Hjääälp – recept!

Jag behöver hjälp – BIG TIME!

Och jag känner att ni mina underbara, kunniga läsare är de absolut bästa till att kunna hjälpa mig med denna problem (ja, det är nästan på liv och död)!

Jag MÅSTE hitta receptet på den ABSOLUT godaste äppelpajen som bara finns!

imagesCAG40BM8

Så snälla, snälla överrös mig med era absolut godaste äppelpaj-recept ♥♥♥

Och hörni….vi tar det till mailen direkt ok ;-)

mirka_karanko@hotmail.com

TUSEN TACK!

0 Svar på “Hjääälp – recept!”

  1. Bex

    Hihhi! Precis när jag läste detta satt jag och åt äpplepaj ;) Men nu är ett recept skickat till dig :)

    Svara
  2. viktoria

    måste bara säga att en vanlig smuldegs äppelpaj med äpplen utan skal och kanel & socker på äpplena innan du häller på smuldegen är godaste äppelpajen!

    Svara
  3. marie kylén

    Mirrka,jag får nog hålla med talaren innan att den bästa äppelpajjen är trotts allt smulpajen..
    Äpple i botten o sen klicka över här o var tills formen é täckt med en deg gjort av smör,mjöl och socker..
    Kram från Göteborg

    Svara
  4. Karin

    Stek äppelklyftor i rikligt med smör tills de är mjuka. Ha i kanel och socker, helst råsocker. Kardemumma är också gott att i, men då helst hel kardemumma som du stöter själv, för den smakar mest. Häll äpplena i pajform och strö på rejält med smuldeg (med lite havregryn i). Grädda pajen.
    Vispa grädde och blanda ner kolasås att ha till pajen.

    Ljuuuuvlig blandning av amerikansk och svensk äppelpaj som alla älskar!

    Svara
  5. Josefin

    Jag har ett som är super gott!
    Kan skriva det lite senare.

    Svara
  6. petra

    Har mailat ett recept nu :)

    Svara
  7. Sofi

    Äpplepaj med knäcksmak… supergod paj.

    Svara
  8. Titti

    Världen godaste recept kan du få av mig! Klyfta ner äpplen i en smord form och strö över kanel. Knåda ihop 200 gra smör, 2 dl socker, 2 dl mjöl och 2 dl havregryn. Klicka ut över äpplena och in ugnen, 200 grader ca 20 minuter, tills den fått en gyllenrun färg. Den blir knäckig, kolig och alldeles, alldeles underbar!

    Svara
  9. Fia

    Riv äpplena, det blir jättegott! (är äpplena jättesaftiga så krama bara ut lite av saften, dock inte allt såklart) Det händer även att jag river i ett päron också. Lite lönnsirap i pajdegen är också ett bra tips.

    Svara
  10. Gunilla

    Snälla Mirka!!
    Lägg gärna ut recepten i din blogg!!
    Tack på förhand och kram//Gunilla

    Svara
  11. Isabelle

    Jag behöver också ett bra äppelrecept!!

    Svara
  12. Therese

    Du bara måste lägga ut bästa recepten sen. Jag har ett supergott recept på blåbärspaj men har aldrig hittat något lika bra i äppelväg!Lycka till med bakandet!Tycker alltid att du verkar göra så smarriga grejer!

    Svara

Skriv ett svar

Missa inte Loppipodden med Mirka Norrström

annoch mirka

WEBB-TV: Så shoppar du smartast till barnen

Loppi hängde med när tolvbarnsmamman Mirka Norrström köpte vinterkläder till barnen.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Schyssta-bananer-2
Follow on Bloglovin

Samarbetspartners

Ossoami Bloggbanner

VtAW13_Skyskraper5

RSS Tolvbarnsmamman

Meta

Läs liknande bloggar

    Mest kommenterade just nu

    1. På Smällen!
      “Nu är det VERKLIGEN dags för…”
    2. Mammaliv i Nashville
      “Hej hopp Torsdag & tack för…”
    3. Spark i baken
      “TRÄNA TILLSAMMANS MED FAMILJEN. Jag ser…”
    4. Frank & Jag
      “Ikväll har jag pysslat med vagnen!…”

    Mest gillade just nu

    1. På Smällen!
      “Nu är det VERKLIGEN dags för…”
    2. Idas beauty
      “För någon vecka sedan blev jag…”
    3. Deer
      “God kväll på er kära läsare!…”
    4. Frank & Jag
      “Nu har vi flitigt använt tejpblöjorna…”

    Senast uppdaterade

    1. Bullermamman
      “Jag tycker inte jag gör annat än…”
    2. Att vara och bli mamma
      “Det första jag fick göra nu…”
    3. Anitha Schulman
      “Jag har ju skrivit om det…”
    4. Ecochicas
      “Snart är det fars dag. Jahapp…”