Therese Wickman

BLANDANDE KÄNSLOR INFÖR HELGEN!

Hej vännen!  Fredag idag, härligt!

Barnen är lämnade på förskolan och jag har krypit ner med mina kalla fötter under täcket i sängen och dricker en kopp kaffe samtidigt som jag jobbar. Sängen får bli mitt kontor idag. Mysigt 🙂

Bild 2016-02-05 kl. 09.15 #3

Vet inte riktigt vad jag känner inför den här helgen? Väldigt blandade känslor!  Barnen åker hem till sin Pappa efter Ridskolan och i morgon hade mina vänner med hjälp av Emil tänkt överraska mig, helt utan min vetskap.

Dom flesta av mina närmsta tjejvänner (vi är ett gäng) hade inte möjlighet att komma på mitt 30 års firande så dom hade smidigt planer att bjuda ut mig på Resturang och jag skulle inte ha en aning om att dom skulle vara där  (dom bor i olika städer runt om i landet) så det skulle bli en riktigt SUPRICE!

Men, Emil hade glömt bort att jag var uppbokad denna helg då jag måste vara i Göteborg på Kick off med mitt säljjobb på Milk Copenhagen!  Så han hade sagt i all hast till mina vänner att jag var ledig i helgen och att det funkade med överraskningen…..

Tror ni jag är ledsen? Det är sällan vi i vårt lilla tjejgäng får chans att umgås längre då vi alla är utspridda runt om i landet.  På det så hade dom fixat detta till mig? Jag skäms, jag är ledsen för att jag måste åka iväg på jobb, och jag är småsur att Emil inte hade koll på att jag var uppbokad, då jag sagt detta ett x antal gånger plus att det står klart och tydligt i almanackan som hänger på väggen. Lite typiskt män 😉 Men mest ledsen över att jag inte kan vara med i morgon och mysa, speciellt då detta var fixat för mig! 🙁

Får glädja mig åt att jag har så otroligt fina vänner i min närhet och att jag förhoppningsvis får en bra och lärorik dag med Milk Copenhagen!

Vi hörs senare vännen. Nu väntas Skypemöte!

Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmelie

    Men åh så typiskt! Det är ju så roligt att träffa sina tjejkompisar, förstår att du är besviken. Jag har oxå lite blandade känslor inför helgen, trippen till gbg innebär att jag ska sova utan tvillingarna för första gången och det är ju jobbigt för mammahjärtat…. När åker du ner? Vi ses där! Kram

  2. Felicia

    Ville bara att du skulle veta att det verkar som att Emil har badoo. Om han är 27 år? Det kan ju annars vara någon som använder sig utav hans bilder iofs. Det står att han bor i Jönköping där? Annars så kanske han bara har det som en kul grej? Ville bara du skulle veta det iaf.