Trettonbarnsmamman

tassimo_bloggtavling[16]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lillemor Andersson

    Jag har alltid fått höra att jag lär mig dricka kaffe när jag börja jobba men det har icke skett!
    30 unga år och fortfarande ingen kaffe drickare, sambon dricker om någon annan dricker, men chokladen skulle göra så att mina smaklökar stod i givakt, det kan jag i alla fall hoppas att jag får prova 😉 God Jul på er!

  2. Catarina

    Älskar kaffe ju i alla former….kokar själv på spisen här hemma. Vore en LYX att kunna göra sig en kopp med olika smaker. Marabou låter inte fel alls. Älskar ju en chokladbit i kaffet då o då. Tänk så snabbt och enkelt det vore med en Tassimo maskin.

  3. Kicki

    Jag skulle vilja ha en kapselmaskin just för att det finns så otroligt många spännande smaker att välja mellan.
    Perfekt när det kommer gäster, då har man ett STORT utbud att välja och vraka från.
    Jag skulle vilja prova chai latte då jag har hört att det ska vara så gott.

  4. Åsa

    Sucard, varm choklad är både min och barnens favorit. Litet grädde och mini- Marsmallows och det blir som ”café choklad”. Vardagslyx i vintersport.

  5. Annelie Susanna

    Jag är en riktig fegis när det gäller att prova på nya smaker men har lovat mig själv att bli modigare så jag vill ju smaka på alla, fast om jag ska välja bara en så blir det chai latte 🙂

  6. Emelie

    Mums marabou lät jätte gott! Skulle jag vinna skulle den dock få flytta in hos svärföräldrarna då vi inte är några kaffe människor hemma hos oss. Dom ställer upp i ur och skur för oss med allt. Detta skulle vara ett tack från oss för att vi fick bo där när vi hade en vattenläcka hemma och fick riva ut hela köket. Håller tummarna!

  7. Malin Johansson

    Vi är en sjubarnsfamilj som älskar tassimo o nu har vår gått sönder mornarna är inte längre de samma vi saknar den underbara maskinen men efter julklappshandlingen har vi inte råd på länge att köpa en ny vi älskar chai latte o skulle gärna pröva ebony allt brukar vara gott i denna underbara maskin tänk om man kunde få en sån det skulle bli en fin julklapp till hela stora familjen

  8. Tina

    Har inte smakat någon av sorterna, men den sort som jag fastade för direkt var cappccino vanilla. Den låter ju super god.

  9. Emma

    Jag är värdelös på att göra kaffe så min sambo får yterstsällan kaffe så denna skulle vara perfekt.. Jag skulle vilja smaka oriochokladen då jag älskad kakor och choklad

  10. Mia

    WOW, vilken tävling 😀 jag skulle välja Marabou smaken före alla andra, för jag Älskar choklad i alla former, och kaffe är ju såå gott. Men jag har aldrig provat Tassimo. kaffemaskinen skulle bli en Perfekt julklapp till min man, som står ut med/ och tar väl hand om sin krassliga fru och två barn 😉 utan honom skulle vi aldrig kunna leva ett ”normalt” liv. <3 <3 Han förtjänar en smula uppskattning.

  11. Maria

    Gubbens kaffemaskin pajade för ett år sedan så en ny vore inte så dumt, och som ett riktigt kakmonster som jag så skulle jag lätt vilja smaka Oreo-smaken!

  12. Katarina

    Hej, detta vore en perfekt julklapp till mig och min sambo, vi är både kaffe och te drickare och i mars väntar vi vårt 4:e barn så då skulle det vara trevligt att kunna fixa en kopp kaffe till mig själv när jag är hemma och fixar. Hälsningar Katarina i Lycksele

  13. Petra

    Wow! Jag är en riktig marabou tjej, så jag skulle nog hinka i mig den mellan lekstunderna med barnen och jobbpassen på jobbet.

  14. FamByrlen

    Cappuccino vanilla låter mycket gott !
    Något jag vet att min sambo inte gillar så man kanske får ha den för själv 😉

  15. Malin

    Jag skulle helst dricka varm choklad men de flesta i familjen ( vi är tio stycken ) älskar olika varianter av kaffe. Det skulle bli en riktig högtidsdag hos oss om vi skulle vinna den.

  16. Linda Nilsson

    Åh Mirka, om du bara visste hur mycket jag vill ha en tassimo-maskin.. Har velat köpa en superlänge men min kära sambo tycker det är ”onödigt”.. Vilket jag inte alls kan förstå

  17. Sanna

    Som mamma till två par tvillingar kan man behöva en extra kopp gott kaffe eller varför inte två 😉 Vill gärna prova Ebony, starkt kaffe för starka kvinnor.

  18. Åsa

    Cappuccino mums tänka va mysigt på morgonen att få en nybryggd kopp cappuccino. Och vad lyxigt att kunna bjuda på cappuccino eller annan smaskig kaffedryck till vänner på besök.

  19. Marika

    Det är ju helt underbart att man kan använda en o samma maskin till både te, kaffe och choklad!
    Jag gillar alla smaker, men allra mest gillar jag nog Latte!

  20. Helena

    Åh hur kan inte smaken av Marabou falla en sådan chokladälskare i smaken?! Skulle gärna vinna en så jag får bevisa för min man att Tassimo är gott kaffe! Har tjatat och gnatat om en men han tycker det duger med vanligt kok-kaffe.

  21. Pernilla

    43 år och har ej lärt mig dricka kaffe än, provar ibland av barnen då de är enträgna. Nyfiken på Caffe Macciato ser spännande ut (hoppas det är rättstavat) 🙂

  22. mia

    vilken otroligt fin julklapp det skulle vara till mig själv,har haft funderingar på att köpa en sån här eller liknande maskin men inte blivit av,o av dessa smaker skulle jag faktiskt välja marabou ,är en choklad älskare o det skulle vara jättegott att kunna få dricka det en sån här ruskig mörk vinterkväll o sätta sig ner o drömma om en vit jul samtidigt,samtidigt har man ju choklad älskande barn så den smaken skulle gå som smör i solsken 🙂 o sambon skulle få ta sig en kopp latte då o då när maskinen är ledig 😉

  23. Johanna

    Åå vilken julklapp det vore till sig själv! Jag älskar kaffe, men dricker bara en kopp åt gången. När man blir tvungen att koka minst två skulle en sån här maskin vara perfekt. Mycket kaffe ner i slasken! Vilken smak? Har aldrig provat en sån här och skulle helst vilja prova ALLA smaker!

  24. susanne

    jag har ingen aning om vad som är godast då jag aldrig testat men kul att man kan få så många olika smaker som då är snällare mot magen än som nu bälga i sig kokkaffe o få en sur o ond mage. För det är ju så gott att ta sig en varm kopp för lite extra energi o njutningsstund.

  25. Angelica tegnemo

    Sambons kaffemaskin har gått sönder och en ny står väldigt högt på hans önskelista. Själv dricker jag inte kaffe, men han gillar det mesta!

  26. Minna

    Hej Mirka! Jag skulle bli super glad om jag vann!! Av två anledningar , den första är för att jag är långtids sjukskriven pga svårt illamående i min graviditet och mår riktigt risigt 🙁 i vanliga fall är jag en riktig kaffe tunna men nu kan jag inte få i mig en droppe kaffe :/ men med denna underbara kaffe maskin å alla fantastiska smaker kan jag se fram emot att börja njuta av fantastiskt gott kaffe i April när bebisen kommer jag skulle helst vilja pröva café au lait eller chai latte och för det andra så fyller jag år i helgen och det skulle va en perfekt present 🙂 skulle bli så glad , vill tacka för en givande blogg och önska dig med familj en riktigt god jul kram

  27. Elin

    Jag har precis ”lärt mig” dricka kaffe. Sisådär precis innan 30-årsdagen. Så en kapselmaskin vore perfekt då jag inte riktigt vet var jag ska börja i kaffedjungeln. Jag är riktigt sugen på att prova de klassiska kaffesmakerna typ Café au lait. 🙂