Blogg Loppi

Mina grymma läsare


22 Aug 2011

”Hej Terese! Brukar läsa din blogg, och efter flera år av tankar på att utbilda mig till spinninginstruktör har jag igår tagit steget och anmält mig – så till våren går jag min utbildning. Mycket tack vare din blogg som jag vågade ta steget. Tack! Kram Camilla”

Åh så glad jag blir när jag får bekräftat att min blogg kan göra skillnad. För varje människa som jag kan inspirera till att träna och må bra, följa sina instruktörsdrömmar eller börja gilla sig själv mer blir jag otroligt stolt. NI ÄR GRYMMA! Bra jobbat Camilla att du vågade ta steget att bli instruktör, jag önskar dig lycka till i framtiden. Det är verkligen superkul att få möjlighet att inspirera människor att träna och ta i under ett pass.

Publicerat i Bloggläsare, Instruktör/gymjobb, Spark i baken | 22 augusti 2011, kl 10:59 | Etiketter ,

3 kommentarer till “Mina grymma läsare”

  1. soffan skriver:

    Härligt! Heja Camilla, världens bästa jobb :D .

  2. Zandra B skriver:

    Någon gång i mitt liv vill jag också läsa/utbilda mig till något inom hälso- och träningskategorin. Bloggar som ni lättar verkligen upp stämningen för oss drömmare :)

  3. Jojohanna skriver:

    Ja, träningsbloggar av olika slag är verkligen ett inspirerande forum. Letar hela tiden efter fler peppande och positiva bloggar. Lycka till till Camilla, och bra jobbat som inspiratör Therese!

Kommentera

Till toppen Vektorgrafik Sthlm AB
bg

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer