Trettonbarnsmamman

Tävling – Lambi

 

Lambi lanserar en ny förpackning som är enklare att öppna. Funktionen, som liknar en dragkedja, kommer till Lambis alla toalettpapper och hushållspapper under våren 2012. Lambis nya förpackningar innehåller även ett nytt, mjukare papper.

Lambi vill fira tillsammans med mig genom att tävla ut toalettpapper tillsammans med en annan produkt med dragkedja: OnePiece.

Tävla genom att skriva en motivering varför just du behöver en OnePiece.

Du har chans att vinna en OnePiece strl S (passar upp till 170 cm, värde 1 800 SEK) samt toalettpapper och våtservetter från Lambi. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

copyright OnePiece

Tävlingen avslutas 27 februari kl. 21.00

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela Karlsson

    Det skulle bli mycket stoj här hemma om jag vann. Min dotter skulle tycka att jag blev jätteskojig i en ullig onepiece, men hunden får jag nog akta mig för, han som vallar får.

    /lantmamman

  2. cecilia ståhl

    Hello!!!!! frysen som man är å alltid får ligga på värmemadrass så vore en som mysig one piece mysig å kliva i,stället för å ligga å tryna på madrassen 😉 kram cecilia

  3. Bella

    Efter den efterlängtade bebisen några kilon mig följer
    Då kan det vara bra att ha en one piece som döljer
    Tills min kropp återhämtat sig och mår gott
    Sen är det bara att vänta på nästa tillskott;-)

  4. Anette

    Kastar väl iväg ett mail och hoppas på tur… en onepice vill väl alla ha som är lite frusen…och jag är super frusen av mig…denna ser extra skön och varm ut…

  5. Emelie

    Beundrar verkligen er som skaffar så många barn! Tänk vad härligt! Jag drömde om många barn jag också, kanske inte så många som elva, men fyra fem hade varit underbart. Nu är jag glad om jag får ett; efter 8 år utan resultat börjar jag tappa hoppat, men skam den som ger sig! Trots att jag hatar hormonsprutorna och gråter varje dag jag måste ta dem pga den smärta som jag upplever i samband med sprutorna, fortsätter vi kampen och till våren åker vi utomlands och fortsätter kampen där istället för att få en liten. Tänk vad toppen en OnePiece hade varit när man i sin ensamhet gråter över att man just känner sig otroligt ensam, trots att man inte är det!

    Till er föräldrar, pussa lite extra på era barn och berätta varje dag hur mycket ni älskar dem!

  6. therese

    Nu skulle jag ju egentligen dragit ihop något käckt litet rim…..men jag får bara inte till det nu.
    En onepice till mig skulle vara bra
    jag har gått ned en 60kg fram till ida
    Att sitta i den när jag pluggar skulle vara skönt
    och att man får den i vitt ja det är ju bättre än grönt
    Så nu blir det till att hålla både tummar och tår
    och att jag den fina onepicen får…….

    Kram Tess

  7. Karin

    Vi har det väldigt kallt i vår lägenhet och min sambo har en one piece som jag är fruktansvärt avundsjuk på. Själv får jag ta på mig fleecetröjor och raggsockar. En one piece skulle underlätta mina kvällar hemma 🙂

  8. Maria E

    Hej Mirka

    Jag önskar mig en one-piece för att kunna visa min envisa dotter att det är mysigt. Hon är bestämd med att tights och t-shirt/tröja är det enda man kan ha på sig.

  9. Ullis

    En one piece skulle sitta bra! Jag fryser jämt och jag har alltid önskat mig en sådan. Är uppe dag som natt med en 10 månaders bebis som har sååå svårt att sova o komma till ro. Och att få ha en mjuk dress och säkert varm är ju som pricken över i:et. Och toa papper går åt som smör i solsken i detta hem, trots att vi bara är två vuxna . Så lite dasspapper som är enkelt att öppna mitt i natten när gubben glömt att fylla på är ju helt fantastiskt. Sen att ekonomin är dålig behöver man ju inte skylta med om man är föräldraledug. Var dag är lite av en kamp, men helt klart värt det när man får tillbringa tid med en sån underbar varelse som våran dotter <3 Hoppas på vinst i dessa trötta tider!

  10. Eline

    Jag skulle använda One Piecen varje morgon när jag äter frukost. Jag åker dessutom på kollo varje år och det skulle vara så perfekt att ha där ute! Enkel att leka i och lagom varm!

    Jag är även med i ett fredsprojekt för att öka toleransen i samhället och vi åker då på läger flera gånger i sommar och ska även flyga till Brasilien och den skulle vara perfekt för båda sakerna! (läs mer om organisationen på CISV.se)

    Skidor är också ett av mina stora intressen och den skulle vara jättemysig att krypa in i efter en dag i backen!

  11. Tina M

    Jag skulle gärna vilja ha en mysig one piece att gå runt och mysa i här hemma med mina barn. Perfekt när man är lite frusen av sig. Sen toalettpapper behöver man ju alltid.

  12. Zandra

    Jag skulle bli superglad om jag vann en onepiece! Har länge suktat efter en och just nu skulle den behövas extra mycket då jag är gravid i åttonde veckan och fryser som en galning 🙂

    Denna kostar många klöver, men blir ju faktiskt det enda jag behöver! Modern, inne, ja helt rätt,gåvan som är allt-i-ett,jag kommer nog att bo i denna och kanske brista ut i en solostämma!

  13. Ulrika N

    Klart jag vill vinna toapapper! En onepiece som grädde på moset vore inte fel det heller så klart 🙂 Skönt att veta att något mysigt, utöver barn och sambo, väntade på mig hemma när jag börjar jobba efter föräldraledigheten igen.

  14. Katarina

    För en frusen norrländsk tjej, är One piece rätt grej.
    I kyla och snö, hon väntar på tö.
    Med en One piece på kroppen, vore det toppen,
    att sitta i soffan å mysa, då slipper hon i allafall frysa! 🙂

  15. Susanne

    One piecen vill jag ge en vän som drabbats av leukemi, tappar hår och behöver något varmt att krypa in i.
    Toapapper behöves jämnt!

  16. Kajsa

    Hej, här kommer min motivation… Jag skulle vinna för att jag tycker jag är värd det, jag hjälper alla med allt och lite till. Har ett stressigt jobb på en småbarns avdelning så när jag väl är ledig skulle det vara underbart att kunna krypa ner och värma sig i en one piece! Slippa frysa i min nya kalla lägenhet…

    Ha de bra kram

  17. Johanna K

    Anledningen till att just jag skulle behöva en one piece är att jag som student skulle behöva något varmt, gosigt och skönt att ha på mig om kvällarna när jag ska spendera timmar av min tid till mina studier.
    Johanna K

  18. Johanna K

    Anledningen till att just jag skulle behöva en one piece är för att jag som student skulle behöva något varmt, gosigt och skönt att ha på mig om kvällarna när jag ska spendera timmar av mina kvällar på studier.
    Johanna K

  19. Jenny

    En sån där fluffig one piece ser varm o go ut, skulle passa perfekt för mig som är extremt frusen av mig 🙂 O toapapper ja det går ju alltid åt när man har ett gäng med goa barn 🙂

  20. Anna

    När man sitter i en kall studentlägenhet är det mysigt med gott, varmt te. Ännu mysigare (och varmare) vore det med en OnePiece som håller en varmare längre 🙂

  21. sofie

    Jag är gravid i V30 och allt är för litet och obekvämt!!! En sån mysdress att hoppa i vore väldigt fantastiskt! 🙂

  22. Smultronet

    Pengarna räcker aldrig då man är arbetslös som jag och man kämpar på timvikarie dag in och dag ut. Det är svårt att få pengarna att räcka till, men det är alltid nåt annat som ska prioteras så någon One Piece kan jag aldrig mig köpa.

  23. clara

    hej hej mirka och lambi jag skulle jätte hjärna vilja ha en one pieas(stavning) för dom är så sköna och typ alla har en och då känner man sig lite utanför så jag vill hjärna ha den

    varma kramar clara <333

  24. Tove

    Jag jobbar ofta nattskift på dagis, man är trött och man fryser och hör på barn som snarkar så sött och att då få mysa i en Onepiece skulle vara perfekt!

  25. gabriella jörgensen

    hej

    åh jag skulle verkligen behöva en one pice till hösten.

    Ska få min tredje i september och vad passar inte bättre att gå runt i än en one pice när man inte orkar sätta på sig något annan. 😉

    kram

  26. Johanna 89

    Hej!! 🙂
    ååå vad jag skulle vilja vinna den fina OnePiecen och självklart toapapper & vårtservetter också som går åt som smör är hemma..

    Ha en underbar dag.. kram

  27. Petra

    Jag vill vinna en one piece att ge till min frusna man så jag slipper bo i en lägenhet m ständiga 28 grader inne då han höjer värmen, som lök på laxen ammar jag o är varm nog utan påslagna element 😉

  28. Malin

    jag vill oxå jätte gärna vara med och tävla för jag har aldrig vunnit något så de vore ju som grädden på moset så att säga 😉 att vinna detta skulle vara super kul.
    det skulle vara super mysigt oxå att få hoppa i en overall och glida runt i på kvällarna och mysa med kidsen.

  29. chatrin eriksson

    Hejsan ! Skulle gärna vilja vinna ngt ngn gång o ha lite tur i livet. Sen 22 dec (-2011) har jag haft 3 halsflusser,1 influensa o 1 bihåleinflammation och mitt atopiska eksem som jag har har blivit värre än värst. Går på ljusbehandlingar 3 dgr/veckan o smörjer mig hela tiden. Även mina 2 barn har haft 2 halsflusser var sen december månad..
    Och jag ska helst gå med långärmat o långa mys byxor på mig för eksemens skull dom, så vad passar inte bättre än en go One piece ??? !!!
    By the way..er familj verkar så go !
    Mvh Chatrin

  30. Helene

    En varm och mysig One Piece kan bli min
    som nästan är som ett andra skinn
    Tänk om jag vann
    då kan krypa in och förbli varm.

  31. Eva

    Eftersom jag är ganska frusen av mig vore det mysigt att kunna krypa ner i en onepiece och mysa med bebis nr 5 som kommer om ca sex veckor. =)

  32. Petra Hagström

    Jag vill se lite ”fluffig” och gosig ut när jag sitter hemma och myser(för den ultimata mysfaktorn för små barn måste ju vara att krypa upp i mammas mjuka famn),
    och vad passar då utmärkt om inte en fluffig one piece-dress! 🙂

    Hälsningar Petra.

  33. Sofia

    Väntar mitt tredje barn och en onepiece skulle vara så mysigt att klä magen i! För att inte tala om att gömma magen i när bebisen är född… Smidig att amma i också kan jag tro, zip zip!

  34. erica

    Jag skulle vilja vinna en one piece till min lillasyster som tjatat om en länge nu. Men pga skola och enbart extrajobb har hon inte tagit sig råd att köpa en. Så nu hoppas jag på att vinna en som jag kan ge till henne 🙂

  35. Åsa

    Jag är så himla avis på min dotters OnePiece! Mina pengar tog slut när jag köpte en till henne, så jag får la försöka vinna en då 😉

  36. TessW

    Min man fyller 40 år och vägrar säga något sam han vill ha men en onepiece kan väl aldrig bli fel?

    Stora kramar Tess W

  37. Vanja

    Fast de känns rätt lönlöst att tävla slänger jag iväg en motivering!
    Jag vill kura ihop i soffan med en onepiece framför en bra film på kvällarna, eller varför inte till familjen annorlunda på måndagskvällarna! Jag är så frusen av mig och med en onepiece täcker man ju hela kroppen. En vuxenoverall helt enkelt;)

  38. Sussie

    Jag vill gärna vinna detta till min underbara moster. Hon hjälpte oss att bekosta en IVF behandling för två år sen vilket resulterade i en underbar son. Hon förlorade sin man mkt tragiskt och hastigt i somras och behöver all uppmuntran hon kan få.
    Så hoppas jag vinner 🙂

    Kram till hela familjen

  39. Amanda Nilsson

    Hej Mirka 🙂 Vill bara berömma dig för en superfin blogg, och jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna one piece. Så här nedan har jag knåpat ihop ett litet rim. Ha det fint!

    ”En one piece med ull likt ett lamm, skulle jag så gärna vilja mysa i med det samm’.
    För i en lägenhet på 16 grader, fryser man så man får spader.
    Så himla gärna skulle jag denna dress vilja bära, så kylan på en inte behöver tära.”

