Therese Wickman

LÄTTAR SAMVETET MED GOFIKA!

Vilken morgon, vaknade med dundrade huvudvärk och kunde verkligen inte ta mig upp. Messar Ellahs fröken och talar om att hon kommer bli lite sen, vilket var helt ok!

Ligger kvar en stund för att få huvudvärken att släppa medan barnen kollar film på bottenvåningen. Väl uppe gör jag i ordning frukost till barnen och meddelar Ellah  att hon kommer komma lite sent till skolan men att Fröken sagt att detta var helt ok.

Hon bryter ihop, blir arg på mig, springer in i rummet och lägger sig i sängen och gråter. Tydligen var det delad klass idag vilket innebär att dom är uppdelade med olika Lärare och enligt Ellah är det hennes favoritdag i skolan och att då komma sent till den bästa lektionen gjorde henne upprörd.

Det slog till som en fet örfil över kinden. Jag kände mig otillräcklig , dum, arg över att haft huvudvärk, dåligt samvete gentemot Ellah och ja, ni förstår förmodligen känslan?

Efter en stund med kramar och prat så förstådd vi varandra och hon kunde sedan gå till skolan med ett leende på läpparna och såg fram emot en bra dag!

Jag däremot lättade mitt samvete genom att låta Kidh som frågat om han fått stanna hemma få vara det och just nu ska jag pausa mitt jobb för att ta en gofika med honom <3

IMG_7704

IMG_7703

Nu kan dagen bara bli bättre 🙂

Ska ner till Ullared i morgon, funderar på om jag ska göra en Vlog där i från? Något speciellt ni vill jag filmar och får med i såfall, någon speciell avdelning ni är intresserade av?

Ha en underbar dag!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Skriver som föregående Barnavdelningen Kläder samt leksaker:)
    Vad kul att du ska åka dit! Önskar att man hade lite närmare dit eller det kanske är bättre för plånboken att bo längre bort 🙂

  2. Sandra

    Ha en trevlig resa till Ullared☺ Önskar också att jag kunde åka. Skulle gärna vilja se barnavdelningen både kläder och leksaker men även inredning☺ Sen lite suprise kanske!!

    1. theresewickman

      Jaa men det är nått speciellt över Ullared, längtar dit varje år 🙂 Då ska jag försöka se till att få med deaa avdelningar <3

      1. Sandra

        Tack snälla ☺ Jag var där senast 2010, så kan tänka mig att mkt har förändrats. Men det var verkligen trevligt och roligt att shoppa på Ullared,men vägen dit är så lång för oss här uppe i Hälsingland. Kör försiktigt <3