Trettonbarnsmamman

Hjääälp – recept!

Jag behöver hjälp – BIG TIME!

Och jag känner att ni mina underbara, kunniga läsare är de absolut bästa till att kunna hjälpa mig med denna problem (ja, det är nästan på liv och död)!

Jag MÅSTE hitta receptet på den ABSOLUT godaste äppelpajen som bara finns!

imagesCAG40BM8

Så snälla, snälla överrös mig med era absolut godaste äppelpaj-recept ♥♥♥

Och hörni….vi tar det till mailen direkt ok 😉

[email protected]

TUSEN TACK!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar till Gunilla Avbryt svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Du bara måste lägga ut bästa recepten sen. Jag har ett supergott recept på blåbärspaj men har aldrig hittat något lika bra i äppelväg!Lycka till med bakandet!Tycker alltid att du verkar göra så smarriga grejer!

  2. Fia

    Riv äpplena, det blir jättegott! (är äpplena jättesaftiga så krama bara ut lite av saften, dock inte allt såklart) Det händer även att jag river i ett päron också. Lite lönnsirap i pajdegen är också ett bra tips.

  3. Titti

    Världen godaste recept kan du få av mig! Klyfta ner äpplen i en smord form och strö över kanel. Knåda ihop 200 gra smör, 2 dl socker, 2 dl mjöl och 2 dl havregryn. Klicka ut över äpplena och in ugnen, 200 grader ca 20 minuter, tills den fått en gyllenrun färg. Den blir knäckig, kolig och alldeles, alldeles underbar!

  4. Karin

    Stek äppelklyftor i rikligt med smör tills de är mjuka. Ha i kanel och socker, helst råsocker. Kardemumma är också gott att i, men då helst hel kardemumma som du stöter själv, för den smakar mest. Häll äpplena i pajform och strö på rejält med smuldeg (med lite havregryn i). Grädda pajen.
    Vispa grädde och blanda ner kolasås att ha till pajen.

    Ljuuuuvlig blandning av amerikansk och svensk äppelpaj som alla älskar!

  5. marie kylén

    Mirrka,jag får nog hålla med talaren innan att den bästa äppelpajjen är trotts allt smulpajen..
    Äpple i botten o sen klicka över här o var tills formen é täckt med en deg gjort av smör,mjöl och socker..
    Kram från Göteborg

  6. viktoria

    måste bara säga att en vanlig smuldegs äppelpaj med äpplen utan skal och kanel & socker på äpplena innan du häller på smuldegen är godaste äppelpajen!