är ordentlig rengöring av ansiktet! Investera i bra produkter och håll huden ren & fräsch <3

  110. Jenny Astermark

    Skaffa många barn och snusa och pussa på dom mycket, lyckoruset barnen ger en gör att huden strålar! Kram Jenny

  111. Helén Strömstedt

    Det absolut bästa och skönaste som finns är clarisonics elektriska kroppsborste.Underbart skön och huden blir len och ren. Hälsn Helén

  112. Ottilia

    Det bästa tipset jag har är, trots att det låter lite konstigt, att inte tvätta ansiktet för ofta! Jag tvättar ansiktet max en gång/dag, ofta inte ens varje dag, och det gör att huden inte utsätts för en massa kemikalier i onödan! Annars viktigt att använda naturliga produkter, jag brukar tänka att jag ska kunna äta det jag har i ansiktet utan att bli förgiftad! 😉

    1. Lina S

      Helt rätt tänk…
      Jag tvättar dock mitt ansikte tre ggr dag,morgon,dusch,kväll,
      har aldrig haft problem med min hy.. Iskallt vatten utom i duschen förstås.
      Glad Påsk. 🙂