  40. Nina

    Min äldsta dotter vill ha den men jag har inte råd eftersom jag är arbetslös. Hoppas jag vinner så jag kunde ge den till henne och gör henne glad.

  41. Nina

    som nybliven första gångs mamma skulle jag verkligen vilja ha en onepice att bara mysa runt i om dagarna när jag är lite halvsliten efter några vakenpass under natten..
    Eller skulle jag hoppa i den om nätterna när jag fryser som fanken (är en riktig fryskyckling)då jag måste upp och ut i köket för att fixa flaskor med käk till min underbara dotter!!

  42. Carola

    Om jag vinner så skulle min stora dotter få one picen, mina fyra minstingar skulle bli torkade med våtservetterna och alla i våran familj på nio personer skulle få torka sig i rumpan med toapapperet.

  43. Ingela Holmlund

    jag skulle vilja vinna den helt enkelt pga att få se mina barns reaktion när mamma har en Onepiece på¨sej ,En tonåring i huset som går i en Onepiece och inte tror att mamma skulle kunna ha en det vore en grej att få visa, dessutom stannar pannan i huset jag bor i emellanåt så lite gosig värme vore inte dåligt

  44. Sussie Andersson

    Eftersom jag aldrig ägt någon one piece och inte riktigt förstått vad som är så bra med dom så vore det kul att testa en.
    Toapapper går alltid åt, spec med en dotter som rullar ut flera meter varje gång hon ska på toaletten 🙂

  45. Sophie med 7 barn

    Skulle väldigt gärna vinna, toapapper går ju åt 😀 och en onepiece har jag länge suktat efter men måste erkänna att jag är för snål för att köpa en till mig själv. Den storleken skulle passa kanonbra, skulle vara otroligt skönt att ha en sådan på sig hemma!
    Håller tummar och tår!
    Kram

  46. Sara eriksson

    Jag och min sambo har precis köpt en hundvalp
    Och som med barn så är det mycket jobb.
    Och då speciellt tidigt på morgonen, och min käre sambo
    Har tänk ut den briljanta idéen att jag då kan ta ut
    Hunden på morgonen eftersom att jag har en onepice och inte han.
    Därför behöver jag en (till honom) så har han inga dåliga ursäkter mer!
    Ha en bra vecka, hela familjen. Ni är underbara!

  47. Emma Lager

    Jag skulle bli överlycklig om jag vann denna tävling då denna vinst bara skulle gå till mig. Prio 1 ligger inte annars på mig själv utan allt går till mina växande barn. Tror en onepices skulle göra mig gott då jag har mycket problem med min mage ( crohns sjukdom) och ont i lederna vilket gör det svårt att ha kläder som sitter åt ibland. Nu håller jag tummar & tår för en vinst! Tack för en fin blogg – kram!

  48. Erika E

    Jag går och väntar på att min bebis ska komma, hon beräknas till nu på torsdag 1 mars. Att vinna skulle verkligen pigga upp i den här sega väntan då inga tecken på att det är dags märks än.

  49. Madeleine Andersson

    Jag vill vinna en one pices just för att de skulle vara till mig själv. Med 2 pojkar som växer i rasande fart. Blir att man inte riktigt prioterar sig själv mer än med de nödvändigaste.

  50. Andreas S

    Jag skulle jättegärna vilja ha en OnePiece för alla mina andra kompisar har en OnePiece och att kunna mysa med en OnePiece. Mina föräldrar har inte heller råd med att köpa en OnePiece pga.ekonomiska skäl, jag skulle vara så tacksam om ja fick en OnePiece som jag kan ha… 🙂 😀 😛

    //Andreas 13år 😉

  51. Marie Berg

    Min man sa såhär igår! Men älskling, du har jeans! Va snyggt. Jag frågar: Va?
    Kul att se dig i något annat än mysbyxor. Han tycker en vinst vore ett lyft för vår
    relation. 😀

  52. kristin eliasson

    Jag skulle vilja vinna en one piece till min mamma! Hon har alltid fullt upp på dagarna och får ta på sig dom varmaste kläderna på kvällen för att hon fryser så en one piece skulle passa bättre, när hon dessutom inte har råd att köpa en.

  53. Heléna

    Om jag vann skulle jag ge den till min dotter då jag inte hade råd att köpa någon julklapp till henne =( Vet att julen är över men samvetet gnager =(

  54. Jessica

    Har förgäves försökt sluta amma mitt 4:e barn. Hon är snart 2 år! Hur jag än bär mig åt hittar hon alltid en väg till mina xx. Med en one-piece kan jag stänga in min kropp så att hon inte kommer åt nått gott…

  55. Alexandra

    Jag skulle gärna vilja vinna denna one pice då den ser så varm och skön ut. Det är alltid snor kallt i lägenheten om kvällarna så denna skulle vara perfekt för mig så jag slipper frysa!

  56. M@lin

    Det sköna viktiga pappret har nu inte bara värdlens sötaste lamm på sig,
    utan även en kanon grej har de lagt till.
    Något vi alla kommer uppskatta & gilla.
    Sen att min stora dotter har en önskan, som NI kan stilla!
    Tack för skitviktigt papper & smarta lösningar.
    & självklart önskar jag er en succé,
    det lär det bli ska ni se.
    Tack för mig!
    Mvh
    Storskitarfamiljen i mörka Småland

  57. Satu

    Jag skulle vilja vinna en onepiece för att jag är mammaledig med två och väntar nummer tre så det spenderas mycket tid i mjukiskläder. Sen så är jag rätt så liten och frusen så det skulle passa mig perfekt. 🙂

  58. Petra

    Jag skulle vara värd en One Piece flera gånger om. Lever med en svår progressiv och kronisk sjukdom som är ovanlig enligt socialstyrelsen och obotbar, den ger mig svåra smärtor och trötthet. Denna sjukdom gör att jag inte klarar av att arbeta, fast jag bara är snart 23år. Lever på socialbidrag sedan flera år tillbaka vilket gör att även om jag hemskt gärna skulle vilja och behöver en One Piece inte har råd till de. Och Försäkringskassan anser att jag är frisk fast dom fått 1kilo intyg på noll arbetsförmåga. Bor fortfarande hemma hos min mamma som är sjukpensionär sedan min barndom och även hjälper mig med de mesta. Hon är min obetalda personliga assistent. Drömmen om en One Piece har funnits ett tag. Då den är mjuk och go och inte trycker på kroppen. Är nämligen väldigt känslig för beröring vilket gör att kläder är jobbigt. Fryser konstant med feberkänsla. Denna skulle värma mig och göra att jag slipper åtsittande kläder som ger mig smärta. Hoppas verkligen på vinst.

  59. Marie

    Är en riktig fryslort så jag skulle verkligen behöva en sådan för att få upp värmen i kroppen. Lambitoapapper går alltid åt här hemma. Hoppas hoppas att just jag vinner;)

  60. Ulla-Karen

    OJ ! Vilken fantastisk tävling !
    Min dotter fyller 16 den 29 Mars och jag skulle verkligen bli TOKGLAD om jag kunde få ge henne en onepiece då jag inte kan köpa en själv. Skulle såklart bli glad själv för mjukt fint toapapper det är inte vi inte vana vid härhemma bara hårt returpapper…..
    KRAM

  61. Sara W

    Onepice är något jag länge velat köpa åt min son som har svårt med kläder, han har mer aktiva känselnerver och kan inte ha kläder som sitter åt någonstans då han får panik så det är otroligt svårt att hitta bra klädalternativ åt honom. Onepice är något jag tror och hoppas skulle fungera bra.
    Toalettpapper är bra att vinna för det är så tråkigt att köpa juh! =)

  62. helena

    Jag önskade en till mig själv men kom på en sak: min älskade vän har en svår och allvarlig hjärntumör och tappar fler och fler av sina funktioner vilket innebär att hon sätter på sig tröjor bak o fram och in och ut….hennes tre barn måste varje morgon hjälpa henne så att inte ska se för tokigt ut…en onepiece skulle underlätta för alla och jag vet att hon skulle älska den. Familjen har också p.g.a. hennes sjukskriviningen hamnat i ett svår ekonomisk läge så toalettpapper skulle verkligen sitta bra för dem just nu….ja så illa är det tyvärr idag även för allvarligt sjuka med barn…fattar att man bara får fråga en gång men jag tycker det är viktigare att hon får den än jag faktiskt. Varma hälsningar från Helena

  63. Sandra Orrgren

    Jag skulle vilja vinna en onepice, till mig själv faktiskt. Annars köper man bara till barnen.Jag är även så frusen av mig så jag behöver något värmande. Skulle vilja se min dotters min om jag har en sån på mig när hon kommer hem från skolan, hehe:)

  64. Emmeli

    Mmmm med en bebis i magen behöver man ett mjukt och skönt skal att krypa in och värma sig i!! Den som uppfann OnePiece måste tänkt på oss gravida kvinnor!!! Vill ha, vill ha, vill ha =)

  65. Emely

    Vilken härlig tävling! Jag är med!!
    Motivering:
    Kallt ute, kallt inne
    Kallt i hjärta och sinne
    Vill vinna för att jag alltid är så fruktansvärt frusen. Hade varit underbart att gosa ihjäl sig i en OnePiece. Ha det bra!

  66. Ellinor

    Jag skulle vilja vinna en onepiece eftersom jag är en människa som jämt fryser, från morgon till kväll! Långkalsonger är absolut ingen ovanlighet mitt i sommaren 🙂

  67. Ellinor

    Jag skulle vilja vinna en onepiece eftersom jag är en människa som jämt fryser, från morgon till kväll! Långkalsonger är absolut ingen ovanlighet mitt i sommaren 🙂

  68. Ulrika

    Jag vill vinna en till min dotter som har det lite jobbigt när hon får kommentarer om att hon inte äter nåt(hon äter precis lika mycket som någon annan) bara för att hon är smal,så hon kan behöva lite uppmuntran. Kram till eran mysiga familj.

  69. Mamman mitt i kaoset

    Åh vad mysig den ser ut! Är väl egentligen lite anti Onepice men den där är svår att motstå! Min dotter har en liknande overall som vi fick från någon tidning tror jag, tänk vad bra vi skulle kunna matcha! 🙂

  70. Nina

    Åhå, jag vill vinna en onepiece för det finns inget skönare plagg att hoppa i efter en varm dusch på kvällen eller det första man hoppar i när kan kliver ur sängen. Svårt att hitta motivation till att gå i jeans efter man satt på sig en onepiece på morgonkvisten. 🙂

  71. Linda Persson

    Hej jag har flera barn och toalettpapper går som smör här hemma så att vinna LAMBI toalettpapper skullle ju inte vara fel till små rumpor och röda näsor med mjukt papper. och extra bonusen är ju en onepice man kan krypa i för att mysa i eller gå och ta en fika i…. så det/den skulle inte sitta fel

  72. Marie-Louise

    Hade så gärna velat ha en onepiece!!
    Här är inga inköpta i detta huset pga av sambon.. Han hatar dom.
    Och heller hur e det kul att bråka med gubbarna?? 😉

  73. Johanna

    Den skulle passa perfekt för mig eftersom jag är väldigt frusen av mig och min sambo och son väldigt varmlivade. Så vi går och smyghöjer- och sänker värmen. Med en onepice kan jag kanske gå med på att ha lite kallare i huset =)

  74. Cindy

    Jag vill ha en OnePiece för dom verkar så mysiga och jag är en frysen person med dålig blodcirkulation. Det skulle vara så mysigt att gå runt med en sån dräkt hemma och få vara varm för en gång skull :). Hade bra, Cindy

  75. Therese

    Hej!
    Jag skulle vilja vinna en one pice så att jag kan få lite värme till min frysande kropp.Tror att den skulle lindra lite då jag har EDS.Dessutom är jag ensam med 5 barn så det där med att spendera på sig själv finns inte i min värld.Bara tanken på att få bära något nytt är ju som en dröm:)

  76. Pauline

    Åh! Jag fyller faktiskt 19 år den 27’e februari så det var ju passande, haha. Saken är den om jag hade en skulle jag och min pojkvän turas om, då vi nästan verkar ha ett race om vem som kan bli sjuk oftast pga. nattliga promenader och opålitligt skåneväder!

  77. Malin

    Jag vill jätte gärna vinna en One piece för min son säger att mammor kan inte ha sådana. Det är bara för barn, säger han, men jag vill bevisa att han har fel. Jag kan bära upp en hel overall med stil!!=)

  78. zania

    Hej!

    Min motivering till att vinna detta är,

    att efter jag höll på att elda upp ungar, mig, djuren och huset så
    har de mysiga värmeljusen blivit mindre eldade, och batteriljus ger ingen skön värme när tystnaden lagt sig och barnsnusningarna går genom huset. Så alltså, en one pice skulle vara uuunderbaar!

    Och papper, ja det går ju som åt om man inte vill bli skitig om tummen,
    fast då kanske man kan ta tvättlapparna 😉

    Håller tummarna och skuttar ner bland kuddarna innan lillan vaknar! =)

  79. Emelie S

    Jag skulle behöva en OnePiece för att kunna mysa så gott de går på BB efter att jag fött min lilla prinsessa! Att hoppa i en OnePiece skulle nog vara det skönaste, inget som sitter åt. Toapappret skulle också komma till användning då jag hört att sjukhusets papper inte är det skönaste att torka sig med efter en förlossning. Papper kommer nog också gå åt när man har en bebis hemma.

  80. Fanny

    Jag skulle vilja ha en One Piece för att jag vill ge en till min mamma som stöttar mig i vått och torrt ♥. Hon gör allt för mig, och hon gör allt som jag ber henne om. Jag skulle vilja ge henne en OnePiece för att hon så gärna vill ha en <3.

  81. Laura Edberg

    Jag är med och tävlar om en onepiece.

    Motivering :

    Jag har 3 döttrar, 6 år, 2 år och 6 månader.

    Jag kommer att vara hemma med Edith till hösten 2013.
    Och när man är föräldraledig så tillbringar man ju största delen av tiden hemma, vilket gör
    att man helst vill ha bekväma kläder…

    Och finns det ngt bättre och mysigare än en onepiece?

    Bara hoppa i och så är det klart!

    Hur bekvämt som helst…

    —————————————————————

    Angående toapappret så är det ju sjukt smart med dragkedja!

  82. yaiza

    Har alltid velat ha en onepice men aldrig slagit till 🙂
    Har dock inte storlek S men har precis börjat en resa ner till mindre storlek med hjälp av bättre mat och en massa träning, så detta skulle verkligen vara en underbar morot.
    Sen så använder vi oxå lambi toalett papper hemma så vore nice med ett litet förråd nu när kassan är skral 🙂

  83. Ann

    varför jag vill vinna en onepice.
    jag vill vinna för att jag alltid har velat ha en och har kännt att jag inte riktigt vill lägga ut en sån summa för en onepice. Jag vill bara kunna krypa upp i soffan och gosa ner mig i en onepice på en trevlig måndags kväll och titta på familjen annorlunda, inte bara på måndagar men det skulle vara ett perfekt tillfälle att använda den. jag gillar även att använda mjukiskläder som är varma eftersom jag fryser väldigt lätt.
    ps. älskar att läsa din blogg.

  84. Lotta Adolfsson

    Hej!! Jag skulle må bra av en Onepiece då jag jobbar mkt och när jag kommer hem till min underbara familj, man och fyra barn, så behöver jag något mysigt att dra på mig för att komma ner i varv :)) Hoppas på tuuuuur 😉

  85. Emma

    jag skulle vilja vinna en onepeace för att här jag bor är det så kallt och tråkigt väder! det skulle vara så mysigt att hoppa in i en härlig onepeace och värma upp sig i höstkylan!

    kramkram!

  86. Clara

    Tänk att ha en one pice när man kommer hem från dom kalla dagarna, att han en oce pice skulle nästan vara en dröm! Den är mysig, varm och skön och ser ju ut som ett får! Gulligt! 😉

  87. Annelie R

    Hej!

    Skall säga som det är, jag är trött på att gå runt i jobbkläder en heldag och sedan ha fula mjuksbyxor på mig när jag kommer hem. En One Piece är ju verkligen en drömm och en vit vore ju fantastiskt kul att få gå omkring i och bara mysa.
    Jag tycker jag är värd den, då jag jobbar och sliter osm en gnu dagarna i ända och ändå aldrig har möjlighet att unna mig något mer än nya trosor. 😉

  88. Anna B

    Jag vill supergärna vinna eftersom jag verkligen behöver något att mysa runt i när jag bara vill vara! Dessutom skulle det reta gallfeber på döttrarna som tycker de är så fula=)

  89. Cecilia

    Jag behöver en one piece eftersom jag inte har något ordentligt ”mys-plagg”. Jag har länge önskat mig en one piece då jag tycker de verkar så himla mysiga! Min sambo tror även att en sådan skulle klä mig. En one piece skulle vara perfekt för de dagar jag är hemma och myser med min dotter!

  90. Magnus Norin

    Jag skulle helst vilja vinna 2 onepiece, en till min dotter 10 år som tjatar hål i huvet på sin lilla pappa om att hon vill ha en och sen en till min fru som bara tjatar hela dagarna om att hon vill inte köpa själv utan vill ha en så det blir mer legalt att använda.. jag förstår inte vad hon menar.. men att förstå en kvinna har jag gett upp 🙂
    Dottern skulle passa perfekt i den här! DEsstuom skulle jag kunna ge den till min dotter utan att ha dåligt samvete och få höra mer tjat av frun. Skulle ju aldrig våga köpa en till dottern och inte till min älskade fru 🙂

  91. Erika H

    Denna småbarnsmamma unnar sig sällan egna kläder då det mesta köps till barnen istället. Behöver verkligen något nytt att mysa i här hemma 🙂

  92. idah

    Det ultimata plagget för en hemmamamma där egentiden är knapp. Hopp i och upp med dragkedjan så är jag hipp som sjutton och har samtidigt sparat in några minuter när jag slipper fundera på vad jag ska ha på mig. Varför har jag inte skaffat denna vuxen sparkdräkt tidigare??

  93. Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

    Jag hoppas på att vinna en onepiece då jag under graviditeten växte ur alla mina kläder och har nu bara något få plagg som jag kan ha, så jag skulle verkligen kunna behöva lite nytt i garderoben, dock tillåter inte våran ekonomi mig att köpa nytt just nu. En onepiece skulle vara perfekt att mysa i när jag bara är hemma med sonen, då slipper han vänta medan mamma klär på sig och jag slipper bli lika stressad när han blir grinig för att det tar för lång tid. Och att vinna lite toalettpapper skulle verkligen vara kanon då det går åt en hel del då jag har problem med urinvägarna och springer på toa var och varannan minut, eftersom jag springer på toaletten så ofta vill jag ha ett extra mjukt papper så det är såklart lambi som gäller, så detta skulle vara den perfekta vinsten för mig, så nu tänker jag hålla både tummar och tår lite extra hårt och hoppas på lite tur! 🙂

  94. Ida

    Vaknade morse och upptäckte till min stora sorg att jag även denna månad fått mens… Månader av försök leder ingenstans alls Att vinna en One piece skulle kanske inte direkt hjälpa oss att bli gravida, men det vore fantastiskt skönt att ta på sig en mjuk och go One piece och krypa upp i soffan och gråta ut en stund. kanske blir det lättare att ta nya tag efter det.

  95. Emelie

    Självklart vill jag inte gå miste om att tävla om en egen onepiece =)
    Varför jag behöver en onepice! JO för att jag ALDRIG unnar mig själv något, handlar jag något så är det alltid till barnen, och för att jag kanske inte har råd att köpa en sån just nu och prioriterar annat!
    Och ett ännu mer plus om jag hade en sån där skulle va att jag slapp småfrysa inne som jag jämnt gör, frusen som jag är!

    Håller mina tummar och tår..

  96. anneli på gotland

    Jag skulle vilja ge den till min dotter alexandra som fyller 23 år så kan hon ha den o mysa i när hon känner sig frusen efter en skön promenad här på denna härliga ö o vid havet som blåser kallt just nu!! Har ni varit på Gotland ngn gång?

  97. Jessica Nyman

    Vilken härlig tävling!

    Jag skulle jätte gärna vilja vinna en onepiece som jag kan hoppa i på morgonen och stanna tiden för att njuta av mina 2 underbara barn.

    Kram jessica

  98. Angelica Wickius

    Har en son som skulle bli överlycklig:)Och hur roligt vore det inte att få vinna en sådan till honom=)))

  99. liselotte

    Vilken härlig one piece, vill gärna vinna för jag fryser konstant och denna ser så varm och go ut. Egentligen tycker jag att one piece är rätt fula, men den här är ju bara underbar!

  100. Zara

    Åhh en one pice det e allt jag just nu vill ha, så jag kan mysa runt här hemma och må bra.
    Barnen mina har ju sina, och dom e ju så fina.
    Så att mamma också en skulle ha, det vore väl allt för bra.
    Så nu håller jag mina tummar och tår att denna one pice min brevlåda når.

  101. Helena Lindgren

    Jag har länge önskat mig Onepice har varit med i en massa tävlingar utan att kamma hem vinsten känns som alla har en så jag känner mig lite smått utanför. Jag tror den skulle vara jätte skön att ha på mina mysdagar. Om jag vann skulle jag använda den flitigt. Tyvärr kan jag inte heller köpa en då jag har en massa skulder och har näst intill köpstopp.

    Håller tummarna

  102. Therese Berggren

    Jag har precis gått ner 30 kg och fryser som attans!
    Har inte råd att köpa mig en Onepiece nu så skulle bli överlycklig om jag vann en =)

    Håller tummarna stenhårt!

  103. Alexander

    Önskar mig verkligen en då min mamma vägrar att köpa en till mig!! Hon tycker dom är apfula, vore väldigt roligt att vinna en så man kunde reta gallfeber av henne 🙂 🙂 🙂

    //Alexander 13 år

  104. Marie

    Jag säger bara onepiece det bästa som har kommits på. Jag vill gärna ha en för något skönare det kan man inte ha på sig passar alla humör

  105. Sandra

    Åhh skulle verkligen bli jätte glad om jag hade vunnit en onepiece. Förlorade min son i vecka 38 i slutet av november och går just nu bara hemma pga att jag mår så dåligt, Att få barn va min högsta dröm o nu hoppas ja på att bli gravid igen. En sån mysdräkt hade varit skön i väntan o i vårt kyliga hus 🙂

  106. Eleonor

    Oj oj oj en sådan skulle jag behöva:

    Jag är gravid och fryser så jag skallrar tänderna ur mig. Det är fruktansvärt. Att kunna krypa in i denna fantasiska kreation, och en filt skulle vara underbart!

    Dessutom, toalettpapper vore fantastiskt att vinna då Lambi har underbart mjukt papper, och det är precis vad min röv behöver efter den kommande förlossningen 🙂

    och såklart, våtservetter till den lille 🙂

  107. Sandra B

    Jag skulle också vilja mysa runt i en egen onepiece, verkar vara inne nu! 🙂

    Barnen har alla en egen, varför kan inte mamman också få det? 😉

    Mvh Sandra

  108. Maggan

    Jag är en sån där person som aldrig vinner något utom möjligtvis 25 kr(x1!!) på Triss,men är det nån gång jag verkligen velat vinna,så är det nu! Jag är ruskigt frusen av mej och skulle må så gott i denna härliga skapelse!

  109. jenny isaksson

    Hejsan,jag vill oxå ha en onepiece,för mina två barn 5 och 1,5 har sina dresser,jag blir så avis för när vi går ut,här uppe i Lappland är det kallt och det blir ingen skiljmässa mellan tröja och byxa ,,,kram

    ps.Mirka jag tittar troget på dej varje söndag,älskar din blogg,du är bäst…

  110. Helena w

    En härlig mys-onepiece att hoppa i när jag kryper ner i soffan och kollar på din underbara familj, avundas dig mycket, fast jag har 3 underbara ungar.

  111. Anna

    Jag går igen en av mitt livs störst förändring och har gått ner 28kg fram till nu men har några kvar. Vore underbart att vinna denna och har nått nytt att mysa i. Då jag går ner har jag inte så mycket kläder kvar att mysa i och vill inte köpa på mig så mycket innan jag nått mitt mål.
    Det största jag har lärt mig är hur jag fungerar och mina behov så det är större än själva viktnedgången.

    Kram Anna

  112. Lotta

    Jag skulle vilja ha en Onepiece själv, för vår dotter har en och när hon använder den så säger min man att nu kommer Björnes Magasin ( Ett barnprogram som gick när mina barn var små) Bara för att retas med honom så borde jag ha en också.

  113. Emelie

    Hej hej! Onepiecen skulle passa som handen i handsken för mig. Ska åka till Jukkasjärvi och besöka ishotellet nu på sportlovet och då kan det vara bra med en varm och mysig dress.

  114. Sandra

    Skulle ge den till min älskade systerdotter som är lite smått ”tokig” men på ett bra sätt. och som behöver lite uppmuntran när livet ibland spelar en ett spratt som tonåring!!!

    Och dessutom är pappret mjukt för små barnrumpor som jag har två av här hemma! <3

  115. Lollo Eriksson

    En OnePiece skulle passa mig perfekt då jag till Påsk
    åker till fjällen och vill då kunna hoppa i den efter
    en härlig dag i backen!

    / Lollo

  116. Kicki

    Jag skulle vilja vinna en onepiece till min 13-åriga dotter. Hon tränar hockey 5 kvällar i veckan och det vore perfekt att hoppa i en onepiece efter träningen.(Hon har velat ha en länge nu). Hon brukar dessutom alltid säga att hon vill ha likadant toapapper (lambi) som våra vänner har, inte det hårda billiga toapapper som vi köper i balar ♥♥.

  117. emelie

    Jag vill vinna en one peice för att sen jag flyttade ut på landet så fryser jag konstant! Sen är ju inte studentekonomin tillräckligt för att köpa en egen….:(

  118. bettan

    hej
    bara börja med att säga att det är roligt att följa dig och din familj
    skulle gärna vinna en OnePiece efter som jag nog aldrig skulle köpa en
    ha det bra
    bettan

  119. jessamy

    Jag skulle vilja vinna en för att reta min sambo. Har önskat mig en sen dom blev populära men sambon tycker tyvärr inte att hushållsbudgeten skall gå till teletubbies kostymer.

  120. Katja

    Jag skulle jätte gärna vilja vinna en one piece för att vi har det väldigt kallt här hemma på vintern så det skulle vara jätte roligt att kunna hoppa in i den och värma sig!

  121. Annette

    Att krypa i en onepice och sen mysa i soffan efter en kall vinterdag med skoteråkning och skidåkning vore höjden av lycka: Om jag vinner en egen så slipper jag avundas sonen utan vara varm och go själv

  122. My

    Jag vill vinna one piecen för att jag verkligen behöver en ny. och mamma tänker inte köpa en eftersom det blir orättvist för mina andra 6 syskon. Jag har varit med i 20 tal tävlingar om en one piece men vinner aldrig ;(

  123. Susan Danielsson

    Fyra små barn som älskar att ta MYCKET toalett papper när de går på toa gör att förrådet ständigt måste fyllas på. Toalettpapper använder de till mycket, ovärderligt när man ska leka mumie eller om någon brutit benet på låtsas. Går också att använda som avspärrningsband eller till att skapa konstverk med.
    Medan barnen roar sig med toalettpappret skulle ju jag kunna klä mig i en one-piece, slå mig ner med en kopp te och bara njuta av underhållningen som sig bör.

    Kram Susan

  124. Christina,4 barns mamma och mormor

    Jag skulle så gärna vilja vinna en åt min son ,som aldrig tycker att jag bryr mig tillräckligt om honom .Själv är han tonåring och är sällan hemma själv.
    Toalettpappret vore kul att få prova ,älskar nya produkter.

  125. Ellen Ulvås

    Ååh! Jag skulle så OTROLIGT gärna vilja ha en sån OnePiece!

    Jag hatar när jag kommer hem från skolan, och jag har allt för långa dagar… Att jag har ett berg med läxor och uppsatser som måste göras varje kväll gör det inte precis lättare. Men om man hade en sån där OnePiece, så kan man ju hoppa i den, göra en kopp te – och vips så är pluggandet efter en lång dag ren avkoppling! Skulle bli otroligt glad om jag vann!

    Kram!

  126. Jeanette C

    Jag tycker att jag skall vinna för att jag aldrig vinner , det går åt en del toapapper, våtservetter i detta hus.
    Plus att min dotter önskar sig en One Pice och jag har inte dem ekonomiska fötuttsättningarna att köpa henne en.
    Underbara var ni igår igen!!
    Kramar från Göteborg

  127. Krista

    Jag skulle vilja vinna en för då skulle jag ge den till min bror som är den bästa brodern i världen! Han har alltid ställt upp för mig och jag tror han skulle bli glad att få en onepiece av lillasyster. Jag älskar honom mest av allt!!
    Kram kram

  128. Camilla

    Jag behöver faktiskt inte någon. Men min man behöver en egen. Den blir nog pyttelite kort på honom men det gör inget han blir söt och barnen kommer att älska lek ”vem är rädd för stora fåret?”

    Så kan jag ligga kvar i sängen och läsa min tidning.

  129. Johanna

    Har länge varit på jakt efter en efter en onepiece av rang men utan större framgång! Efter vad man hört skall dessa sparkdräkter för vuxna vara mer åt det gudomliga hållet, och denna version med ludd som jag tycks skymta verkar minst sagt ha ’DET’! Jag tar studenten nu till sommaren och om jag skulle vinna denna underbara kreation lovar jag att bära den under balen! Det du! Ge mig bara chansen så rockar jag den! Tack och bock för en intressant blogg!

  130. Linda

    Hej Mirka

    En one piece till min man vore inte så dumt, då slipper han känna sig som en klump
    I stället blir han en gos i denna sköna mys 🙂

    Osså slipper han vara avis på min oxå
    Kram Linda

  131. Linnea

    De som saknas i min garderob är just en OnePiece. Skulle matcha mina fårskinnstofflor perfekt i vår kalla dragiga lägenhet.
    Kram till dig Mirka

  132. Katarina

    Hej Mirka. Jag som alla andra i detta kalla land vill självklart också ha en onepice. Att få krypa ner i en sådan med en kopp te efter man lagt alla barnen vore ju en dröm! Hej egen tid säger jag bara!
    Kramar från en mamma till en annan.. 😉

  133. Mari

    jag önskar mig en OnePiece just för jag gillar att gå runt i myskläder hemma. den är även perfekt att ha under täckbyxor osv när man är ute på vintern. och det bästa med en sådan är att krypa upp i ett soffhörn med en kopp te och kolla på tv´n eller något annat som inte kräver en sån stor hjärnkapacitet. Jag är så avis på sonen som har en så jag önskar mig en själv.

  134. Johanna Hell

    Jag vill vinna en så jag slipper frysa i min nya lägenhet 🙂 Vill inte frysa ihjäl så då hade det varit bra om man kunde sätta på sig en one piece när man var kall

  135. julia

    jag skulle vilja för att våran värme funkar inte på vintern och då går man bara och fryser och jag har inte precis råd att köpa heller , pga en privat sak och just nu har vi jättedåligt toapapper som e hårt , men jag skulle bli väldigt glad och tacksam ifall jag vann 🙂

  136. theres c

    Jag skulle behöva en onepiece för jag visar alltid ”ravsköran”, ”brevlådan”, ”strecket” you know!!! En sådan skulle va perfekt present eftersom jag fyller på lördag:) nackdelen vore väl att jag skulle flytta i i den 😉

  137. Suzanna

    Jag skulle vilja vinna en OnePiece åt en väldigt speciell person i min närhet som precis fått veta att hon har cancer. Den kanske hade kunnat värma lite om kvällarna då värmepumpen lever sitt eget liv och att fixa den inte är högsta prioritet just nu..

  138. annokas

    Med många rumpor att torka så går det åt en hel del toapapper. Och lambi är bäst förstås;9.

    Tack för en fin blogg:). Beundrar verkligen ert tålamod med alla era fina barn.

    mvh annokas

  139. Hanna i norrland.

    Min sambo tjatar en massa om en OnePiece… Han fick en nu i helgen av hans mamma & pappa, men den var tyvärr för liten (han är så lång..) Så jag skulle gärna vinna en och överraska honom med en ny 😉

  140. Carina Hedman

    Varför jag skulle vilja ha en one piece är för att jag om en vecka ska bli mamma för fjärde gången och kan bara tänka mig hur skönt det skulle va o bara gå hemma och mysa med den lilla,, är dessutom galet frusen av mig!!!!

  141. Petra

    Fick en zipperall av min älskade dotter förra året, & efter att den sedan dess endera har suttit på mej eller legat i tvättmaskinen så börjar den bli väldigt utsliten 🙁 Det är ett plagg jag går i varje dag, å det skulle ju inte göra nåt om jag fick en ny & fråsch OP att byta ut min gammla med. Å toapapper? Ja du, efter att ha opererat bort gallblåsan så behövs det en hel del toapapper & det är ju inte helt fel med mjukt papper då 😉 Tack på förhand eller? Hihi 🙂

  142. Malin

    Jag skulle vilja ha en one pice. Jag har varit sjuk i över tre år med svår huvudvärk, smärta bakom ögat, yrsel mm. Det skulle vara skönt att få ha på sig en one pice dom dagarna man mår extra dåligt och fryser extra mycket. Som student har jag tyvärr ingen möjlighet att köpa någon.

  143. Jag

    Jag är så avis på döttrarna på 2 och 4år som har en onepiece det verkar så mysigt. 2åringen kallar den för onetees, låter precis som onetease som att hon retas omedvetet att hon har en men inte jag 😉 😛

  144. Agnes

    Jag måste ha en onepiece! Jag har varken råd eller tid att åka på semester, så om jag vinner så ska jag ikläda mig detta sköna plagg och dra upp dragkedjan så att det bara är ett litet lufthål till omvärlden, sen ska jag bo däri tills det blir sommar. Förmodligen kommer jag använda det hela sommaren också, men då ska jag göra om lufthålet till ett kikhål.
    Jag skulle bli överglad om jag vann!

  145. Louise

    Det skulle vara skönt att ha en One Piece!
    Jag är en aktiv tjej som tränar 6 gånger i veckan.
    Det skulle då vara skönt att kunna ta det lungt hemma med en One Piece.
    Jag åker väldigt mycket bil också.
    Och då skulle det vara skönt att sitta i en One Piece och t.ex sova! 😉

    Hälsningar Louise! 🙂

  146. Åsa

    Fråga: Varför jag?
    Svar: Enkel matematik:
    1+2+4 = 7

    1 OnePiece
    2 To Me
    4 For soft moments
    7 Seventh Heaven

    Tack för en härlig blogg!
    Mvh Åsa

  147. HS

    Två orsaker: #1: Som höggravid är det snart det enda plagget jag kommer i.. #2: Har tidigare svurit på att aldrig bära en Onepiece så det skulle roa mina vänner och bekanta nåt oerhört om jag plötsligt gick runt i en sådan! ;D

  148. Angelica T

    Har varit, och är väl fortfarande, skeptiskt till detta plagg. Samtidigt är jag väldigt sugen på en, för känner jag mig själv så skulle jag förmodligen gå i den varenda kväll då jag älskar att gosa in mig i ett hörn med sköna filtar. Så detta tillfälle vore ypperligt för mig att prova detta, av alla, älskade plagg!

  149. Anette

    Jag har hört att dom är väldigt varma,
    ni kan kanske er över mig förbarma.
    Jag fryser från morgon till kväll,
    försöker värma mig under en fäll.
    Gärna en OnePiece så skön och mjuk,
    så slipper jag kanske bli sjuk.

    Kram Anette

  150. Sandra - Mamma till Timo

    Åhh vad den ser mysig ut! 😀

    Jag går hemma som mammaledig med min första lille son, Timo. Vi myser varje dag, men åhh så mysigt det hade varit att få på sig en såndär, och sen ner i soffan med mig och lille Timo. Myyys! 😀

    Hoppas hoppas på tur, vill såå gärna ha den där snygga snygga onepiecen! 🙂

  151. Johanna

    Jag skulle vilja vinna en onepice till min underbara dotter som kämpar på bra i skolan trotts sin adhd och trotts syndrom,hon har velat ha en onepice länge =) det var inte länge sedan hon berättade för sin klass om sina diagnoser min modiga flicka =)

  152. Angelica

    Hela kvällarna sitter jag i mina långkalsonger och med stora raggsockar efter avlutad stalltjänst. Min sambo tycker kanske inte att jag ser så uppklädd ut :). En onepiece kanske inte är så snygg, men den är mysig och luktar då förhoppningsvis inte stall.
    Angelica

  153. Sandra

    Just nu håller jag på och sliter enormt mycket för att gå ner i vikt efter två graviteter. Jag har lagt om kosten helt och försöker träna varje dag. Min man jobbar borta mycket så det är svårt att hinna med och kunna motivera sig till att träna på kvällen efter att jag har lagt barnen och det finns massor med annat jag igentligen ”behöver” göra… Om jag hade en onepiece så hade jag nått att se fram emot efter träningen, att kunna krypa ner i och göra alla ”måsten” eller bara koppla av i soffan 🙂

  154. Malin

    Jobb hela nätterna och skola hela dagarna, skulle vara skönt att mysa omkring i en onepice de få timmarna som blir över på dygnet.

