Blogg Loppi

Spinning vs Löpning


16 Aug 2011

”Eftersom du både springer och kör spinning. Kan du inte berätta vad du tycker om dem vs varandra?” / Cilla

Svar: Spinning har jag sysslat med i halva mitt liv, löpningen började jag med för några år sedan. Jag älskar att instruera cykling och jag älskar den extra boost som gruppträningen ger. Men löpning är just nu väldigt passionerat för mig då jag precis har börjat springa igen efter en skada. Just nu längtar jag efter varje löparpass jag får tillfälle att genomföra.

Jag tycker det är bra att träna både spinning och löpning (och styrka som komplement till all konditionsträning). Spinning är lite skonsammare och passar bättre på vintern. Löpning kan jag göra varsomhelst, närsomhelst och jag anpassar träningen helt själv.

Jag skulle inte vilja välja mellan de två träningsformerna och jag är glad att jag får tillfälle att träna båda varje vecka. Då får min kropp bra variation och olika upplevelser.

Publicerat i Cykel/spinning, Frågor och svar, Löpning | 16 augusti 2011, kl 13:11 | Etiketter ,

2 kommentarer till “Spinning vs Löpning”

  1. Cilla skriver:

    Tack :-)

  2. Ylva skriver:

    Jag undrar hur man får upp ”löparglädjen”? När man väl kommer ut känns det skönt efteråt, men själva passet är ju en pina! Hur kan man börja uppskatta löpningen mer och tycka om att springa?

    Jag tycker det är roligare att cykla utomhus än i en spinningsal, men spinning är ju ett bra komplement på vintern då det är halt ute :)

Kommentera

Till toppen Vektorgrafik Sthlm AB
bg

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer