Blogg Loppi

Hjääälp – recept!

Jag behöver hjälp – BIG TIME!

Och jag känner att ni mina underbara, kunniga läsare är de absolut bästa till att kunna hjälpa mig med denna problem (ja, det är nästan på liv och död)!

Jag MÅSTE hitta receptet på den ABSOLUT godaste äppelpajen som bara finns!

imagesCAG40BM8

Så snälla, snälla överrös mig med era absolut godaste äppelpaj-recept ♥♥♥

Och hörni….vi tar det till mailen direkt ok ;-)

mirka_karanko@hotmail.com

TUSEN TACK!

 
Kategori Uncategorized | Skriv en kommentar

0 kommentarer till “Hjääälp – recept!

  1. Bex skriver:

    Hihhi! Precis när jag läste detta satt jag och åt äpplepaj ;) Men nu är ett recept skickat till dig :)

  2. viktoria skriver:

    måste bara säga att en vanlig smuldegs äppelpaj med äpplen utan skal och kanel & socker på äpplena innan du häller på smuldegen är godaste äppelpajen!

  3. marie kylén skriver:

    Mirrka,jag får nog hålla med talaren innan att den bästa äppelpajjen är trotts allt smulpajen..
    Äpple i botten o sen klicka över här o var tills formen é täckt med en deg gjort av smör,mjöl och socker..
    Kram från Göteborg

  4. Karin skriver:

    Stek äppelklyftor i rikligt med smör tills de är mjuka. Ha i kanel och socker, helst råsocker. Kardemumma är också gott att i, men då helst hel kardemumma som du stöter själv, för den smakar mest. Häll äpplena i pajform och strö på rejält med smuldeg (med lite havregryn i). Grädda pajen.
    Vispa grädde och blanda ner kolasås att ha till pajen.

    Ljuuuuvlig blandning av amerikansk och svensk äppelpaj som alla älskar!

  5. Josefin skriver:

    Jag har ett som är super gott!
    Kan skriva det lite senare.

  6. petra skriver:

    Har mailat ett recept nu :)

  7. Sofi skriver:

    Äpplepaj med knäcksmak… supergod paj.

  8. Titti skriver:

    Världen godaste recept kan du få av mig! Klyfta ner äpplen i en smord form och strö över kanel. Knåda ihop 200 gra smör, 2 dl socker, 2 dl mjöl och 2 dl havregryn. Klicka ut över äpplena och in ugnen, 200 grader ca 20 minuter, tills den fått en gyllenrun färg. Den blir knäckig, kolig och alldeles, alldeles underbar!

  9. Fia skriver:

    Riv äpplena, det blir jättegott! (är äpplena jättesaftiga så krama bara ut lite av saften, dock inte allt såklart) Det händer även att jag river i ett päron också. Lite lönnsirap i pajdegen är också ett bra tips.

  10. Gunilla skriver:

    Snälla Mirka!!
    Lägg gärna ut recepten i din blogg!!
    Tack på förhand och kram//Gunilla

  11. Isabelle skriver:

    Jag behöver också ett bra äppelrecept!!

  12. Therese skriver:

    Du bara måste lägga ut bästa recepten sen. Jag har ett supergott recept på blåbärspaj men har aldrig hittat något lika bra i äppelväg!Lycka till med bakandet!Tycker alltid att du verkar göra så smarriga grejer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer