Spark i baken

Fem olika sorters bröd

Magnus visar hur han använder ugnen för att baka.

Det är med en proppfull mage jag skriver detta inlägg. Surdegsbröd är verkligen sååå gott! Idag fick vi testa ett par olika bröd samt bakverk. Dessutom fick vi en god middag, jag fick fisk och övriga kött. Vårigt och fräscht.

Visst blev jag inspirerad att baka med surdeg, och resultatet där brödet bakades i Siemens nya ångugn blev toppen, men nej, jag kommer nog inte göra det än på ett tag. Just nu är jag glad om jag lagar ordentlig middag. Även om jag tycker det är viktigt vad jag och min familj stoppar i oss har jag just nu inte tid eller ork att leta fram recept och tillaga. Kör gärna på mat som går snabbt. En som däremot är bra på att baka och gör det ofta är Pernilla som jag träffade på eventet. Jag rekommenderar er att spana in hennes blogg om ni vill ha bra baktips.

En god tallrik med söta och sura bröd.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla -Bli min jäst

    Det var kul att ses idag, är verkligen supernöjd med eventet, tycker jag lärde mig tusen saker!!!! 🙂
    Tack för de snälla orden och länkningen, jag kommer göra ett inlägg om dagens event om några dagar, då ska jag länka till din fina blogg 😀
    Kram!