  155. Linda

    För jag vill vara Dress for sucsess :)) Min son har en, och han liknar en gullig teletubis. Om jag med vinner en sådan, blir vi familjen Teletubis hihihihi

  156. Sofie - Mamma till två små

    Oj så svårt. Varför jag behöver en Onepice?
    Velat ha en länge men inte riktigt känt att det är råd att köpa en. Barnen och hemmalivet går före.
    Men känner såhär med en Onepiece:
    På kvällen när barnen somnat efter en tung dag så vill jag bara mysa mig ner i soffan, varva ner och ta det lugnt.
    tänk att hoppa i en Onepice då och bara krypa upp och mysa ner sig. Kan det bli bättre?
    Inte behöva ha en massa filtar och få glipa mellan tröja och byxor..
    Nej en onepice hade suttit fint i mitt liv. Särskilt nu när det drar så kallt här hemma med en ofärdig ovanvåning och totalt kaos!
    Nej jag vill ha en! Jag behöver en! Jag är värd en! Jag behöver ngt positivt och ngt bra nu!

  157. Klara Nygren

    Jag har precis fått barn & tänk vad smidigt det skulle vara att amma bebisen med en OnePiece på sig! Inte en massa krångel med tröjer som ska dras upp & är i vägen. På en OnePiece är det bara att dra ner dragkedjan så långt (el kort) man vill & sen amma min son i lugn & ro, utan att vara rädd för att visa gravidmagen! =)
    mvh Klara

  158. Minna från Åland

    Hej Mirka!
    Vill börja med att säga tack för en rolig och bra blogg.
    Vad skulle jag göra utan den på dagarna?

    Och sen skulle jag jätte gärna vilja vinna one piecen.
    För den skulle både jag och min dotter få plats att mysa i, vi är frusna av oss båda två! 🙂

    (Och vem vill inte vinna toapapper och våtservetter?:D)

    Kram på dej och din fina familj

  159. Maria

    Hej Mirka.
    Det vore skönt att ha ett plagg som är lätt att ta på sig när man har en värkande reumatiker kropp. Tack Lambi nu har ni tänkt på de som är svaga i sina händer.
    Maria

  160. saga

    Jag vill vara med och tävla!
    Jag skulle jättegärna vilja ha en OnePiece och även toalettpapper för att jag är en fattig student som flyttat hemifrån och har en tight budget där min ekonomi inte tillåter så mycket mer än det allra nödvändigaste. Jag har länge velat ha en OnePiece men det är inget jag haft råd med, därför vill jag gärna vara med och tävla för att ha chans och vinna en!

  161. Hanna

    Jag borde få vinna en onepiece för att jag fyller 30-år om 4månader,det vore ju en helt perfekt 30års present till mig då jag inte ens kommer ihåg senaste gång jag köpt kläder till mig själv,ungarna prioriteras ju alltid först.

  162. Anna O

    Hej Mirka!
    Jag vill gärna vinna en one piece till min dotter som snart fyller 15 år. Hon ställer alltid upp och passar sina småsyskon när jag behöver hjälp. Skulle vara underbart att få överraska henne med en one piece!

    //Anna

  163. Terese

    Hej =)

    Tänker inte skriva någon tyck synd om mej motivering!

    Jag tycker Onepeice är ganska fula, men om jag skulle vinna en kanske jag skulle ändra uppfattning

    Thats it!!

    <3 //Terese

    Ps. vi syns på barnmässan i Karlstad

  164. Rebecca Erixon

    Åååh vad jag älskar att ha onepiece på mig! Det kan vara det bästa som finns! Bara gå runt att mysa och lixom inte bry sig! Jag är gravid så det skulle passa alldeles utmärk med en onepiece så slipper jag ta på mig massa andra trånga kläder nu när magen växer. Tack för att du är bäst Mirkka <3

  165. maja n

    Jag skulle vilja vinnaden jag jätte gärna ha en sån,dem verar så sköna o g skulle mysiga..Om jag skulle vinna så skulle jag ge den till min mamma för jag älskar henne! 🙂

  166. Anna

    Morgonstress och mammafix, ingen tid för klädestrix.
    Onepiece – lätt att klä på, Lambis – mjukhet är svår att slå.
    Båda tillsammans får familjens vardag att lättare gå.
    När sen 5 barn klara för dagen är, mamman kan mysa i overallen här.
    I väntan på sexan som kommer, för familjen att bli lika kär <3

  167. Therese

    Åhh den vill JAG vinna för jag är i sånt behov av något nytt att mysai hemma.. Det som jag har just nu är en fleecemorgonrock som jag fick av min gamla arbetsplats när William föddes, det är alltså 11,5 år sedan.. Man kan säga att den har gjort sitt, tycker i alla fall min sambo.. haha Ha en bra dag!!

  168. Sabina

    Jag skaffade mig en typ av onepice för ett tag sedan men den heter kicksuit istället. Efter ca 2 tvättar så gick det hål i tyget o jag känner inte för att lägga 1000 kronor på en ny då dem inte ersätter mig för min trasiga 🙁
    Läst din blogg i 1 år nu o hallelulia vad skoj!
    Med vänlig hälsning, sabina

  169. Ann

    Hej! Vill gärna vinna en onepiece! Hade vatt så grymt skönt nu när man är hemma me sin lille pojk och ammar han var tredje timme..bara att dra ner dragkedjan lite istället för att böka me att ta av sig en massa kläder!! Hoppas Hoppas på vinst 🙂 Kram

  170. helena

    Som kroniskt sjuk och mestadels sängbunden behöver jag något fint på mig, som jag både kan ha i sängen för att den är skön och vara uppe i,, den är ju snygg också, ett bättre plagg kan jag i min situation inte tänka mig

  171. Lilla Kommissarien

    Jag skulle vilja ha en one pice för att fira min viktnedgång, jag började på friskis och svettis och det låter kanske klyschigt men det förändrade mitt liv. Från att ha ont i hela kroppen och varit deppig så känner jag mig pigg och jag har fått allt jag tappat bort tillbaka. Men så är alla kläder för stora och jag har tyckt att en one pice ser så mysig ut, men har inte haft råd att köpa en… 🙂

  172. Sandra

    Jag skulle vilja ha en one pice eftersom jag inte kommit iform efter graviditet och trivs inte så bra så hade varit skönt och kunna mysa i denna och känna mig bekväm 🙂

  173. Annie

    En bekant till mig blev av med sin nya onepiece. var och fikade och glömde på sen kvar och någon tog den. Skulle gärna vilja ge en ny till denna ledsna 13 åring.

  174. Hilkka

    Jag skulle vilja vinna en One Piece, och den skulle jag ge till min äldsta son som önskar sig en sån, han har varit så duktig och gått ner 50 kg på 10 månader och det helt av egen kraft. Så det skulle verkligen sitta fint om jag kunde ge honom en 🙂

  175. Malin bladin

    Som nybliven två barns mamma är ju detta perfekt. Slänga på sig när man lämnar sonen på dagis , mysa runt i hemma och bara dra ner när man ska amma, kan det bli bättre ?!:-)
    En härlig blogg med en härlig familj !!:-)

  176. annsofi

    Åh, jag har alltid undrat hur det känns att ha på sig en onepiece! Det ser ju så varmt och mysigt ut, skulle gärna vilja testa!

  177. Anette

    Haha.. Måste man motivera när man är mammaledig och har fått mammamage 😉 Perfekt att strosa runt i och gömma magen när man är hemma med barnen 🙂 Inte bara barn ska ha sköna och mjuka kläder ju.

  178. Malin

    Varje morgon går jag upp, fixar frukost, duschar, sminkar mig, gör mig snygg i håret, väcker sonen, ger honom frukost, klär på honom och kör honom til förskolan. Sen åker jag till mitt jobb, systembolaget! Där måste man vara välvårdad och glad och serviceinriktad! Sen hämtar jag mitt energiknippe på förskolan. När vi sedan kommer hem vill jag, likt en riktig norrlänning, ”vara mig själv ett tag”, då klär jag bäst i en one-piece! Därför är jag en given vinnare.

  179. Tove

    jag behöver den för jag fryser jämt och om jag får den så slipper min mamma höra tjatet varje dag om att jag vill ha en.

  180. Nelly

    Jag har influensa och fryser som en tok. Dessutom så har vi haft lambipapper hemma i hela mitt liv och min kanin skulle gilla mig ännu mer om jag också blev lite pälsig med en onepiece.

    Tror dessutom att den skulle bli perfekt till mina 160 centimeter 😉

  181. AnnaH

    Min stackars styvdotter studerar (och fryser) i England. Henne skulle jag gärna vilja skicka en sådan till. Kram och tack för en fin blogg!

  182. Maria

    Toapapper och våtservetter vill jag vinna, jättepraktiskt ju! 😉

    Onepiecen blir för liten för mig men min äldsta dotter som är lite frusen av sig skulle behöva den. 🙂 Vi bor i ett gammalt hus som vi renoverar. (bild på huset finns i min blogg) Men ”Rom byggdes inte på en dag” varför det ibland inte är så varmt inne som en del skulle önska (läs äldsta dottern). Vintertid är det på sina ställen ganska kallt då det drar. På många ställen är draget fixat men inte riktigt överallt.

    Dessutom fyller dottern 17 år den 17 mars. Det vore ju perfekt att kunna ge henne denna onepiece i födelsedagspresent! 😀

  183. Emma S

    Vill jättegärna vara med och tävla.
    Våran hyresvärd har inte förstått att våran lägenhet befinner sig i norra Sverige och inte medelhavet. Temperaturen är i mitten av rummet kring 16 grader kallt och vid fönstrena är det snäppet ännu kallare. Då jag för tillfället skriver min c-uppsats sitter jag hemma och jobbar i stort sätt hela dagarna och det är hemskt att mycket av min energi ska gå till att hålla värmen och inte åt mitt skrivande. Suktar rejält efter en jumpsuit att värma mig i men då jag är student finns helt enkelt inte resurser för en sådan.

  184. Annalena

    Hej där!!
    Jag skulle vilja vinna en One Piece till min snart 16-åriga dotter som just har genomgott en stor skoliosoperation. Det har varit en lång jobbig väntan innan operationen och en sak som hon önskat sig är att få en One Piece som skulle vara skönt att ha på sig och som inte skulle skava på hennes långa ärr som hon har utefter hela ryggraden. Nu har hon en lång väg tillbaka och alla värktabletter gör henne trött och frusen. Det skulle vara fantastiskt att få överraska henne med en mysig OP. 🙂
    Mvh Annalena

  185. Cilla

    Jag behöver en onepiece för att de är såå kallt i mitt rum å elementet funkar inte! de skulle vara skönt att ha en att värma sig i å kanske sova i då de blir svinkallt på nätterna. dessutom köpte jag en till min syster i julklapp och den verkar så himla mysig så nu vill jag ha en själv!

  186. Emma

    Skulle gärna vilja vinna detta fina pris (oavsett vad) för vi använder ALLTID lambi och spar alla coderna för att sedan ”handla/beställa” saker från deras hemsida!!
    Så skulle va Jättekul om man vann något därifrån!

    kram från mig

  187. Leona Eriksson(Ensam med tre)

    Hej!

    Toalettpapper och en Onepice är något som jag drömmer om just nu. Toapapper går åt som smör i solsken då mina tre små pojkar är otroligt snoriga och dessutom dåliga i magen. Känns som att sjukdom efter sjuksom avlöster varandra just nu. Och för mig skulle det vara underbart att få krypa in i en Onepice och få koppla av en stund i efter dygnetrunt vård av mina sjuka små barn.

  188. Ingela

    Åh självklart vill jag få vinna en oneP för att min 30 årsdag närmar sig
    Och sist man vann något unnade jag naturligtvis nåt till en av barnen istället för mig själv. Har även med åren blivit mer frusen av mig så en onepiece skulle vara klockrent.
    Sen är vi ju självklart i behov av papper med hihi.
    * kram*

  189. Annica

    Om jag skulle vinna en onepiece så skulle jag ge bort den till min pojkvän, han har hjälp och varit så omtänksam så jag vill överraska honom med en onepiece det är ju snart hans födelsedag så vad skulle passa bättre.

  190. Anna-Carin W

    Jag vill vinna den till min mamma
    så kunde hon med detsamma
    sluta upp med att frysa
    och bara gå omkring och mysa!

  191. julia

    Onepiece är väldigt fint. Sen att den ser ut som en fluffigt lamm gör det bara bättre. såhär i tentatider är detta precis vad jag behöver. Men jag har tyvärr inte pengarna till att köpa en själv.
    Kram på er!

  192. Isabella

    Jag hade velat vinna en one piece för att jag vet att min bästa kompis velat ha en jättelänge! Så den hade jag gett till henne. Hon skulle få den i födelsedsgspresent. Just bara av anledningen att jag älskar henne mest av allt och vill ge henne något otroligt mysigt som hon kan leva runt i!!

  193. Johanna

    Min dröm är att äga egna får. Kanske en dag kan den drömmen slå in. Jag är desutom väldigt frusen av mig och bullar alltid in mig i massa filtar om kvällarna. Så en varm och go onepiece i utseende av ett lam vore helt underbart! 🙂

  194. Annica

    Jag skulle aldrig komma på tanken att köpa en själv. Men den här vinter håller på att ta knäcken på mig. Så jag behöver lite extra värme. Lite the en onepiece och sen krypa ner i soffan. Det skulle vara nått det

  195. Hannes Lindgren

    Jag skulle tycka det vore gött att ha en OnePiece (stavning) på mig när jag strosar runt hemma, slöar, sitter vid datorn, eller kollar på Familjen annorlunda. 😉

    Det var min motivering det, inte så bra men försöka kan man alltid.

    Kram Hannes

  196. Jenny

    När dagen går mot kväll och jag har nattat mina små, är jag värd en liten stund för bara mig. Efter en dag med finaste två, skulle en onepiece inte vara skönt så säg!

  197. Amanda

    Storleken är ju som gjord för mig! Jag är ju dessutom en frysen student utan möjlighet att köpa mig en egen onepiece så det vore toppen att ha en!
    Och toapapper med smart öppning + extra mjuk är ju bara ett plus att vinna :)!

  198. Caroline

    Kul med tävling, jag är med och tävlar. Då jag allt som oftast är på landet och kan ibland om morgnarna ha 10 grader inomhus på morgonen, så vore det mysigare att krypa in i en one piece än att klä på sig alla kläder man äger. 😉 Hälsningar från Finland!

  199. Cissi J

    Hej!

    Skulle gärna vilja vinna en onepiece för jag är så frusen året om o det skulle passa mig bra att få ha en sån att ta på mig 🙂
    Mvh Cissi

  200. rebecha

    Jag skulle vilja vinna en OnePiece för att dom verkar sjukt mysiga plus att jag har det alltid så kallt i min lägenhet speciellt på morgonen och kvällarna. Och inte tala om när man kommer ut ur duschen, vad mysigt det skulle vara att få ta på sig en OnePiece och mysa ner sig i soffan då.

    Skulle bli lika glad över toapappret, haha. Som en ”nyss flyttat hemifrån” så är man glad när man slipper så många utgifter som möjligt 😉

    Tack för en bra blogg, när allting känns tufft så brukar jag tänka på dig. Hon har ju tusen ungar då lär väl jag klara mina små bekymmer! 😉

  201. Annika Mikkelsen

    Hej Mirka!
    Att få uppleva en one piece hade varit drömmen för mig, att kunna få gosa in sig i en sån efter ett varmt bad det skulle min värkande kropp och onda rygg gilla.. Ha en fortsatt trevlig kväll
    Kram Annika

  202. josefin

    Jag skulle vilja ha en onepiece eftersom jag idag var in och opererade höften, Så för mig skulle de va riktigt skönt att ha en en varm o skön onepiece att gå runt i nu när höften är rejält svullen.!
    / josefin

  203. Jessica Larsson

    Hej! Vore superkul att vinna en one-piece och mysa i hemma, då jag är mammaledig med mina söta döttrar. Kramar Jessica!

  204. Emma

    Jag vill vinna för att jag vill ha en one piece att mysa i tillsammans med mina barn men jag tycker inte att jag har råd att lägga de pengarna på en mysoverall.

  205. Camilla

    Jag behöver den då jag precis flyttat och har fått täta mina fönster med tejp för att jag inte ska blåsa bort med vinden som kommer in. Värme välkomnas.!!

  206. Natta

    Åhh hade jag vunnit hade jag gett den till min systerson för att underhålla sanningen om att jag är världens bästa älsklingsmoster! 🙂 Iaf till honom..

  207. Sara

    Tack för en bra och inspirerande blogg!!
    Jag skulle gärna vilja ge en one peice till min mamma när hon kommer hemfrån sjukhuset.
    Hon ligger inlagd för galsten och inflammation i bukspottkörtelen. Och nu väntar de på att
    Hennes värden ska vända och stabiliseras. Så de kan operera henne. Saknar min
    älskade mamma! Och de vore roligt att få ge henne något fint när hon kommer hem <3

  208. Jessica

    Jag skulle gärna vilja vinna, har precis blivit två barnsmamma och vad skulle inte vara skönare än å få slänga ner spyade kläder å få ta på sig en onepiese när man har egentid på kvällen:)
    Kram

  209. Ida

    Jag skulle vilja ha en plugga i. Måste vara optimalt klädesplagg att ha på sig när det är dags att ta sig an en tråkig kursbok. Med sköna kläder måste plugget bli roligare.

  210. Åsa

    Hej! jag skulle vilja vinna denna onepiece åt min älskade dotter. Jag ramlade på förskolan där jag jobbade och skadade mig illa. Så pass att min dotter på snart 10 år får hjälpa mig med allt från att öppna toalettpappersförpackningen till att hjälpa mig med strumpor. Det är så ”hett” i skolan att ha en äkta onepiece därför vill jag gärna belöna henne med en för utan hennes hjälp skulle mitt liv vara betdligt jobbigare

  211. Amelia

    Jag skulle gärna krypa in i en One piece nu när det är kallt. Den skulle säkert vara praktisk nu när jag har en liten valp som behöver komma ut flera gånger om dagen, då skulle jag inte behöva klä på mig alltför mycket.
    Hyvää ilta!

  212. Carola

    Hej Mirka! Oj jösses!, vilken fantastisk passande tävling just flr mej. Det är så att min son fyller 12 år 29 februari (på självaste skottdagen) Det är ju inte varje år han fyller på sin ”rätta” dag. Tyvärr har vår familj inte ekonomi att köpa en sådan för vi är båda sjukskrivna efter en familjekris i somras. Det skulle vara helt underbart att ge honom en sån! Han är en riktig kämpe min Viktor!

    By the way! din blogg är toppen!

    Hoppas Hoppas 🙂 Kram Carola Pettersson

  213. Madelene

    Heeej! Jag vill ha en Onepeice för dom är så sköna o fina! Jag tjatar på mamma hela tiden men hon köper aldrig nån såå de vore perfekt om jag vann en!;)

    Kraam! <3

  214. Lina Ottosson

    Hej Mirka!

    Jag är en fattig student så att köpa en OP är inte att tänkapå. Eftersom jag går sista året på gymnasiet blir pluggkvällarna både sena och jobbiga. Tänk då att få krypa ner i en varm, gosig OP och göra det sista plugget. Det skulle va mitt ljus i mörkret!!

  215. Sandra

    Åh va jag hade blivit glad om ja lyckades(för en gång skull) vinna, oh dessutom bli ägare till en sån fin one peice.. hade blivit heelt överlycklig! Hade myst i den varje kväll efter en hel dag på jobbet.. Massa mys!

  216. Daniella

    Jag är gravid med nr 2, nr 1 är 1år och vilket plagg vore bekvämare än en one-piece då när man kryper runt på golvet och busar med ”tjockmagen” och efter förlossningen sen… Vilket drömplagg!
    Och toalettpapper!!!! Vem behöver inte det! Här hemma tror jag att någon äter upp det!

  217. emma hansson

    Men åh! Självklart vill man vinna denna gosiga sak. Ser ju så underbart ut för en frusen person som mig men har vart för snål för att köpa mig en innan. Kommer ju skutta runt som lambilammet i denna och gosa!

  218. Katharina

    Känner mig som en urlakad torsk idag då min 16åring säger sig hata mig för att jag är gravid med mitt 7:e barn. Hade suttit fint med något som piggar upp mig!!

  219. Linnea

    Min andledning till att vinna är att, jag är tretton år gammal och spelar fotboll tre gånger i veckan och har ett stort behov att krypa ner i något mjukt och skönt.. Jag tränar väldigt hårt och är på två till tre cuper på sommaren och skulle vilja ha något skönt och ha när man behöver det som mest. Vill dela den med min mamma som ångar att hon inte köpte en i turkiet 😉

  220. Ellen

    Jag skulle vilja ha en One Piece för att min jag haft är för liten och min mamma sålt den :'( Jag har tjatat på att jag vill ha en ny men mamma säger att det är onödigt och dyrt att jag bara kan ha ett par mjukisbyxor och en tröja men det är inte lika skönt säger jag men hon lyssnar inte 🙁 Fast min lillebror har fått en men inte jag..

  221. Emma

    Jag har länge vilja haft en Onepeice eller liknande, men ekonomin är inte den bästa när man är 18 åring och tar studenten till våren, då vill man spara pengar till allt som hör till den 🙂
    Skulle vara hur mysig,underbar som helst, och jag skulle bo i den nästan 🙂

    Tack för en bra blogg
    Kramar

  222. Fanny

    Hej Mirka!

    Jag vill ha en OnePiece för att jag vill ge min mamma en. Hon fyller 50 år i år och hon har alltid gjort allt för oss, hennes barn. Trots att så mycket varit emot henne har hon alltid funnits där. Jag vill ge den personen som ger mest av sig själv något fint tillbaka. Vi barn sparar alltid ihop för att ge mamma något en gång om året och det blir aldrig något riktigt fint eftersom vi aldrig har råd. Jag vill verkligen ge min mamma det. Hon, om någon, förtjänar det.

    Kram!

  223. Eve

    Som i princip ensamstående 22årig 3barnsmamma och heltidsstuderande, har min inte alltid råd att unna sig själv något då de mesta pengarna läggs på mina 3barn 6år, 2år, och en 3månaders. Så en fin one peice skulle sitta fint 🙂 och toapapper och tvättservetter går de mycket av med två blöjbarn!

  224. Bea

    När skymning faller på, en längtan hos mig vaknar då. Att ta av sig jobbkläder, krypa ner i något som inte är läder. Jag talar om en viss byxdress, nåt som hjälper mig när jag är less. Man får en varm gosig känsla i kroppen, vill helst inte se åt städmoppen. Alla krav och måsten, en dress skulle hjälpa mig å kanske Torsten? Inte flinck, men katten som ibland luktar pink. / Med vänlig hälsning, tjejen som försöker liva upp måndagen med ett rim

  225. Moa

    Jag skulle helst vilja vinna för att ja fryser så lätt! Ja sover på en flis-filt och ett tjockt täckte men endå så fryser jag.. Denna skulle vara perfekt att kunna sova i och ha hemma 🙂 Och jag har själv inte pengar att lägga på en skönhet inte min mamma eller pappa heller 🙁

  226. Maria

    Nu är det väl ändå min tur att vinna 😉
    Skulle vara mysigt med en OnePeice att krypa upp i soffan med en dag som denna när man är fryssen..

    Många kramar till er

  227. Jane

    Jag vill vinna en till min 15-åriga dotter! Hon önskar sej en sådan nu för hon ska snart operera sitt knä, efter operationen behöver hon ha en skena och då behöver hon ha lössittande byxor på benet. Hon anser ju att en Onepeice är det enda hon behöver… 🙂 Vilken lycka det skulle vara för henne att verkligen få en sådan!

  228. Madde, mamma till Edwin

    Varför just jag skulle vilja vinna en OnePeice är för att när jag går hemma och skrotar så har jag alltid mysbyxa och luvtröja på mig. Vad skulle inte då passa bättre att det sitter ihop i en underbar dress. Ta en kopp Cappuccino medans man myser i soffan i sin OnePeice!

  229. ulrika

    Vill vinna så jag slipper höra döttrarnas snack om när jag ska skaffa en onepeice så vi kan mysa i dem samtidigt 🙂

  230. Annelie

    Hejsan!

    Vill vinna en till min dotter (14 år) som är så flitig i skolan. Trots att hon inte tycker att alla ämnen är så kul så kämpar hon på och gör sitt bästa. Hon sitter å pluggar till långt in på nätterna inför proven. Hon har sitt rum i källaren och det kan bli lite kallt på kvällarna så här års, en onepice skulle värma henne när hon pluggar. Hon är också en väldigt snäll syster till sina 5 syskon ♥

  231. Sara

    Jag skulle hemskt gärna vinna en Onepiece då det är rätt ruggigt, mörkt och kallt största delen av året här uppe där jag bor. (Piteå) Det skulle göra de mörka och kalla dagarna inte var lika jobbiga att stå ut med. 🙂 Att dessutom mysa runt i en onepiece och slippa trånga och tajta kläder då jag är gravid är inte helt fel heller. Sedan blir det ju en hel del toabesök på nätterna och dagarna nu för tiden då bebisen trycker på, och vi glömmer jämt att handla mer fast vi åker på affären enkom för det. 😛 Och det mjuka toapappret skulle passa perfekt till vårt hem! Äntligen tänker någon till och gör förpackningarna lättare att öppna!

  232. Jennie

    Jag har inte ens vågat prova dotterns one-piece med rädsla för att jag aldrig vill gå ur och lämna tillbaka den sen !

    Ang toalettpappret är jag nog en ”toalett-pappers-märkes-bög”
    Lambi är bäst och framförallt alltid så snygga fina mönster !!

  233. Ann-sofie

    Skulle gärna gå omkring och mysa i en onepies 🙂 men tycker det finns andra som behöver det, Mia som skriver om sin son som har en muskelsjukdom han behöver den mycket bättre än jag:) ha en härlig kväll

    Kram Ann-sofie

  234. Charlotte (Lottiz)

    Jag skulle vilja vinna en onepiece till min fina dotter som länge önskat sig en sådan.
    Det skulle vara en super bra morot för henne att få en belöning efter att ha kämpat med att få kompisar i skolan. Hon har uppfyllt flera mål och gjort framsteg, men vägen hit har varit tuff. Just nu finns jag inte riktigt där för henne heller då jag är gravid och mått fruktansvärt dåligt under hela graviditeten. Att då få uppvakta henne lite extra med något hon så gärna vill ha, men som vi inte kunnat köpa skulle betyda ett stort lyckorus för mig när jag får se hennes lycka.
    Att man dessutom kan vinna toalettpapper från Lambi är ju pricken över i, då alla i familjen älskar deras mjuka papper 😀
    Så nu håller jag tummarna att just jag får vinna detta.

  235. Ann Asp

    Jag vill vinna en onepiece till min kompis som fyller 30 år i mars. Så hon kan känna sig som ”barn” på nytt i denna ”sparkdräkt” för vuxna =) <3 Tack för en rolig o ärlig blogg, läser varje dag!!

  236. Elvira

    Åhh vilken fin en, hade mer än gärnat vunnit en =)
    Är ju avis på mina barn som har varsin som de myser med.
    Tack för en fin blogg!

  237. Madeleine

    Tja, varför försöka vinna en onepice…jo för sedan jag gjorde min magsäcks operation fryser jag så fruktansvärt…Visst är det värt att frysa för att gå ner men det vore gott med lite värme ibland :)Håller tummarna!

  238. Elisabeth

    Jag vill vinna en onepiece för att jag länge har önksat mig en sådan men aldrig får råd att köpa en då sonen kommer i första hand och ekonomin är ansträngd med min lilla lön. Det skulle vara så härligt när man kommit hem från jobbet, duschat eller badat och sen få koppla av i en sån mysig hel dress, tror att det skulle kännas väldigt bra för både kropp och själ.

  239. Mia

    Min son har en muskelsjukdom, och jag vet att en onepice att sova i på nätterna skulle ge honom en varmare natt och därmed kanske få chansen att få sova som ett nyfött lamm om nätterna igen.

    För snart är det inte bara storebror som behöver sova gott om nätterna, en liten nyfödd, torr och ren med hjälp av lambis våtservetter skulle också göra dennes nätter sköna och mjuka.

    I väntan på den lilla, så tar gärna mamma ( jag ) hand om en egen rulle mjukt toapapper, då man gärna kutar på toa om nätterna, med den lilla i magen.

    / Mia

  240. Lollo

    Vore toppen med en vit onepiece då jag och min syster ska åka o påska på stora segerstads gymnaseskola för sonen och hans klass:) vi tänkte klä ut oss och lämna en stor påsktupp till skolan samt dela ut påskgodis till eleverna i hans klass, allt under hemlighet.. dressen skulle komma väl till pass som påsk kanin:)

  241. Caroline

    Skulle gärna vinna denna till min dotter…skulle köpa en till henne i julklapp via Blocket.se..MEN tyvärr råkade jag ut för en oseriös säljare ..betalade summan men ingen onepiece kom 🙁
    Resulterade i en mkt ledsen dotter på julafton!!
    Så skulle gärna vinna denna åt henne <3 min älskade unge!!
    Kram

  242. Madelene

    Jag skulle bli jätte glad om jag vann. Det bästa som finns är att komma hemifrån skolan, slänga av sig de stela kläderna och hoppa i något mjukare och mysigare, kasta sig ner i soffan och öppna böckerna för att plugga. Plugga är ju i sig rätt så tråkigt, men det blir ju vad man gör det till och en bekväm outfit gör det tusen gånger lättare! 🙂

  243. Ellinor Jansson

    Hej
    Jag skulle vilja vinna onepicen för att jag har just nu min stressigaste period i skolan, jag går sista terminen i nian och har väldigt mycket att tänka på när det gäller gymnasieval, nationellaprov som påverkar mitt slutbetyg, läxor och prov. det gör att hela veckorna blir mycket stressiga och jag skulle behöva någon mysig mjukisdress att hoppa i och försöka varva ner mellan alla timmar av plugg!
    Kram

  244. heidi ree-johansen

    Vel med huset full av unger og hunder hadde en onepiece verdt fantastisk til di morgene da ungene vil ha mat med en gang samtidig som alle 3 hundene MÅ ut og jeg ikke har hatt tid til å sortere klær og ikke da har tid så er det utrolig og bare tre på seg ett plagg og er klar for morgen ”mase”

  245. Felicia-14 år

    Hejsan Mirka!
    Familjen ska snart på semester!
    Vi har inte haft möjligheten på 6år så det ska bli riktigt skönt!
    Jag funderar på den skönaste klädseln för en flygtur, resultatet blev en onepiece , men jag har ett litet problem..
    Jag äger ingen 😉
    Hela familjen skulle nog uppskatta en, vi delar ofta på våra kläder så det skulle nog inte bara bli bra för mig, utan för oss alla!
    Därför skulle de vara hur underbart som hellst att vinna!
    Och vem vill inte ha lite gratis toalettpapper =P

    Ha en fin vecka!
    Kram Felicia

  246. Jenny

    Ahaa, som gjort för MIG! 🙂
    Med tanke på att jag är sveriges förmodligen största lambi-användare så förtjänar jag ett litet pris 😉
    Jag är 26 år och sedan 7 år tarmsjuk. Hos oss går det åt MINST en rulle per dag. Och det är bara Lambi som duger, allt annat ger ”skavsår”. (15-20 vändor på dass sliter på hela kroppen). Jag har äntligen tagit modet till mig för att gå igenom en tarmoperation för att få påse på magen! Jippie för mig 🙂 Och äntligen kommer jag kunna använda plagg som onepiece´s! (Kan ju inte vara lätt att springa akut på toa och hinna få av sig en hel sparkdräkt liksom).

    Så mitt lite väl utlämnande inlägg till trost hoppas jag att få mysa ner mig i en onepiece på sjukan efter operationen i vår. 🙂

    (Nån nytta ska man väll få ha av att ha lidit i alla år och ”sponsrat” lambi rätt så hårt. *ler*)

  247. Karin

    Hej!
    Jag vill vara med och tävla om en OnePiece, av den enkla anledningen att jag inte har någon. Plus att jag verkligen gillar att den ser lite annorlunda ut mot alla andra. Det får bli min motivering.
    Hoppas på tur.
    Kram

  248. Pernilla

    Jag tycker det skulle vara skoj att vinna eftersom det är första gången jag deltar i tävling på en blogg. Hittade till din blogg förra veckan Mirka.
    Dessutom skulle mitt hjärta, dottern alltså, bli superduper lycklig över en one-piece. Toapapper är inte fel det heller! Skulle vara bra att ha eftersom det har en benägenhet ta slut så fort… Undrar varför? 😉 Ger mig själv en lyckospark i baken och hoppas på tur! Ha det gott o sköt om er! <3
    Kram Pernilla

  249. Katarina

    Mitt barnbarn prkatiserar ett halvår på ett ”ute-dagis” dvs de är ute 90% av dagen och när hon kommer hem på aftonen så FRYSER hon! Det skulle vara så fint att kunna ge henne en onepiece så hon blir varm!Tack!

  250. Linda

    Efter förlusten av vårt förstfödda barn för 11 år sen, har jag kört på genom livet med racerfart. Socionomutbildning, två syskon till vår dotter, husköp och svåra arbeten i syfte att hjälpa andra hann jag med innan jag brast i tusen bitar.

    Efter ett halvår med sjukskrivning är jag sakta men säkert på väg att limma ihop mig igen. En ONE-PIECE skulle passa bra att manifestera att jag nu är på väg mot rätt håll = att bli hel igen!

    Kram från Linda (som följer din blogg och är mäkta imponerad av er energi och kärlek till varandra 🙂

  251. Josefine

    Jag vill vinna en till min älskade mamma som aldrig skulle unna sig en. Hon ställer alltid upp för mig och finns där så hon är verkligen värd den. Jag vet att hon vill ha en, men som sagt, hon skulle aldrig köpa en till sig själv 🙂

  252. Sofie

    Skulle vara urmysig att ha dagar då jag sitter hemma och pluggar!
    Plus att jag slipper öppna dörren för hantverkare iförd hjärtmönstrade långkalsonger och en randig slappartröja 😉

  253. Lonnie Lindell

    Hej.

    Åh äntligen en tävling som passar mig perfekt!! Har ända sen det blev mode med one piece velat ha en men har tyvärr inte råd till en. Jag älskar myskläder och att slippa trånga jeanse när jag kommee hem från jobbet. Toalettpapper är också en stor utgift när man har flera barn som jag har.

    / Lonnie

  254. Anette Dahlin

    Jag skulle vilja vinna en för vi har så kallt inne så man slipper frysa när man sitter i soffan efter en lång arbetsdag.Skulle ju även vara perfekt att ha i husvagnen på sommaren 🙂

  255. monika gustavsson

    Att kura i en OnePiece vore härligt. Är långtidssjukskriven och vill inte gå in på för mycket, men papper och mjuka kläder är ett måste för mig! Vore fint att vara den i hushållet som har en ”äkta” OnePiece!

    vh
    Mamma Monika

  256. Linda

    Jag känner mig absolut värd en one piece! Jag är hemma med tre barn och varit sjukskriven för ett diskbråck en längre tid, samtidigt fick jag och min sambo sparken från vårat jobb. Då jag har svårt att ligga sitta och stå. Får göra allt om vart annat så skulle det vara perfekt med en one piece att dra på sig.

  257. Johanna

    Här har du en kvinna som inte till sig själv alls vill vinna. Utan till sin käraste frysande man, han som frysa alltid kan!
    Själv går jag och svettas inomhus och öppnar fönster och han springer efter och stänger dem och huttrar. Rolig syn kanske i och för sig men inom mig säkert blodet av värmen redan puttrar?

    Hjälp mig nu och låt mig ha en behaglig värme inne i hemmet vårt, det kan väl inte vara svårt?

  258. Charlotte

    Jag vill vara med och tävla! En bra motivering till varför jag skulle vinna är att jag har sagt att jag ALDRIG någonsin skulle sätta på mig en onepice, om jag vinner så måste jag ju och då kanske jag ändrar inställning till sparkdräkt för vuxna 😉

  259. Veronica

    Hej Mirka!
    Jag skulle verkligen behöva denna mysiga one piece då jag nyss blivit gravid och behöver något mysigt som värmer mig!
    Tack för att vi får följa dig och din underbara familj! 🙂
    Varma hälsningar
    Veronica

  260. Rebecca

    Jag hade gärna haft en one pice att mysa runt i på helgmorgonen eller när jag åker upp till stugan där värmen inte kommer igång så snabbt. Sen vet jag att pappa avskyr dom så skulle vara kul att reta honom lite när jag åker hem till honom som dessutom har riktigt kallt hemma hos sig.
    Kram

  261. Sandra

    Jag fryser alltid och vintern verkar inte vilja släppa i första taget. Bra att Lambi har kommit på att det är hopplöst att få upp toapappersförpackningen!

  262. Katti

    Åhh jag vill jätte gärna ha en one piece, då många andra kommer låta sina kläder falla till sommaren vill jag gärna gömma min nyförlösta gravidkropp i en mjuk gosig overall och bara mysa med mitt lilla nytillskott i familjen =)

  263. Mikaela

    Efter ett jobbigt år med bara motgångar hoppas vi snart på att de ska
    Vända till lite tur och efter att ha varit sjukskriven i tre veckor
    Ska ja börja jobba och hade varit perfekt att få mysa ner sig
    I en onepice efter en hård dag med många måsten! Och få lite tur på
    Våran sida igen:)

  264. Marie-Louise

    Jag skulle behöva en one piece så jag kan mysa i soffan samtidigt som jag pluggar och fixar alla tentor. Och toalettpapper behövs alltid i en barnfamilj 😉
    Hälsningar Marie-Louise

  265. Erika Bäcklund

    Hej underbara annorlunda familjen!

    Hittade just till din blogg och tänkte delta i tävlingen…

    Så varför vill jag vinna, nja jag har ju fyra barn varav femte är på väg, två av barnen är tonårsflickor i åldern 13 och 15år! Dom fullkomligt älskar dessa pyjamasliknande klädesplagg och jag har alltid med kärlek retad dom för dessa. Men sanningen är ju att jag är otroligt avundsjuk på dessa mysiga onepeice,,,men det kan jag ju inte erkänna! Det skulle vara mycket roligare att komma gående i en…Haha, trevlig dag på er

  266. Caroline

    Hej Mirka!

    Jag skulle vilja ha en one piece 😀 Jag är en riktig hemmatjej.. Tycker om att vara hemma med min pojkvän, kolla film eller spela spel tillsammans, men har inga myskläder och det skulle vara mysigt att ha en one piece..

    Som fattig student (pluggar till lärare) så går de mesta av studiebidraget till dyr studentlitteratur och jag unnar mig inte särskilt mycket 🙁

    Hälsningar Caroline

  267. Frida

    Hej Mika!

    Jag tycker att jag behöver en mysig one-piece för jag har bara mina gamla slitna mammamjukisbyxor från 2008 att ha fredagsmys i. Med en snygg one-piece kan jag ju t.om hämta
    posten i myskläder och inte skrämma bort grannarna 🙂

    Din blogg är fantastiskt bra, tack för att du så generöst delar med dig!

  268. Madelen Handell

    En one pice skulle vara perfekt till mig som jobbar som lärare i förskolan. Vi klär ofta ut oss vid olika högtider men även när vi spelar teater, jag skulle kunna använda denna och klä ut mig till får. Barnen skulle älska det och jag tror även mina kollegor skulle få sig ett gott skratt, perfekt mysdräkt som även kan användas i mitt arbete när jag ska klä ut mig. Vore toppen bra. Kram Madde

  269. Lotta

    Jag har ägnat hela vintern åt att frysa. Vi har 17 grader inomhus på grund av dålig isolering. Jag är bitvis blå om fingrarna, och pengarna till att köpa en OnePiece går till elräkningen. Jag skulle bli så oerhört glad för att få gosa in mig i den här och ett par raggsockor och få bli riktigt varm innan vintern tar slut!

  270. Amanda

    Jag önskar mig en OnePiece till mig själv, en (kort 159 cm) 2-barnsmamma som älskar att gå i myskläder här hemma. Tyvärr studerar min man medan jag är vårdledig så jag kommer nog inte att ha råd att köpa en. Vill också passa på att berömma din blogg, speciellt roligt är det när du har finskt ursprung eftersom jag bor i Finland 🙂

  271. Carolin

    Jag behöver en OnePiece! Varför? Jag har precis gått ner 6 kg på 3 veckor, min gamla är snart alldeles för stor och med tanke på att jag har planer på att gå ner ytterligare minst 20 så kommer jag snart behöva en ny, varm och go i storlek S! Jag är dessutom en fattig student som älskar att sitta och plugga i min Onepiece på mitt kalla rum, den jag har nu är egengjord då jag inte hade råd med att köpa en sån fin som alla andra har…

  272. Maria Isaksson

    Jag skulle så gärna ge min dotter en ”onepice” i födelsedagspresent, men jag är arbetslös sedan en tid tillbaka och dom är så sjukt dyra att inhandla om man vill ha en med lite kvalite.
    Och toapapper ska vi ju inte tala om vad mycket det går åt.
    Kram Maria

  273. Malin

    Jag skulle vilja vinna en för att dom ser så otroligt sköna ut och att torka sig med bomull säger man väl inte nej till 🙂 kram

  274. Ulrika

    Jag önskar att jag vinner Onepieceen för att kunna ge min äldste pojke den.
    Han har Aspergers syndrom/Adhd och får jätteångest i folksamlingar. Han kan därför inte gå med i affärer och leta kläder. Han önskar sig så en Onepiece och eftersom jag hittat till hans syskon så känner han sig lite åsidosatt. Han frågar ofta när han ska få sin Onepiece som han blivit lovad.

    Det vore verkligen roligt att kunna ge honom en, äntligen. 🙂

  275. Maria Palmbrandt

    Jag vill vinna en för jag har fullkomligt hatat dom förut. Med tiden har jag blivit klokare och insett att jag som är så frusen av mig skulle passa kanon bra i en sån. Så jag skulle bli så glad om jag vann.

  276. -eedaaa-

    Jag skulle vilja vinna en Onepiece för att den ser så sjukt mysig ut och de skulle sitta kanon på min kropp när jag gottar ner mig i soffan när jag ska se på tv på kvällarna 🙂

  277. Caroline

    Jag skulle verkligen behöva en onepiece för då skulle jag snabbt som ögat vara redo för den betydligt längre påklädningen av mina barn!

  278. Mia Rova

    Jag vill vinna den mjuka och gosiga onepiecen, för att jag vill känna känslan av att
    bli lika go & mjuk som Lambi är.

    Ljus & värme ifrån Mia.

  279. Elin

    En one piece hade varit perfekt att dra på sig när jag måste upp och natt och morgon amma, snabbt att ta på och easy access så att säga.
    Sen är man ju snabbt redo för vuxenlekar med vilket nog kommer uppskattas hemma…

  280. Frida

    åh vilken bra tävling. En one piece skulle vara perfekt i dagens läge med kronisk muskel och nerv smärtor, men har tyvärr inte råd med en sådan så får väl hoppas på att jag vinner en 🙂

  281. Jessica

    Jag skulle vara värd en OnePiece! Alltid när jag kommer hem från skolan, tänker man hur skönt det skulle vara att dra på en onepiece och få mysa lite! 🙂

  282. Miia

    Jag vill vinna en onepiece för att jag fryser jämt. min stackars makes myskläder har blivit mina myskläder då jag är gravid och inte tycker att jag kan ha nåt annat. jag skulle hålla mig både varm och se snygg ut i en onepiece från lambi. Samtidigt vore det kul att vinna då jag aldrig vinner nåt.

  283. Reggi

    Skulle vilja vinna en onepiece till min lillasyster för hon har önskat sig de länge och min mamma är ensamstånde och har inte råd att köpa en sådan till henne.

  284. Lisa

    Jag behöver en onepiece för att jag älskar att mysa runt i myskläder! En onepiece ser ut som det ultimata mysplagget.

  285. Kajsa Karlsson

    Älskar onepiece men har inte någon själv, jag är en hemmamänniska och sitter hellre hemma en fredagkväll än går ut på fest. Och då är en onepiece jättebra, jättemysig sak!

  286. Camilla

    Skulle så gärna vilja vinna en onePiece till min sambo som länge önskat sig en. Hade varit en rolig överraskning!

  287. Suzanne Magnusson

    Ingen kan vara i större behov av en onepiece än jag. Jag är sjukskriven pga depression utan ersättning och småbarnsförälder. Att själv kunna köpa en är uteslutet tyvärr men om jag hade en så kunde jag mysa ner mig om kvällarna och kanske tillfriskna snabbare? 🙂
    Våra tre barn skulle älska att se mig som ett stort lamm också 😉

  288. Marie nilsson

    Hej Mirka!
    Jag skulle verkligen behöva vinna en one piece!
    Dels har jag gipsat ben och måste ha benet i högläge så mycket det bara går sen har vi nästan lika stort hus som ni har och vi har haft så kallt hela vintern och nu när ja måste va still dessutom, ja jag tror jag fryser ihjäl snart:)

    Snälla hjälp mig bli varm:D
    Kram Marie

  289. Therese

    Jag skulle vilja vinna en onepiece för att ge min älskade lillasyster hennes drömpresent. Det är det enda hon önskar sig, men mamma som är sjukskriven har inte råd att köpa en. Hon skulle bli överlycklig.

  290. Elin A

    Min dotters ena lillebror vill verkligen ha en OP eftersom syrran har en:) För min egen del hade det varit behändigt att vinna en istället för att köpa en för jag hade skämts i affären för jag gillar dom inte:) Och dottern (hennes pappa har köpt den) får bara ha sin hemma och inte gå utanför dörren i den:)
    Mvh Elin A

  291. Fanny

    Jag är mammaledig och är ju därför hemma med min lilla dotter en hel del och då kan jag behöva en onepiece att mysa runt i.

  292. Fanny

    Jag är mammaledig och är ju därför hemma med min lilla dotter en hel del och då kan jag behöva en onepiece att mysa runt i.

  293. Anna Aminoff

    Jag skulle jättegärna vilja ha en onepiece att kunna mysa i hemma. På helgerna när brasan är tänd och myset i soffan börjar, på eftermiddagarna när jobbet är slut och barnens aktiviteter är avklarade och läxor ska göras och godnattböcker ska läsas, och på morgnarna när man tvingar sig upp ur den varma sängen och ska väcka barnen!

  294. Ann-Sofi

    Vore perfekt att äga en One Piece nu när den lille ska titta ut om tre veckor. Tänk att kunna krypa ner i en sådan på kvällarna när man ska mysa i soffan och smidig att amma i borde den ju vara oxå =)
    Så nu håller jag tummarna för att jag vinner =)

  295. Sarah

    Åh, en onepiece, det mysigaste som finns! Det skulle sitta fint på min gravida kropp. Slippa tränga in sig i otympliga kläder. Nä en onepiece ska det vara!
    Äntligen någon toapapperstillverkare som förstått att förpackningarna är omöjliga att öppna. Tack för det Lambi!

  296. Monica Kilponen

    Jag behöver en OnePiece som jag kan mysa mig ner i… jag gick i väggen för ett tag sen och håller sakta men säkert på att bygga mig upp igen. Samtidigt fick min man sparken på grund av arbetsbrist…Så ekonomien är rätt kass kan man ju säga. Jag har inte jobbat länge nog för att stämpla. Men ja i vilket fall som helst så ser vi ju så positivt på livet som vi kan, vi har varann och barnen, och DET är ju det viktigste!! 🙂

    Men det hade ju inte varit helt fel att ha en OnePiece att kunna unna sig den luxkänslan när en myser sig ner i soffan på kvällen <3

  297. Ida Bergqvist Karlsson

    Anledningen till att jag ska vinna en onepice är för att hjälpa mig varva ner och koppla av. Att kunna hoppa i en go onepice skulle kunna fungera. Hoppas och önskar att om så bara för en kort stund kunna släppa alla måsten!