Sarianne

Höstens lyxigaste spaevent

I fredags var jag iväg till huvudstaden, jag hade en sån där fredag då skrattet aldrig tog slut. Älskar såna dagar. Jag tog tåget upp direkt efter jobbet och slog mig ner i tågsätet och somnade nästan direkt. Vips så var jag framme. Jag var lite tidig så jag gick omkring och strosade på centralen i väntan på att Maria skulle komma ifrån Karlstad. Vi tog oss sen ifrån centralen till Stadion där vi mötte Aja och Jenny direkt på perrongen så promenerade vi direkt till Spaparadiset där Diana och Lina bjöd in till spaevent. Mysigt, härligt och fantastiskt!

När vi kom fick vi ett glas rosa bubbel och tjejerna presenterade kvällen för oss. Vi skulle få njuta av både massage och hudanalys. Tidigt på kvällen bjöds det även på modevisning med kläder ifrån Milook Sweden fanns en hel del snyggt som jag önskar mig.

spaparadiset

Tyvärr är bilderna av väldigt dåligt kvalité. Efter modevisningen gick jag och Aja iväg för att få massage. Jag fick en fantastisk massage på nacken och kände direkt att det var välbehövligt för rätt stel var jag.

IMG_8234 IMG_8253 IMG_8251 IMG_8267 IMG_8268

Så vil bubblande, njöt, bubblade lite till och sen plötsligt var kvällen slut. Det gick så fort! Jag och några andra gick vidare ut en stund för ett glas bubbel och snackade mer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.