SaWiiK

MY CHRISTMAS

Hey! Hoppas ni alla haft en underbar jul! Just nu sitter jag ensam hemma då Lofs är hos sin pappa (hans vecka) men jag har såklart träffat honom dessa dagar jag fått vara ledig. Igår bjöd jag hem Lofs & hans pappa på grötfrukka. Himla mysigt att starta julaftonsmorgonen på det viset. God frukost med en glad kid som är spänd på sina paket. ^^ Han blev väldigt glad för alla sina paket men speciellt för sin spiderman ryggsäck, bamsetidning samt leksakerna från kusinen.

Efter frukostmyset med Lofs var över tränade jag armar lite snabbt innan jag gjorde mig iordning för jullunch med min storebror & hans familj som firades ute i stugan som hans svärföräldrar har. Så himla mysigt därute! Jag tog dessa bilder för att ni skulle få en känsla hur fint det är.. stugan ligger precis vid en sjö. Något jag gärna skulle vilja ha tillgång till i min framtid….

Största julklappen jag fick var att få träffa Lofs på julafton! Julpressies i all ära men som ensamstående mamma så uppskattas de små sakerna mest.. givetvis har jag fått några julklappar men bilder på de får ni imorgon. Nu ska jag krypa ner i soffan & njuta av lugnet innan det blir jobb imorgon.

Kisses & hugs darlings!


DSC_0491 (2) DSC_0511 DSC_0515 DSC_0521

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.