Blogg Loppi

Ljust och fräscht på tennisbanan


01 Dec 2011

Adidas by Stella McCartney, skärmdump från Adidas.

Jag ä-l-s-k-a-r hur Adidas visar upp sin Stella McCartney-kollektion på sin hemsida. Istället för att bara presentera plaggen på en stillastående modell är det fart och fläkt i bilderna och jag blir grymt tennissugen. Och jag som nästan aldrig har på mig vita och ljusgråa plagg vill gärna se lika cool ut på banan som Caroline Wozniacki. Lite somrigt för att ta på sig mitt i vintern kanske, det är ju snyggare om mina ben har en lite mörkare färg än klädernas tyg. Men det går alltid att inspireras, sedan behöver man ju inte ta en hel look rakt av, det gäller att anpassa efter vad man själv trivs med. Den ljusa tennisjackan till vänster skulle vara snygg över en färgglad klänning också.

Inspirerande och snyggt.

Publicerat i Tennis, Träningskläder | 01 december 2011, kl 14:34 | Etiketter , ,

8 kommentarer till “Ljust och fräscht på tennisbanan”

 1. Ulrika skriver:

  Snyggt! Lite klassiskt tennismode a la den vita sporten på gång alltså. Trevligt tycker jag, men som du säger – kanske bättre till sommaren än just nu..

 2. Annoula skriver:

  Men tänk så snyggt på sommaren :) !

 3. Snorkkis skriver:

  Håller med. Stella kollektionerna är snygga och inspirerande!

 4. C skriver:

  Vart har dem bäst utbud av tenniskläder i Stockholm?

  • Spark i baken skriver:

   Jag handlar själv bara tenniskläder via nätet då jag inte har hittat någon riktigt bra butik här i Stockholm. Har man tur kan man hitta något snyggt i vissa tennisshoppar, som på TSK Malmen där jag spelar har de ofta lite från Nike bland annat. Kungliga tennishallen har också en del, men jag kollar hellre in stora klädmärken på nätet, och Moja tennis för bra tennisbyxor.

 5. Cindy skriver:

  Jag spelar inte tennis, men håller med om att bilderna är grymt inspirerande. Å Många plagg kan ju även användas till andra sporter.

 6. Nicole skriver:

  Spelar tennis och kan ha svårt att hitta små storlekar! Är 163 cm och ganska tunn och då sitter allt stort! Kan ha linnen och kjolar men klänningarna är alldeles för långa :(
  Adidas outlet i Hammarbysjöstad brukar ha en hel del Stella kläder ;)

Kommentera

Till toppen Vektorgrafik Sthlm AB
bg

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer