Spark i baken

Mellanmålstips – proteinrik ostkaka

Ostkaka

MELLANMÅL. Efter målgången i Tjejmilen förra veckan bjöd Frödinge på sin uppdaterade ostkaka. En ostkaka som kommer i praktisk förpackning med sylt i egen skål vid sidan om, enkelt att själv anpassa hur mycket man vill ha. Den nya mellanmålsvarianten har lägre sockerhalt än originalet och är bakad på mjölk, grädde, ägg, vetemjöl och socker.

Jag har alltid älskat ostkaka, äter den helst lite ljummen med en klick grädde och bär, men då blir det mer efterrätt. Som mellanmål tycker jag den nya produkten funkar fint, den var lagom mättande och god att njuta av i solen efter det att jag hade sprungit en mil i lördags!

Ostkaka

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    Åhh jag såg denna och ska testa den som mellanmål också 😀 Föresten har du tips på bra kvällsmål/mellis, så man inte gå och lägger sig hungrig men inte för kraftigt 🙂

  2. felicia

    men guuuud så gott!! Det är först när man är ifrån Sverige som man förstår hur jäkla bra vi är på att få fram bra saker. Bor just nu i en liten by i Frankrike och här lider det brist på protein vill jag lova haha 😛