Blogg Loppi

Lycklig långdistanslöpning


08 Apr 2012

Hälsans stig runt Brunnsviken.

Jag är lycklig i kroppen och stolt över mig själv just nu. För första gången i år har jag sprungit längre än 8 km. Efter att ha smygstartat med kortare lugnare löprundor senaste veckorna inspirerade det vackra vädret och mina löpsugna ben mig att springa Brunnsviken runt. När jag tränade inför marathon 2009 sprang jag runt sjön många gånger under vinter och vår. Men nu var det ett tag sedan. Min träningsrunda slutade på dryga 14 kilometer och även om jag absolut kände av tröttheten sista kilometrarna var det inga problem att orka. Jag sprang i ett lugnt tempo och intalade mig själv att det inte var någon stress, det var bara att beta av bit för bit av banan, blicka ut över vattnet, hoppa över rötter och njuta av färden. Grymt skönt! Tror nästan man ser hur glad jag är på bilden nedan när jag står och stretchar i solen innan dusch, vatten och proteindrink.

Lycklig löpare stretchar i solen.

Publicerat i Löpning | 08 april 2012, kl 11:11 | Etiketter , ,

11 kommentarer till “Lycklig långdistanslöpning”

 1. pilla skriver:

  Underbart! Bra sprungit – men är det inte jobbigt med så stora hörlurar? Nu ska jag ut och springa sista rundan innan hemfärd här i Dubai. Varmt och skönt :)

 2. Vad härligt det låter! Grymt sprunget!

 3. Jane skriver:

  Bra jobbat vännen!!

 4. Bra jobbat, kände mig också sådär lycklig efter min runda idag! :)

 5. Jennifer skriver:

  Härligt hörru och bra jobbat! Var också ut på ett litet långpass idag, 15 km terränglöpning och jag kände mig så stolt efteråt för jag har haft det tugnt med löpningen ett tag men idag kändes det toppen! Kram Jennifer

 6. SuperSHEro skriver:

  Åh vad skönt det låter och ser ut!

 7. Karoline skriver:

  Härligt, bra jobbat.

 8. lydia granqvist skriver:

  Hej först och främst måste jag bara säga att du ger alla läsare mycket motivering och inspiration till träning. Det är liksom alltid kul att läsa, hur mycket du än skriver :)
  Jag undrar vilken utbildning du har gått för att bli instruktör? Har du några tips på vart den bästa utbildningen finns? Stort tack för en väldans bra blogg! :)

 9. mammaspring skriver:

  Superhärligt! Alltid kul att prestera! Bra jobbat

 10. Helena skriver:

  Bästa leendet – det som spricker upp efter en bra löprunda! Du ser otroligt stark och frisk ut! :D

Kommentera

Till toppen Vektorgrafik Sthlm AB
bg

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer