Spark i baken

Salt – gott efter sött

Rårakor!

Om gårdagens brunch/lunch var väldigt söt blev min middag betydligt saltare. Glenn var iväg och dömde så jag passade på att laga en av mina favoriter; råraka med smarriga tillbehör. Fantastiskt gott – och så enkelt. Bara att grovriva potatis, ha i lite salt och peppar och steka på medelhög värme i smör.

Nu under förmiddagen följer stora delar av Sverige Vasaloppet med spänning. Egentligen skulle jag på Vasaloppsspinning, men efter veckans sjukdom kändes det dumt med fyra timmars träning. Istället siktar jag på en lugn löprunda i eftermiddag. Vi har ändå varit väldigt effektiva under förmiddagen. Storhandling och pajbakande (kycklingpaj) har vi hunnit med.

(PS. Resultatet av min januari-februari-utmaning presenteras senare idag!)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.